18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolverhampton – West Ham: Odds og optakt den 5. april 2021

Der er 9 runder tilbage af årets Premier League. Mandag aften mødes Wolverhampton og West Ham på Molineux i en kamp, hvor værterne er nummer 13 i tabellen med 9 point til nedrykningsstregen, mens gæsterne fra West Ham vil håbe at profitere af Chelseas overraskende nederlag til West Bromwich lørdag, så West Ham kan kravle ind i top 4. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – West Ham. Der er kampstart mandag d. 5. april 2021 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Wolverhampton – West Ham

Oddsene peger, at West Ham er meget knebne favoritter, men at vi skal forvente et helt lige opgør.

Wolverhampton – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 2° og let vind

Optakt til Wolverhampton – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Wolverhampton gik til landskampspause med 4 kampe uden sejr, og de scorede bare 2 mål i de 4 kampe. Alligevel er de i relativt sikker afstand af nedrykningspladserne forud for sæsonens afsluttende 9 runder. Der skal ske store mirakler, hvis Wolverhampton skal havne i suppedasen, men på mange måder er det allerede en spildt sæson for holdet, der er blevet nummer 7 de 2 foregående sæsoner. De har været for svingende og har haft alt for vanskeligt ved at få scoret, så de nu er noteret for mindre end 1 mål pr. kamp. De vil formentlig bare gerne have de sidste kampe overstået, så de kan få sommerferie, lade batterierne op og begynde forfra i håb om en mere stabil sæson i større nærhed af de sjove pladser i den øverste ende af tabellen.

Deroppe har West Ham overraskende placeret sig selv i denne sæson, og selv om mange bliver ved at forvente, at nu knækker de, og at de ikke kan holde kadencen, ja, så er de altså stadig med i kampen om Champions League-billetter, og lørdag fik West Ham en hjælpende hånd af West Bromwich, som ude besejrede Chelsea 5-2, og dermed kan West Ham med sejr i dette opgør overhale Chelsea og kravle tilbage i top 4. Der er tæt kamp om pladserne i toppen og særligt om de yderste europæiske mandater, men West Ham har holdt skarpt fokus og hele sæsonen været et bud på en Champions League-deltager næste sæson. Nu har de haft et par ugers pause, så forhåbentlig er der friske kræfter til denne korte spurt som afslutning på sæsonen.

Wolverhampton:
Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
Joao Moutinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Daniel Podence (Kant, Reserve) – Tvivlsom
Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

West Ham:
Darren Randolph (Mål, Reserve) – Skadet
Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
Andriy Yarmolenko (Kant, Reserve) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Saïss, Coady, Boly; Semedo, Dendoncker, Neves, Jonny; Traoré, Neto; William José.

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Lingaard, Benrahma; Antonio.

Odds-forslag: Gevinsten er størst for gæsterne

Wolverhampton kommer formentlig ikke i fare i bunden af Premier League, og de kan ikke nå derop, hvor West Ham kæmper med om Champions League-billetter. De er havnet i en form for ingenmandsland, hvor de må glæde sig over de små ting og håbe på forbedringer, de kan tage med sig til næste sæson. Målmand Rui Patricio slap for eksempel for en længere pause efter et slag mod hovedet, og han er klar til opgøret. Det er skønt. Angriber William José, der kom til i januar, falder bedre og bedre ind i spillet, men han har stadig ikke scoret for Wolverhampton. Det kunne træner Nuno Espirito Santo godt snart tænke sig lykkedes for angriberen.

Omvendt er hver eneste kamp for West Ham næsten en pokalkamp. Der er meget, meget tæt løb i toppen af Premier League, og med Chelseas nederlag og Liverpools sejr lørdag er der endnu mere tæt i kampen om Champions League-billetterne. Vinder West Ham dette opgør, er de på 4. pladsen og har kun 4 point op til Leicester, som er nummer 3. På udebane har West Ham vundet mere, end de har tabt, og de 5 nederlag i 14 kampe er kommet mod Arsenal, Liverpool, Chelsea og senest de 2 hold fra Manchester United og City. Det kan egentlig godt tilgives, og til gengæld har West Ham slået både Leicester, Leeds og Everton på udebane og delt med Tottenham. De er absolut ingen rar gæst at få på besøg.

Et afgørende element i dette opgør kan blive motivationen. Wolverhampton spiller mest for at få sæsonen overstået, mens West Ham spiller for et af de mest imponerende resultater i nyere engelsk fodbolds historie. Lykkes de med at klemme sig ind blandt de mange etablerede topklubber og snuppe en plads i Champions League, vil det være tæt på en sensation. Og selv om optakten til landskampspausen bød på 2 nederlag i Manchester og bortkastning af 3-0-føring hjemme mod Arsenal, bør West Ham stadig være i stand til at besejre et Wolverhampton-hold uden sejr i de seneste 4 kampe. Anbefalingen er at gå med West Ham og 2-tallet.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Wolverhampton – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolverhampton er Premier Leagues nummer 13 med 35 point for 29 kampe.

  • Statistikken er 9-8-12 og målscoren 28:38. På hjemmebane har Wolverhampton noteret sig for 5-4-5 og 15:15.

  • Champions League-fodbold er stadig en realistisk mulighed for West Ham, der er på tabellens 6. plads med 49 point efter 29 kampe.

  • Tallene for West Ham siger indtil videre 14-7-8 med en score på 45:35. Når de er på udebane, har de 6-3-5 og 19:17.

  • Pedro Neto er flittigste målscorer for Wolverhampton med 5 pletskud indtil videre.

  • West Hams topscorer er stadig den tjekkiske midtbanemand Tomas Soucek, som har sendt bolden i nettet 9 gange.

  • Seneste indbyrdes møde på Molineux var tilbage 4. december 2019, og dengang vandt Wolverhampton med 2-0.

  • Siden 4. december 2019 har de 2 hold mødtes 2 gange hos West Ham med en sejr til hver. Senest vandt West Ham 27. september 2020 med 4-0.

Skriv et svar