18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolverhampton Wanderers – Everton FC: Odds og optakt den 1. november 2021

Foto: Bildbyrån

Tre pladser skiller de to hold i tabellen, når Wolverhampton Wanderers tager mod Everton FC mandag aften i Premier League. Værterne er aktuelt nummer 11, men de er i raketfart på fremmarch med 10 point i deres seneste fire kampe, mens gæsterne kommer med sølle et point for de sidste tre opgør, og deres pil peger ned lige nu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton Wanderers – Everton FC. Der er kampstart mandag d. 1. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Wolverhampton Wanderers – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 7° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 23:47.

Optakt til Wolverhampton Wanderers – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en fæl og barsk indledning på livet som Premier League-manager portugisiske Bruno Lage fik hos Wolverhampton Wanderers. Fire nederlag i de første fem kampe og en placering i de nedre regioner af tabellen. Men de har fundet formlen og kommer til dette opgør med tre sejre og en uafgjort fra de seneste fire kampe. Her har de Trincao med igen, og Jimenez er så småt på vej i form, og hvis de så også kan holde Hwang rødglødende, er der basis for en glubsk offensiv hos ulvene. 

De må stadig undvære kvartetten Mosquera, Bueno, Otto og Neto – de tre første i defensiven og den sidste på kanten – mens Willy Boly i ugens løb testede positiv for corona og formentlig også må sidde ude. Størst er tabet af Neto på kanten, men i Lages 3-4-2-1 kan Semedo og Marcal med løbevilje udligne den måske lidt mindre flair. I hvert fald fungerer det aktuelt for Wolverhampton Wanderers. der med sejr her kravler forbi Everton FC og formentlig op i den bedste halvdel i tabellen. 

Dér mener Everton FC også, de hører til, men det kan ikke rigtig ses på deres spil for tiden. Nederlaget i seneste runde på 5:2 hjemme på Goodison Park mod oprykkerne fra Watford FC var en eklatant skuffelse, og det blev ikke bedre af, at Everton FC førte 2:1 frem til et lille kvarter før slutfløjtet. Og så lukkede de altså fire kasser mere ind. Runden før tabte de også hjemme på Goodison Park mod West Ham United, og dermed blev det ene point mod Manchester United til oktobers eneste for Everton FC.

De må stadig undvære Calvert-Lewin i front, men Richarlison er tilbage og scorede straks i sidste weekends nederlag mod Watford FC. En, der kan vise sig langt vanskeligere at erstatte, er Abdoulaye Doucouré på midten. Franskmanden har været blandt de absolutte profiler hos Everton FC i denne sæson, men efter forrige kamp mod West Ham United blev han meldt skadet med en stressreaktion i foden. Og den følgende kamp blev tabt 5:2 mod Watford FC. De skal have Doucouré tilbage hurtigst muligt. 

Wolverhampton Wanderers:

 • Willy Boly (Forsvar, Reserve) – COVID-19
 • Yerson Mosquera (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Hugo Bueno (Back, Reserve) – Skadet
 • Jonny Otto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet

Everton FC:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Abdoulaye Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Fabian Delph (Midtbane,Reserve) – Tvivlsom
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: José Sa; Kilman, Coady, Saïss; Semedo, Neves, Moutinho, Marcal; Trincao, Hwang; Jimenez.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Mina, Keane, Digne; Townsend, Davies, Allan,Gordon; Gray, Richarlison.


Odds på Wolverhampton Wanderers – Everton FC

Ser vi på kampens odds, viser det sig, at værterne er knebne favoritter. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Mere jubel på Molineux

De to hold spiller som regel ganske lige opgør, og de seneste 10 indbyrdes møder i Wolverhampton har resulteret i tre sejre til hver og fire uafgjorte med en score på 11:11. Ingen af holdene formelig vader i uafgjorte resultater i denne sæson. Tre af deres i alt 18 kampe er endt uafgjort, så mon ikke vi også finder en vinder mandag aften?

Og hvis vi gør, virker det ikke umuligt, at træner Bruno Lage endnu engang kan hæve armene i jubel efter slutfløjtet, for der er kommet form, facon og fart over hans ulveflok. Lokalbraget mod Aston Villa FC blev vundet, selv om de var nede 2:0 kort før tid, og mod Leeds United i sidste runde var ulvene også på vej mod sejr, da et straffespark i kampens afslutning fik udlignet. Ellers havde de stået med fire sejre på stribe. 

Det er tætte kampe, Wolverhampton spiller. Af deres ni kampe er seks afgjort med sejre på præcist ét mål, mens de to øvrige er endt med henholdsvis nederlag og sejr på 2:0. De vinder næppe en storsejr. Men anbefalingen tror, de vinder. Everton FC er et stærkt mandskab, men savnet af både Calvert-Lewins mål og Doucourés slid og organisation på midten er for voldsomt. Buddet her er sejr til værterne. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,30
Wolverhampton Wanderers
Gå til Marathonbet *


Wolverhampton Wanderers – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Wolverhampton Wanderers indtager efter 9 runder Premier Leagues 11. plads med 13 point. 

 • Tallene for Wolverhampton Wanderers er 4-1-4 med scoren 9:9.

 • Gæsterne fra Everton FC er nummer 8 i tabellen med 14 point efter 9 kampe. 

 • Everton FCs statistik lyder på 4-2-3, mens deres målforskel er 15:14.

 • Den flittigste måltyv hos Wolverhampton Wanderers er Hwang Hee-Chan, som har nettet 4 gange. 

 • Tre spillere deler æren som noteret for flest mål hos Everton FC, og det er Demaral Gray, Andros Townsend og Dominic Calvert-Lewin, som hver har scoret 3 mål. 


Expected Goals: Wolverhampton Wanderers vs. Everton FC de seneste tre kampe:

Wolverhampton WanderersResultatxGEverton FCResultatxG
Leeds United – Wolverhampton Wanderers(1-1)2,02 – 1,17Everton FC – Watford FC(2-5)2,39 – 2,60 
Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers(2-3)0,95 – 1,66 Everton FC – West Ham United(0-1)0,91 – 2,17 
Wolverhampton Wanderers – Newcastle United(2-1) 0,60 – 1,072,26 – 3,30 Manchester United – Everton FC(1-1)0,67 – 0,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar