18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Randers FC – CFR Cluj: Odds og optakt den 25. november 2021

Randers' Kamara takker de højere magter efter hans scoring i udekampen mod CFR Cluj. Kommer den stærke angriber på måltavlen igen torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Randers’ Kamara takker de højere magter efter hans scoring i udekampen mod CFR Cluj. Kommer den stærke angriber på måltavlen igen torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Det er nu Randers FC skal stemple ind med den første sejr i Conference League! Kronjydernes første fire kampe er alle endt uafgjort, men med en svær udekamp mod AZ Alkmaar i sidste spillerunde, så er der brug for 3 point til pointkontoen her mod gruppens bundprop fra CFR Cluj. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – CFR Cluj. Der er kampstart torsdag d. 24. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Randers FC – CFR Cluj: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Donald Robertson, Skotland
Stadion: Cepheus Park Randers
Vejret: 8°, let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
CFR Cluj
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:56.

Optakt til Randers FC – CFR Cluj: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen om 2.pladsen i Conference Leagues gruppe D er intakt her med to spillerunder igen. Som forventet har hollandske AZ Alkmaar sat sig tungt på 1.pladsen, de står noteret for 10 point efter de første fire kampe, hvor eneste pointtab kom i kampen mod Randers. 2.pladsen bliver i skrivende stund indtaget af tjekkiske Jablonec, som har 5 point, på 3.pladsen kommer Randers med 4 point, mens CFR Cluj må tage til takke med sidstepladsen med 1 point. Randers slutter af med en svær udekamp mod det hollandske førerhold, så 3 point her ville lune gevaldigt.

Randers FC har på ganske imponerende vis formået at jonglere med både Superliga-fodbold og Conference League. Det er første gang at kronjyderne spiller med i et europæisk gruppespil, og man kunne på forhånd have frygtet på deres vegne i forhold til at holde energien og koncentrationen i to turneringer, men det er de sluppet fornuftigt fra begge. I Superligaen er kronjyderne på en delt 3.plads, mens de her i Conference League endnu ikke har tabt, eller vundet for den sags skyld. Alle fire kampe Randers-kampe i gruppen er endt med pointdeling. Mistrati og Kehinde var ude med corona i søndagens kamp mod Vejle, men er eftersigende friske igen, og det er muligt at en eller begge fremgår af startelleveren. Dermed bør målsluger Odey være eneste markante fravær hos kronjyderne.

Rumænske CFR Cluj er uhyggeligt godt kørende i den hjemliga liga! De har vundet mesterskabet fem sæsoner i træk, og selvom det stadig er tidligt på indeværende sæson, så tegner det allerede til at blive endnu en succesfuld en af slagsen. Efter 16 spillerunder topper Cluj endnu engang tabellen i Rumænien, forspringet til nærmeste forfølger er allerede på 8 point, og det er blevet til sejre i 14 ud af 16 kampe. Imponerende! Mindre imponerende er deres præstationer i Europa i denne sæson… Rumænerne startede i Champions League-kvalen, hvor de blev sendt ud af Young Boys, herefter fik de chancen i Europa League-kvalen, hvor de blev sendt ud af Røde Stjerne, og nu ligger de på sidstepladsen i Conference League. Højt at flyve, dybt at falde! Det er kun blevet til det ene mål og det ene point de fik i hjemmekampen mod Randers i september.

Randers FC:

  • Simon Graves (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Stephen Odey (Angreb, Fast) – Karantæne

CFR Cluj:

  • Ingen kendte fravær.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Tibbling, Lauenborg, Berg Johnsen, Ankersen; Kehinde, Kamara

CFR Cluj forventet startopstilling: Hindrich; Manea, Graovac, Burca, Camora; Bordeianu, Boateng, Deac; Omrani, Debeljuh, Sacko


Odds på Randers FC – CFR Cluj

Bookmakerne har Randers som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
CFR Cluj
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:56.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:56.

Odds-forslag: Tæt og målfattig gyser i Randers

Der er utrolig meget på spil for Randers FC torsdag aften. En sejr vil stille dem med udmærkede kort på hånden inden sidste spillerunde, mens endnu et x vil tvinge dem ud i 1 eller 3 point mod gruppens førerhold fra AZ i sidste runde, hvis de overhoved skal have en chance for avancement. Derfor er kronjyderne formentlig opsatte på endelig at trække sig sejrrigt ud af en europæisk kamp. Tirsdag fik håbet om avancement yderlige benzin, da Mistrati og Kehinde trænede med efter at have siddet ude med covid-19 i søndagens Superliga-kamp.

Det omvendte opgør i Rumænien endte 1-1, og umiddelbart kunne det ligne endnu en tæt og målfattig affære her. Cluj har ikke været voldsomt målfarlige i de fire første gruppekampe, faktisk er det kun blevet til den scoring, som Petrila satte i nettet mod Randers. Til gengæld formår rumænerne at sætte en standhaftig defensiv op, så selvom de har tabt tre ud af fire kampe, er det kun blevet til fem indkasserede mål. Alle deres fire kampe er gået under denne mållinje. I den hjemlige liga er de sjældent involverede i målfester på trods af deres store dominans, de har blot lukket 8 mål ind i sæsonens 16 ligakampe, mens de har scoret beskedne 25 gange. 10 af de 16 ligakampe er gået under denne mållinje. Randers er det mest målrige hold i denne gruppe, men denne gang er de uden målfarlige Odey, mens Kehinde og Mistrati måske stadig døjer med efterveerne af corona, så spørgsmålet er, hvor velsmurt den kronjyske offensiv kommer til at være? Anbefalingen herfra bliver et målfattigt opgør. Forhåbentlig med 3 point til ‘Hestene’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,88
Under 2.5 mål
Gå til unibet *


Randers FC – CFR Cluj: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC indtager 3.pladsen i Conference Leagues gruppe D med 4 point efter fire spillerunder. Statistikken lyder på 0-4-0 og målscoren 7:7
  • CFR Cluj er sidst i gruppen med 1 point. Her er statistikken på 0-1-3 og målscoren 1:5.
  • Stephen Odey er Randers’ topscorer i turneringen med to mål.
  • Clujs hidtil eneste mål i Conference League blev sat ind af Petrila i kampen mod Randers.
  • Det første opgør mellem de to hold endte med 1-1.


Expected Goals: Randers FC vs. CFR Cluj de seneste tre kampe:

Randers FCResultatxGCFR ClujResultatxG
Randers – Vejle(4-1)2,03 – 0,74Craiova 1948 – CFR Cluj(0-2)0,52 – 1,91
AaB – Randers(1-1)1,42 – 0,71Dinamo Bucureşti – CFR Cluj(0-3)0,36 – 1,89 
Randers – Jablonec(2-2)0,61 – 0,82 AZ – CFR Cluj(2-0)2,04 – 0,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Randers FC – CFR Cluj?

Randers FC – CFR Cluj spilles torsdag den 25.november 2021 klokken 21:00

Hvor spilles Randers FC – CFR Cluj?

Randers FC – CFR Cluj spilles på Cepheus Park Randers

Skriv et svar