18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Wolverhampton – West Ham: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

David Moyes og West Ham buldrer derudaf! Før landskampspausen vandt de topopgøret mod ellers formstærke Liverpool, og London-klubben bør vel efterhånden betragtes som en seriøs bejler til top-4? Denne gang skal de en tur til Wolverhampton, som søger oprejsning efter nederlaget til Crystal Palace senest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – West Ham. Der er kampstart lørdag d. 16. november 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Wolverhampton – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 11°, let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Wolverhampton – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en usandsynlig barsk indledning på livet som Premier League-manager portugisiske Bruno Lage fik hos Wolverhampton. Nuno Santos afløser indkasserede fire nederlag i de første fem kampe, som resulterede i en placering i den sløje del af tabellen. Men Lage og co. er i den grad kommet efter det. De tabte godt nok sidste kamp før landskampspausen til Crystal Palace, men perioden forud for den kamp var virkelig fin. Her var Wolves inde i en god stime på fem kampe, som havde resulteret i fire sejre og et enkelt x, og derfor er placering i den kedelige del af rækken da også byttet ud med en helt godkendt 8.plads. De må fortsat undvære kvartetten Mosquera, Bueno, Otto og Neto – de tre første huserer i defensiven og den sidste på kanten.

De bliver ved og ved og ved i West Ham! David Moyes og co. leverede en flot sæson i fjor, som resulterede i en lidt overraskende, men ganske velfortjent 6.plads, og det virker ikke til, at de har tænkt sig at dvæle ved den flotte præstation. Det kører nemlig på skinner for den sæbeboble-blæsende London-klub. Pt. indtager de 3.pladsen i Premier League á point med City på 2.pladsen og blot med 3 op til Chelsea på 1.pladsen. Før landskampspausen var West Ham i aktion mod formstærke Liverpool, og den test klarede de minsandten også. En flot indsats, som resulterede i en 3-2 sejr og en ny status som seriøs kandidat til en placering i top-4. The Hammers har tilmed formået at holde fanen højt i Europa League på samme tid, her fører de deres gruppe med 10 point efter fire kampe. Det er svært at pege fingre af de flotte resultater, som de ligger for dagen. Midterforsvar Ogbonna har ødelagt knæet og bliver formentlig ikke klar i den nærmeste fremtid, men Fornals og Rice bør være klar efter sygdom/småskavanker i løbet af ugen.

Wolverhampton:

  • Hugo Bueno (Back, Reserve) – Skadet
  • Yerson Mosquera (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
  • Jonny Castro Otto (Back, Fast/Reserve) – Skadet

West Ham:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait Nouri; Traore, Jimenez, Hwang

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Zouma, Dawson, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio


Odds på Wolverhampton – West Ham

Bookmakerne har West Ham som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: For stor en mundfuld for Wolves…

West Ham er ualmindeligt godt kørende i denne sæson, sæsonens 17 kampe på tværs af alle turneringer har blot resulteret i to nederlag, tre x’er og hele fjorten sejre. The Hammers har gang i noget stort hvis de kan holde kadencen. Det er ikke en ukompliceret opgave de kommer på her ude mod Wolverhampton, som før nederlaget i seneste runde havde gang i en flot stime af resultater.

Hvis man kigger lidt dybere ind i Wolverhamptons flotte stime med 13 point i fem kampe, så springer det umiddelbart i øjnene, at modstanderne i de kampe ikke har været fra øverste Premier League-hylde. De 13 point kom i hus mod Southampton(nr.13), Newcastle(nr. 19), Aston Villa(nr.16), Leeds(nr.15) og Everton(nr.11). Så spørgsmålet er, hvor meget man skal lægge i hjemmeholdets forberede formkurve. I denne sæson virker West Ham til at befinde sig på et andet niveau end alle de fem hold, og Wolves har endnu ikke formået at få point mod hold fra den øverste del af rækken. Det er blevet til nederlag til Tottenham, Leicester, Manchester United og Crystal Palace, som alle befinder sig i top-10, alle kampe er tabt uden at komme på måltavlen.

West Ham-truppen må være pumpet op på selvtillid efter de mange flotte resultater i sæsonen, og især den seneste sejr mod Liverpool må have givet et boost til drømmene om en top-4 placering. Hvis de virkelig vil være en del af toppen i Premier League, så skal en kamp mod Wolves også kaste 3 point af sig, som det i øvrigt gjorde i begge indbyrdes opgør i sidste sæson. Anbefalingen lyder på en udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,54
West Ham vinder
Gå til marathonbet *


Wolverhampton – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolverhampton er nummer 8 i Premier League med 16 point. Statistikken lyder på 5-1-5 og målscoren er 11:12

  • West Ham finder vi på ligaens 3.plads med 23 point, en statistik på 7-2-2 og en målscore på 23:13.

  • Hee-Chan Hwang er topscorer for hjemmeholdet med fire kasser.
  • West Hams topscorer er Michail Antonio. Englænderen har scoret seks mål.

  • West Ham vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, 4-0 hjemme og 3-2 ude.


Expected Goals: Wolverhampton vs. West Ham de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGWest HamResultatxG
Crystal Palace – Wolverhampton(2-0)1,4 – 0,61 West Ham – Liverpool(3-2)1,62 – 2,05
Wolverhampton – Everton(2-1)1,53 – 1,55Genk – West Ham(2-2)1,53 – 1,55 
Leeds – Wolverhampton(1-1)2,02 – 1,17Aston Villa – West Ham(1-4)2,39 – 2,6
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar