18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – AGF: Odds og optakt den 15. april 2021

De skal til at vågne op i Aarhus inden det er for sent… Randers fører med 2-0 fra første opgør, så David Nielsens mandskab skal ud at blæse til angreb i morgen aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – AGF med kampstart torsdag d. 15. april 2021 kl. 19:00. Kampen vises på TV3+ og kan streames på Viaplay.

Odds på Randers – AGF

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser det som et meget jævnbyrdigt opgør.

Odds på Randers – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Cepheus Park, Randers
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Randers – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Når man kigger på de indbyrdes opgør imellem de to hold, var det måske ikke videre overraskende at Randers kom bedst ud af første opgør, men måden det skete på var vildt imponerende! Kronjyderne kunne tage fra Aarhus med en lækker 2-0 sejr, i en kamp, som sagtens kunne have blevet endnu større. De var sindssygt giftige på omstillinger i 2.halvleg! Det bliver spændende om AGF har hvad der skal til for at skabe et comeback her.

Randers star med uhyre gode kort på hånden før dette opgør, og Thomasberg drømmer vel allerede så småt om pokalfinalen. To udebanemål + et rent bur i første kamp er et rimelig solidt udgangspunkt. I weekenden var Randers ude i et, for dem, meget atypisk opgør da de tabte 4-3 til FC Nordsjælland. De lyseblå jyder plejer ellers at være kendetegnende ved en bastant defensiv, målfattige kampe og hård fight. Men der var lukket op for sluserne i søndags! Lidt bekymrende at indkassere 4 mål, men til gengæld virker offensiven varm for tiden, med et par mål i morgen taber AGF nok hurtigt håbet om et comeback.

1 sejr i de seneste 8 kampe! Krisen kradser i Aarhus, det har træner David Nielsen indrømmet. Fra at være en outsider til Superliga-titlen, er de nu dumpet ned på 4.pladsen og skal vist bare koncentrere sig om at komme på podiet, samt et comeback i denne semifinale. Finalen bliver spillet hjemme i Aarhus, så det var nogle ekstremt skuffede AGF-spillere, der forlod banen med et problematisk udgangspunkt i torsdags. Skuden skal vendes 180 grader hvis de skal sikre finale-billetten, for weekendens nederlag på 4-1 til FCM, har ikke ligefrem højnet selvtilliden hos ’De Hviiie’.Randers:
Jesper Lauridsen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Bassala Sambou (Angreb, Reserve) – Skadet
Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet

AGF:
Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
Niklas Backman (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Graves, Piesinger, Marxen, Kopplin; Lauenborg, Greve, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Kehinde; Kamara

AGF forventet startopstilling: Grabara; Munksgaard, Hausner, Juelsgaard, Højer; Olsen, Grænbæk, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Odds-forslag: ‘De Hviie’ får dødsstødet

Det var ganske imponerende hvad Randers leverede i første opgør, stensikker 2-0 sejr, som sagtens kunne have været ét eller to mål større. Det var chance på chance til kronjyderne i sidste del af kampen. Måske havde de også lette arbejdsbetingelser, for AGF hænger gevaldigt i bremsen for tiden.

En potentiel finaleplads ville betyde sindssygt meget for begge mandskaber, og uden det store på spil i Superligaen, så bliver der gået benhårdt efter succes torsdag. AGF er presset frem på banen, for de skal op at lave minimum to hold for overhovedet at have en chance for avancement. Det er måske ikke det kampbillede, som passer aarhusianerne allerbedst, de har i de seneste sæsoner vist sig bedst frem som omstillingshold. Vi så det også i slutfasen af første opgør, AGF skulle død og pine frem at score for at mindske nederlaget, men det kastede et hav af gode muligheder af sig i den anden ende. Så det er en anelse bekymrende for AGF, at det denne gang står på mere eller mindre samme kampbillede, men i 90 minutter. Randers er snu, de kommer helt sikkert ikke for at sætte sig på spillet, for de er også bedst med et defensivt udgangspunkt og hurtigt omstillingsspil.

AGF har højst scoret 1 mål i de seneste 8 kampe, så det er op ad bakke de skal på tavlen to gange her. Læg dertil at Randers har et virkelig godt fundament bagtil, det bliver ikke let at vende den her på hovedet for De Hviie. Med den indbyrdes statistik in mente, og det fremragende spil Randers viste for en uge siden, så tror vi på, at de tager endnu en sejr mod et AGF-mandskab, som er hårdt ramt på selvtilliden. Vi får dog pengene tilbage ved X, for Randers behøver jo ikke satse hele butikken hvis det står lige til slut i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Randers (DNB) til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Randers – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers er med i mesterskabsslutspillet for første gang i klubbens historie, her indtager de 6.pladsen med 32 point.

  • AGF indtager 4.pladsen i Superligaen efter weekendens nederlag til FCM, de står noteret for 38 point.

  • Alhaji Kamara er kronjydernes topscorer med 9 mål i sæsonen.

  • P. Mortensen har været virkelig målfarlig i denne sæson, han står noteret for 14 mål og deler topscorertitlen med Brøndby Michael Uhre.

  • Aarhusianerne har et regulært kompleks når det kommer til opgørene imod Randers. Vi skal helt tilbage til 2015 for at finde seneste AGF sejr (WHAT!?).

Skriv et svar