18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Queens Park Rangers – Sunderland AFC: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der er en kvartfinaleplads i Carabao Cuppen på spil, når Queens Park Rangers fra The Championship tirsdag aften tager mod Sunderland AFC fra League One. Gæsterne er det lavest placerede mandskab blandt de sidste 16 hold, og det vil være en overraskelse, hvis de er i stand til at vinde i London. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Queens Park Rangers – Sunderland AFC. Der er kampstart tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Queens Park Rangers – Sunderland AFC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Keith Stroud
Stadion: Kiyan Prince Foundation Stadium, London
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Queens Park Rangers – Sunderland AFC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev til et nederlag ude mod Peterborough United i weekenden for Queens Park Rangers, som dermed røg ud af top 6 i The Championship. Det var fjerde nederlag på udebane i ligaen på stribe, og det må være bekymrende for manager Mark Warburton. Men i første omgang kan de selvfølgelig glæde sig over, at de har hjemmebane i denne ottendedelsfinale mod Sunderland AFC. De tre første modstandere i Carabao Cuppen var Leyton Orient, Oxford United og Everton FC. De to sidste var begge hjemmekampe for Queens Park Rangers, der også i ligaen er bedst på efter græs, hvor de blot har et nederlag i syv forsøg og tre sejre i de tre seneste hjemmekampe. 

Måske vil der være en anelse rotation, men for begge mandskaber vil det være en flot præstation at nå kvartfinalerne, så det bliver næppe så vildt, at det vil rokere voldsomt på styrkefordelingen. Dén siger, at Queens Park Rangers er favorit, blandt andet fordi de spiller en række højere, og altså også fordi de har en stærk hjemmebaneform. Desuden har de tidligere vundet turneringen, og selv om det var tilbage i 1967, tæller det jo altså stadig med. Mandskabet fra London er uden Lee Wallace og Sam Field, der begge er meldt ude allerede.

Sunderland AFC har aldrig vundet Carabao Cuppen, og det vil være en meget stor sensation, hvis de gør det i denne sæson. De er i gang med et comeback i det store billede i engelsk fodbold, og selv om de tabte i weekenden mod en anden falmet storhed, Charlton Athletics, er de på fjerdepladsen i League One. De har spillet sæsonens tre Carabao Cup-kampe på udebane mod Port Vale, Blackpool og Wigan Athletics og altså vundet alle tre. De var tabende finalister i turneringen i 2014, og bortset fra det har de ikke været videre end ottendedelsfinalerne i Carabao Cuppen siden sæsonen 2000-2001. 

Gæsterne har altså været på udebane i de tre første runder, og de vil sigte efter alle gode gange fire. De seneste to ligakampe på udebane er også blevet vundet – senest endda overbevisende 4:0 mod bundproppen Crewe Alexandra. Gæsterne må undvære de langtidsskadede Willis og Xhemajli, mens det er tvivlsomt, om Niall Huggins er helt klar efter en skulderskade. 

Queens Park Rangers:

 • Lee Wallace (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sam Field (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Sunderland AFC:

 • Jordan Willis (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arbenit Xhemajli (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Niall Huggins (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Queens Park Rangers forventet startopstilling: Dieng; Dickie, Dunne, de Wijs; Odubajo, Amos, Johansen, Kakay; Chair; Willock, Gray.

Sunderland AFC forventet startopstilling: Burge; Winchester, Wright, Flanagan, Hume; O’Nien, Neil; Dajaku, Embleton, Gooch; Stewart.


Odds på Queens Park Rangers – Sunderland AFC

Oddsene antyder en lige kamp men har dog værterne som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Tæt kamp som lugter af mål

Selv om der en række mellem de to mandskaber til daglig, er det ikke givet, det ender med sejr til værterne fra Queens Park Rangers. Indtil kickoff forbliver det en ubekendt, hvor meget de to trænere vil satse og eventuelt spare spillere i kampen. Selv om der er en kvartfinaleplads på spil, og det stadig er tidligt på sæsonen, er begge hold også allerede involveret i oprykningskampen i deres respektive rækker, og det kan rykke en smule på procenterne, hvis den ene vælger at spare mere end den anden. 

Værterne har i deres 14 kampe i The Championship været involveret i 47 scoringer, og det er et nydeligt snit på 3,3 mål per kamp. Queens Park Rangers har scoret mindst én gang i sæsonens foreløbige 17 kampe, mens der i 12 tilfælde er blevet scoret af begge mandskaber. I League One har Sunderland AFC efter 13 kampe budt tilskuerne på 37 mål, og det er lidt lavere med 2,84 mål i snit. Kun tre gange har Sunderland AFC forladt banen uden at score i hidtil 18 kampe. Begge hold har været på tavlen 10 gange. 

Anbefalingen tror, det kan blive en ganske tæt og intens forestilling. Klubberne kan godt lade som om, de nedprioriterer kampen, men når først fløjten lyder, vil der blive kæmpet om hver en meter. Begge mandskaber er flittige med scoringer, og derfor er buddet, at begge hold kommer på tavlen i denne kamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,60
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Queens Park Rangers – Sunderland AFC: Statistik, topscorer og H2H

 • Queens Park Rangers er netop nu på 7. pladsen i The Championship efter 14 runder, hvor de har erobret 21 point.

 • Queens Park Rangers’ statistik i ligaen er 6-3-5 med scoren 25:22.

 • Sunderland AFC er efter 13 runder på 4. pladsen i League One med 28 point.

 • Sunderland AFCs tal er 9-1-3, mens deres målscore lyder på 24:13.

 • Illas Chair er flittigste målskytte hos Queens Park Rangers med 6 basser.

 • Hos gæsterne hedder topscoreren Ross Stewart, og han har nettet 9 gange. 


Expected Goals: Queens Park Rangers vs. Sunderland AFC de seneste tre kampe:

Queens Park RangersResultatxGSunderland AFCResultatxG
Peterborough United – Queens Park Rangers(2-1)1,77 – 1,81Sunderland AFC – Charlton Athletics(0-1)1,18 – 1,70 
Queens Park Rangers – Blackburn Rovers(1-0)1,60 – 0,15Crewe Alexandra – Sunderland AFC(0-4)0,78 – 2,40 
Fulham FC – Queens Park Rangers  (4-1)2,19 – 0,57Gillingham – Sunderland AFC(1-2)2,46 – 1,08 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar