18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Manchester City: Odds og optakt den 11. maj 2022

Med Citys 5-0 sejr over Newcastle, og Liverpools 1-1'er mod Spurs, er Guardiolas tropper nu endnu tættere på det engelske mesterskab. (Foto: Bildbyrån)
Med Citys 5-0 sejr over Newcastle, og Liverpools 1-1’er mod Spurs, er Guardiolas tropper nu endnu tættere på det engelske mesterskab. (Foto: Bildbyrån)

Manchester City maste stakkels Newcastle med 5-0 i weekenden, og da Liverpool ikke lykkedes med at besejre Tottenham, har The Citizens nu bragt sig endnu tættere på det engelske mesterskab. Kan Wolves blive en kæp i hjulet eller leverer Guardiola og co. varen endnu engang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 11. maj 2022 kl. 21:15. Se kampen på See eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Wolverhampton – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Molineux Stadium
Vejret: 10° og svag vind


Optakt til Wolverhampton – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City gjorde deres lørdag aften hjemme mod Newcastle. En knusende sikker 5-0 sejr lagde pres på Liverpool, som søndag skulle til en svær udekamp mod Tottenham. Som forventet blev det kompliceret for Klopps mandskab, som kun lykkedes med at få en 1-1’er med hjem i bagagen, og dermed bragte Manchester City sig endnu tættere på det engelske mandskab end de allerede var. I stedet for 1 point, er der nu 3 point mellem de to engelske topklubber, og som det står lige nu vinder City også på en bedre målscore, hvis de skulle ende på samme pointantal.

Der er tre spillerunder tilbage af sæsonen, og de næste to kampe er ikke helt ukomplicerede for Citys vedkommende. Guardiolas mandskab står selvfølgelig med rigtig gode kort på hånden, men udekampene mod Wolves og West Ham kan være potentielle bananskræller på vejen mod det engelske mesterskab. Wolves indtager 8.pladsen i Premier League efter en flot sæson, og det kan faktisk blive endnu bedre, hvis de kravler op på 7.pladsen, som giver adgang til Conference League i næste sæson. I skrivende stund er der 5 point op til West Ham, men London-klubben har spillet en kamp mere end Wolves, som dermed stadig har noget tilbage at kæmpe for. Formen er dog ikke prangende hos hjemmeholdet for tiden, senest lykkedes det dog at få 2-2 mod Chelsea efter at have været bagud 2-0, og det er trods alt en forbedring i forhold til de tre foregående kampe, som alle var endt i nederlag.

Der er lidt malurt i bægeret hos Guardiola forud for onsdagens opgør. Citys defensiv er nemlig hårdt ramt af fravær med Walker, Dias, Stones og muligvis også Ake ukampdygtige, så Fernandinho kommer med al sandsynlighed til at spille i midterforsvaret. Offensiven er dog fit for fight, og hvis de er i lige så fint spillehumør som i lørdags, så bliver der næppe problemer her.

Wolverhampton:

  • Nelson Semedo (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Maximilian Kilman (Forsvar, Fast) – Skadet

Manchester City:

  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • John Stones (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Nathan Ake (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Boly, Coady, Saiss; Jonny, Neves, Moutinho, Dendoncker, Ait-Nouri; Trincao, Jimenez

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Fernandinho, Laporte, Zinchenko; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Jesus, Sterling


Odds på Wolverhampton – Manchester City

Bookmakerne ser Manchester City som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Ulvene bider fra sig

De er tæt på, men den er der altså ikke endnu. Manchester City har skæbnen i egne hænder, men især i dette opgør ude mod Wolves, og det næste ude mod West Ham er der fare på færde. Guardiolas mandskab viste sig dog fornemt frem senest med en 5-0 sejr over Newcastle, endda oven på en gedigen skuffelse bare et par dage forinden mod Real Madrid i Champions League. Wolves leverede et flot comeback mod Chelsea i weekenden, og fik dermed point for første gang i fire kampe. Det må da give lidt selvtillid forud for de sidste tre kampe.

Manchester City topper ligaen, og er utvivlsomt et af verdens bedste fodboldhold, men jeg skal også love for, at det er inkorporeret i oddset. Udesejren er nået helt ned under 1.30, og det er endda med fire City-forsvarere på skadesbænken. Wolves trives godt med ikke at skulle skabe fodboldkampe, og det kommer de med garanti ikke til at skulle her. City kommer som altid til at være på kuglen, men måske de er til at tale med, taget den svækkede defensiv i betragtning? Værdien må ligge i noget med Wolves, så anbefalingen bliver mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,30
Begge hold scorer
Gå til unibet *


Wolverhampton – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolves er nummer 8 i Premier League med 50 point. Statistikken er på 15-5-15 og målscoren 35:34.

  • Manchester City topper rækken med 86 point. Statistikken er på 27-5-3 og målscoren 89:21.

  • Raul Jiménez er mest scorende spiller for hjemmeholdet med 6 ligatræffere.
  • Raheem Sterling er Citys topscorer i Premier League med 12 kasser.
  • Begge holds topscorer fik hovedroller i sæsonens første indbyrdes opgør. Jimenez modtog en rød billet af kampens dommer, mens Sterling scorede på straffe. Kampen endte 1-0 til City.


Expected Goals: Wolverhampton vs. Manchester City – de seneste tre kampe

WolverhamptonResultatxGManchester CityResultatxG
Chelsea – Wolverhampton(2-2) 2,77 – 1,57Manchester City – Newcastle(5-0) 2,23 – 0,67
Wolverhampton – Brighton(0-3) 0,88 – 2,97Real Madrid – Manchester City(3-1) 2,65 – 1,9 
Burnley – Wolverhampton(1-0) 1,55 – 0,87Leeds – Manchester City(0-4) 1,48 – 2,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wolverhampton – Manchester City?

Wolverhampton – Manchester City spilles onsdag den 11. maj 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Wolverhampton – Manchester City?

Wolverhampton – Manchester City spilles på Molineux Stadium i Wolverhampton

Skriv første kommentar

Skriv et svar