18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – OB: Odds og optakt den 5. december 2021

Et langt efterår lakker mod enden for Randers FC, men de mangler lige en afgørende kamp i Europa og to pokalkvartfinaler. (Foto: Bildbyrån)

På Cepheus Park spiller Randers FC og OB søndag aften i DBU Pokalen i den første af to kampe om en plads i semifinalerne. Værterne har haft et imponerende efterår og leget med i toppen af Superligaen, spillet sig frem til disse kvartfinaler og præsteret europæisk samtidigt. Det lyder som en stor mundfuld for OB, der allermest har skuffet en del og i julegave har fået en 9. plads i Superligaen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – OB. Der er kampstart søndag d. 5. december 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Randers FC – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 0° og let vind

Optakt til Randers FC – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

To pokalkvartfinaler og imellem dem en afgørende kamp i Conference League-gruppespillet. Randers FC har lige tre trin mere, før de kan gå på velfortjent juleferie efter et hektisk men vellykket efterår. Og mens det nu er for sent at forbedre placeringen i Superligaen før engang efter nytår, kan de stadig nå at kvalificere sig til forårets knockoutkampe i Conference League. Spørgsmålet er, om mandskabet har krudt til maksimalt fokus på alle tre kampe, eller om de vil forsøge at spare/rotere sig igennem på bedste vis.

Randers FC sluttede efteråret med et nederlag i Brøndby på 1:0, og det var første gang i 12 kampe, at holdet fik fra banen uden at score. To kampe i DBU Pokalen har givet 3:2-sejr mod Fremad Amager og 4:0 mod Middelfart BK. 

De fynske gæster har spillet tre kampe i DBU Pokalen, og her er det blevet til to solide sejre over FC Roskilde fra 3. division og FC Helsingør fra NordicBet Ligaen. Og senest vandt de 4:1 ude mod FC Nordsjælland, men her var de i overtal i 55 minutter, før de fik udlignet værternes tidlige føringsmål. I forlængelsen fik OB så lukket kampen. Desværre for dem er der også lukket for Superligaen, for det betyder, trods sejr i seneste runde over netop FC Nordsjælland på 2:0, at de overvintrer som Superligaens nummer ni og formentlig endnu engang ikke kommer med i mesterskabsspillet. 

Kampene i pokalturneringen er en fin mulighed for at skabe noget glød og optimisme i vinterperioden. Kan træner Alm og hans flok udnytte, at Randers FC måske har et halvt øje på kampen i Holland på torsdag, er vejen til en pokalfinale meget kort, for der er altså muligheder i semifinalen, hvor kun vinderen af mødet mellem de seneste to års mestre, Brøndby IF og FC Midtjylland, virker som en tæt på uløselig opgave. OB er stadig uden langtidsskadede Mikkel Hyllegaard, mens Ryan Johnson Laursen også bøvler med en skade. 


Randers FC:

 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Simon Graves (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nicolai Brock-Madsen (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


OB:

 • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

Randers FC forventet startopstilling:  Carlgren; Marxen, Piesinger, Lauridsen; Kallesøe, Tibbling, Onovo, Johnsen, Bundgaard; Kehinde, Odey.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger.


Odds på Randers FC – OB

Et hurtigt kig på oddsene til kampen viser, at værterne er favoritter. 


Odds-forslag: Der ryger et par kasser i rusen på Cepheus Park

De seneste tre indbyrdes møder mellem de to mandskaber har begge hold været på tavlen. Det gør sig også gældende for de seneste tre møder specifikt i Randers. Og værterne har i fem af deres seneste seks kampe set begge hold score, mens det for gæsterne gør sig gældende i fem af deres seneste syv. 

Randers FC har i Odey og Kehinde et par farlige gutter i offensiven, der kan volde det fynske forsvar bøvl, og for gæsterne ser det ud til, at Issam Jebali for alvor er tilbage med fuld musik med tre scoringer i de seneste to kampe. Får striberne for alvor deres offensiv i omdrejninger, er der stort potentiale for en masse scoringer. 

Derfor er anbefalingens bud her, at begge hold kommer på tavlen. Randers FC har stor kvalitet og et bundsolidt system, hvor alle kender deres plads, og de skal nok både komme frem til chancer og få puttet mindst én bold i kassen. Omvendt er der flair, finesse og uforudsigelighed hos de forreste hos OB, og i otte af de seneste ni indbyrdes betydende kampe har de været på måltavlen. Begge hold scorer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Randers FC – OB: Statistik, topscorer og H2H

 • Randers FC overvintrer på Superligaens 5. plads med 28 point for deres 17 kampe. 

 • Tallene for Randers FC er 8-4-5 med en målforskel på 23:19.

 • OB holder jul som nummer 9 i Superligaen, for de første 17 runder har givet 19 fynske point. 

 • Den fynske statistik er 4-7-6 med scoren 25:24.

 • Randers FCs flittigste mand på måltavlen er Alhaji Kamara, som står på 6 mål.

 • Hos OB er  Mads Frøkjær efterårets topscorer med 5 kasser.
Info
NavnOBOB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerAndreas Alm
Websitewww.ob.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
22
Mål
31
Mål imod
35
Rent bur
3
Gule kort
36
Røde kort
1


Expected Goals: Randers FC vs. OB de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGOBResultatxG
Brøndby IF – Randers FC (1-0) 1,49 – 1,45OB – FC Nordsjælland (2-0) 1,55 – 0,75 
Randers FC – CFR Cluj (2-1)2,22 – 0,60OB – Viborg FF (2-3) 1,71 – 2,23
Randers FC – Vejle Boldklub(4-1) 2,03 – 0,74 Brøndby IF – OB(2-1) 1,37 – 0,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers FC – OB?

Randers FC – OB spilles søndag den 5. december 18:00.

Hvor spilles Randers FC – OB?

Randers FC – OB spilles på Cepheus Park i Randers i Danmark.

Skriv et svar