18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolverhampton – Sheffield United: Odds og optakt den 17. april 2021

Det er vel ikke just konturerne af en moderne klassiker, der tegner sig, når Wolverhampton lørdag aften tager mod Sheffield United. Værterne hentede en meget vigtig sejr mod Fulham senest og må nu endegyldigt være helt ude af nedrykningskampen. For gæsterne kan et nederlag i dette opgør betyde, at de endegyldigt rykker ud af Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Sheffield United. Der er kampstart lørdag d. 17. april 2021 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Wolverhampton – Sheffield United

Et kig på oddsene viser os, at Wolverhampton er favorit i denne kamp.

Wolverhampton – Sheffield United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Robert Jones
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Wolverhampton – Sheffield United – Burnley: Skader, karantæner og startopstillinger

Skader, karantæner og startopstillinger[/b]
Det var en vaskeægte sekspointskamp, Wolverhampton var involveret i, da de gæstede Fulham sidste fredag. Værterne stod på 26 point, mens Wolverhampton havde 35. Sejr til Fulham ville mindske afstanden til bare to sejre med henholdsvis seks og syv kampe tilbage for de to. Men en scoring i kampens overtid af Adama Traoré sørgede for, Wolverhampton kunne rejse hjem med sejr, tre point og en tryg fornemmelse i maven, fordi de nu har 12 points forspring til nedryknings-placerede Fulham med 26 point. Og Fulham har bare seks kampe tilbage. Det må simpelthen ikke gå galt for Wolverhampton.

Sejren i London stoppede samtidig en kedelig serie på fem kampe uden nederlag, og de kan vel ikke forestille sig en mere taknemmelig modstander end Sheffield United til at påbegynde deres egen lille sejrs-serie? De seneste syv indbyrdes møder på Molineux er endt med tre sejre til Wolverhampton og fire uafgjorte. Det ville pynte både på statistikken og på moralen med en sejr til Wolverhampton. Men de er lidt plagede af corona, som i sidste runde holdt Willy Boly ude, og måske er han endda også ude her, samtidig med at Ruben Neves også har testet positiv og derfor sidder over her. Og Pedro Neto har også meldt sin ankomst til skadeslisten, hvor i forvejen Raul Jimenez og Jonny Castro Otto holder til, så det er ved at se lidt overfyldt ud på den der liste. Men mon ikke de alligevel regner med og kræver af sig selv, at de skal kunne banke Sheffield United?

Det kan ikke engang Sheffield United selv fortænke Wolverhampton i at forvente i hvert fald. I sæsonens foreløbig 15 udekampe er det blevet til én eneste sejr for Sheffield United. Og én uafgjort. Resten har de tabt. De har bare scoret syv mål på fremmed græs, og de to af dem faldt i 2-1-sejren på Old Trafford mod Manchester United 27. januar. De kan måske – måske! – finde lidt opmuntring i, at de i 15 udekampe blot har lukket to mål ind i snit. Otte af de 13 nederlag på udebane har været på præcist ét mål. Siden klubben valgte at sige farvel til træner Chris Wilder, har holdet tabt tre kampe med en samlet score på 1-10. Det kan ikke have været dén effekt, nogen håbede på.

I det hele taget må man antage, at alle i og omkring klubben bare håber på, at sæsonen lynhurtigt bliver overstået, så det kan blive sommerferie, og man kan begynde forfra på en ny sæson med færre skader og med fornyet optimisme. For det har været en lang og trøstesløs sæson for Sheffield United, der har været hårdt ramt af både skader og uheld, og de har reelt aldrig rigtig været i nærheden af noget som helst, der kunne berettige bare et glimt af håb om overlevelse i Premier League. Sæsonens første 17 kampe hentede de to uafgjorte og 15 nederlag. Det har ikke været sjovt at være vidne til. Man kan kun gætte på, hvordan det har været at stå midt i som Sheffield United-spiller.

Wolverhampton:
Willy Boly (Forsvar, Fast/Reserve) – COVID-19
Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
Ruben Da Silva Neves (Midtbane, Fast) – COVID-19
Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Sheffield United:
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
Chris Basham (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Jack Robinson (Back, Reserve) – Skadet
John Fleck (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Billy Sharp (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
Oliver McBurnie (Angreb, Fast) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Saïss, Coady, Kilman; Semedo, Moutinho, Dendoncker, Aït-Nouri; Podence; Traoré; José.

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Ampadu, Egan, Stevens; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn; McGoldrick, Brewster.

Wolverhampton udnytter den ringe modstand

Der skal formentlig en kæmpe slikskål på bordet, hvis man skal holdes foran skærmen til Wolverhampton-Sheffield United lørdag aften. Men det kan vel godt gå hen at blive underholdende på sin egen måde? Wolverhampton fik med sejren over Fulham brudt en kedelig stime og endelig hentet en sejr, og hvad der var nok så vigtigt, fik de lagt endegyldig afstand til bunden. De kan nu fokusere på at ende øverst af de ringe hold i bunden på deres nuværende 12. plads.

Offensivt mangler de ganske vist både Ruben Neves og Pedro Neto, men Adama TRaoré har vist stigende form de seneste kampe, og med både Willian José, Daniel Podence og Joao Moutinho til at støbe kuglerne, ser det altså ikke helt tandløst ud for Wolverhampton. De har kun én gang i sæsonen vundet en hjemmekamp med mere end ét enkelt mål, men de får næppe en mere oplagt chance til at udbygge den statistik end et møde med modløse Sheffield United.

Siden fyringen af Chris Wilder virker det, som om holdet har opgivet helt. De er blevet til lussinger både mod Leicester City (5-0) og Arsenal (3-0), mens kun kampen mod uberegnelige Leeds United endte med knebent 2-1-nederlag. Derfor hælder anbefalingen til hjemmesejr på mindst to overskydende mål. Wolverhamptons offensiv har ikke været sprudlende, men det skal jo vende på et tidspunkt, og det håber vi så, det gør her. Muligheden er der i hvert fald, for modstanden er sparsom.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1-tallet mål til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Wolverhampton – Sheffield United: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolverhampton er på tabellens 12. plads med 38 point for 31 kampe.

  • Statistikken for Wolverhampton er på 10-8-13 og 31:41. Hjemme er de noteret for 5-4-6 og 17:18.

  • Sheffield United er sidst i Premier League med 14 point for 31 kampe – de har 18 point op til redning med 7 kampe igen. Hvis resultaterne ikke går deres vej, kan nedrykningen blive en realitet allerede i denne runde.

  • Deres tal samlet set er 4-2-25 og målforskellen på 17:55. Deres statistik på udebane er 1-1-13 og 7:30.

  • Ruben Neves og Pedro Neto har begge scoret 5 mål i sæsonen, og det gør dem til Wolverhamptons delte topscorere.

  • Irske David McGoldrick har scoret 6 mål for Sheffield United, og det gør ham til holdets flittigste målskytte.

  • De to hold mødtes seneste i Wolverhampton 1. december 2019, og dengang endte det 1-1.

  • Siden duellen i december 2019, har de mødtes to gange. Begge gange i Sheffield. Det har givet en sejr til hver. Senest vandt Wolverhampton 14. september 2020 med 2-0 på Bramall Lane.

Skriv et svar