18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Råder Eriksen til at skifte klub: Brighton ville være et godt match

Christian Eriksen startede på bænken mod FC København, men havde en afgørende rolle i sejren mod Jacob Neestrups tropper. Paul Parker mener dog, at Eriksen bør skifte klub, og han råder danskeren til at tage til Brighton. 

IMAGO / Sportimage

Christian Eriksen har haft svært ved at spille sig i Erik ten Hags startopstilling i indeværende sæson, men i kampen mod FC København kom han på banen fra anden halvlegs start, og den danske stjerne lagde op til sejrsmålet, ligesom han sikrede sit titlen som kampens spiller. 

Paul Parker, der tørnede ud for Manchester United i 90´erne under Sir Alex Ferguson roser Eriksen, men understreger, at han ikke passer ind i Manchester United, som det ser ud lige nu. 

Eriksen gjorde en forskel, men bør ikke spille for Man Utd

“Eriksen gjorde en stor forskel, da han kom ind mod FC København, fordi han faktisk ville aflevere bolden. Men han har brug for spillere omkring sig, der har den samme hjerne som ham, og han skal også være i et hold, der ønsker at dominere boldbesiddelsen”, siger Paul Parker til SpilXperten og fortsætter: 

“Problemet er, at Eriksen er den sidste spiller, du ville ønske i dit hold mod Manchester City, fordi du virkelig ikke ønsker, at han skal jagte bolden.”

“Han har brug for spillere omkring sig, der arbejder hårdt, og så kan han gøre det, han er god til. Det får han ikke hos Manchester United.” 

Den tidligere engelske landsholdsspiller mener sågar, at danskeren ville gøre klogt i at finde sig en anden klub. 

Parker har endda et forslag til Eriksen. 

“Han er en spiller, der ville fungere godt på et hold som Manchester City eller Brighton. Han har måske ikke længere niveauet til at spille for Manchester City, men hvis han spillede for Brighton, ville han være en nøglespiller.” 

“Brighton spiller på hans styrker, og jeg tror, han ville passe perfekt ind hos dem. Jeg vil ikke miste ham, men på den anden side kan jeg ikke se, at han får en nøglerolle hos Manchester United med den måde, de spiller på.”

Om Christian Eriksen får chancen i startopstillingen mod Manchester City alligevel bliver dog spændende at se, når De Røde Djævle får besøg af Pep Guardiolas tropper på søndag kl. 16:30.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar