18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Leicester: Odds og optakt den 20. februar 2022

Wolves byder sig til i kampen om Champions League-billetter i denne sæson. Kan de holde kadencen hele vejen til slut? (Foto: Bildbyrån)
Wolves byder sig til i kampen om Champions League-billetter i denne sæson. Kan de holde kadencen hele vejen til slut? (Foto: Bildbyrån)

Hjemmeholdet fra Wolverhampton kommer fra en frisk sejr ude over Tottenham, og holder dermed fortsat snor i Manchester United på 4.pladsen. Leicester er til gengæld gået helt i stå, og er uden sejr i de seneste fem kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Leicester. Der er kampstart søndag d. 20. februar 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Wolverhampton – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 4° og let vind

Optakt til Wolverhampton – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ser ganske solidt ud det Bruno Lage og Wolverhampton har gang i i denne sæson. Godt nok startede sæsonen lidt haltende ud, men der er virkelig kommet gang i de brugbare resultater hos hjemmeholdet, som for de fleste mandskaber er svære at trænge igennem. Defensiven er den næstbedste i ligaen med blot 17 indkasserede mål, og så skal der selvfølgelig ikke så mange mål til i den anden ende for at vinde fodboldkampe, men Wolves skal nok være lidt flittigere med målscoringen, hvis det skal blive til en top-4 placering. I søndags blev det til en ganske fortjent 2-0 sejr ude over Tottenham, og dermed er Wolves kun 6 point bag Manchester United på 4.pladsen, og har samtidig spillet to kampe færre. De næste kampe kan blive afgørende for Wolverhamptons chancer for top-4, for udover Leicester, så venter andre top-4 bejlere i form af Arsenal og West Ham.

Denne optakt er skrevet før Leicester torsdag aften tager imod Randers FC hjemme på King Power Stadium i Conference League, så det vides ikke om Leicester har lagt endnu en jammerlig indsats for dagen, eller om de har fået tanket lidt selvtillid mod de danske kronjyder. Formkurven peger kun én vej for Schmeichel og co., som har kæmpet gevaldigt med spil og resultater i denne sæson, og lige nu har de ramt sæsonens sløjeste periode. Faktisk har Leicester kun vundet tre af de seneste femten kampe på tværs af turneringer, men især de seneste præstationer med et 4-1 exit til Nottingham Forest i FA Cuppen, og fem kampe i streg uden sejr er bekymrende. Det virker ikke videre sandsynligt at Brendan Rodgers’ mandskab kan spille sig op på de pladser, som giver europæisk fodbold til næste sæson, mens nedrykning heller ikke er et tema. Så måske de bare skal gå all-in på Conference League?


Wolverhampton;

 • Willy Boly (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yerson Mosquera (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Joao Moutinho (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Leicester:

 • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • James Justin (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
 • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
 • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Dendoncker, Moutinho, Ait-Nouri; Jimenez, Podence

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Vestergaard, Soyuncu, Thomas; Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall; Maddison, Daka, Barnes.


Odds på Wolverhampton – Leicester

Oddsene indikerer, at Wolves er favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Leicester er fortsat for sårbare

Leicester er i aktion torsdag aften i Conference League, og selvom Rodgers nok sparer lidt spillere hist og her mod upåagtede Randers FC, så må det være en fordel for Wolverhampton, at de har haft en hel uge til at forberede sig til dette opgør. Leicester er i virkelig sløj form for tiden, offensiven får godt nok scoret et godkendt antal mål pr. kamp, men det nytter ikke noget, når målene pisser ind i den anden ende. Her kommer de på en svær opgave mod Wolves, som virker langt mere stabile og organiserede i deres udtryk.

Til en vis grad kan man godt sammenligne dette opgør med Wolves’ opgør mod Tottenham i søndags, igen får Bruno Lages mandskab i hvert fald æren af et sårbart mandskab med store defensive kvaler, og en offensiv, som har set langt skarpere ud end den gør nu. Hvis værterne, som i sejren over Tottenham, først kommer foran, så er de utroligt svære at spille mod, fordi de så stiller sig tilbage i en helt tæt betondefensiv. Det havde Tottenham intet modsvar til, og det tror jeg heller ikke et selvtillidsramt Leicester-mandskab har. Leicester lukker mål ind for et godt ord for tiden, så jeg regner med at Wolves kan tvinge en scoring frem, og så bliver det først svært for Brendan Rodgers og co. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,30
Wolverhampton
Gå til Marathonbet *


Wolverhampton – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

 • Wolverhampton er nummer 7 i Premier League med 37 point efter 23 kampe. Statstikken er på 11-4-8 og målscoren på 21:17.

 • Leicester er nummer 11 med 27 point efter 22 kampe. Her er statistikken på 7-6-9 og målscoren 36:41.

 • Raul Jiménez er topscorer for Wolves med fem scoringer.

 • Jamie Vardy topper listen for Leicester med ni kasser.

 • Leicester vandt sæsonens første indbyrdes opgør 1-0 på mål af den Red Bull-drevne Jamie Vardy.


Expected Goals: Wolverhampton vs. Leicester de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGLeicesterResultatxG
Tottenham – Wolverhampton(0-2) 1,29 – 2,8Leicester – West Ham(2-2) 1,44 – 1,06 
Wolverhampton – Arsenal(0-1) 1,63 – 1,37Liverpool – Leicester(2-0)3,51 – 0,2 
Wolverhampton – Norwich(0-1) 0,56 – 0,6Nottingham Forest – Leicester(4-1)1,53 – 0,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wolverhampton – Leicester?

Wolverhampton – Leicester spilles søndag den 20. februar 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Wolverhampton – Leicester?

Wolverhampton – Leicester spilles på Molineux Stadium

Skriv et svar