18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolverhampton – Brighton: Odds og optakt den 9.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Med fire spillerunder har de to hold sikret sig endnu en sæson i Premier League, der er dermed ikke det store på spil i de resterende kampe. Hvem håndterer den manglende motivation bedst? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Brighton. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 13:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

GÅ TIL


Wolverhampton – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 15° med let vind og risiko for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Wolverhampton Wanderers
Brighton
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:08.


Optakt til Wolverhampton – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en sæson på det jævne for Wolves, som i de seneste to sæsoner havde gjort det helt fremragende med to 7.pladser. Det kan aflæses i tabellen, at de i denne sæson ikke er nået op på det niveau de ellers har vist to sæsoner i træk. I skrivende stund finder vi dem på 12.pladsen, og det er trods alt hæderligt med tanke på deres svingende formkurve. De har måtte undvære topscorer Raul Jimenez i store dele af sæsonen, hans fravær har helt sikkert haft noget at sige for Wolves pointhøst, for han har vist hvor god han er til at afgøre de tætte kampe. Afløserne Silva og José har ikke formået at sætte deres aftryk på hjemmeholdet angreb, så Wolves må glæde sig til at Jimenez igen indtager banen på Molineux. Udover Jimenez, har de en lille portugisisk koloni på sidelinjen til dette opgør. De kan dog stadig stille et rimelig slagkraftigt mandskab.

Brighton har været et fænomen målt på xPTS i denne sæson, målt ud fra de parametre burde de ligger langt længere oppe i rækken, men så langt henne i sæsonen kan de vist ikke længere skyde skylden på sort uheld, der mangler simpelthen skarphed i begge felter. Spillet har i store dele af sæsonen været ganske opløftende, men pointhøsten har været kritisabel, og der var et par spillerunder, hvor de pludselig kunne mærke Fulhams ånden i nakken. Med blot to nederlag i de seneste syv runder har de dog igen øget afstanden til bunden, og overlevelsen er sikret. Gæsterne kan således gå ind til de sidste fire spillerunder med et frit sind.

Wolverhampton:

 • Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
 • Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
 • Joao Filipe Moutinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Brighton:

 • Adam Lallana (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Solomon March (Back, Fast) – Skadet
 • Tariq Lamptey (Back, Fast) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Dendoncker, Coady, Boly; Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri; Traore, Willian Jose, Podence.

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; White, Dunk, Webster; Gross, Lallana, Bissouma, Moder; Trossard; Welbeck, Maupay.


Odds på Wolverhampton – Brighton

Som mange lokalopgør er det her også vurderet til at blive en lige affære, men bookmakerne hælder mest til sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 13:08.


Odds-forslag: Another one!

Det er to virkelig jævnbyrdige hold vi får i aktion søndag klokken 13.00. Begge mandskaber har svinget utrolig meget resultatmæssigt igennem sæson, fælles for begge er dog, at de trods alt har gjort det så godt, at de sikret endnu en sæson i den bedste engelske række. Der er samtidig for langt op til de sjove pladser, som giver europæisk deltagelse til næste sæson, så der er lagt op til en kamp uden det store på spil.

Når man kigger på de to holds statistikker, så er der én ting der især springer i øjnene: x’erne. Både Wolves og Brighton spiller utrolig mange kampe uafgjort, i sidste sæson var det de to hold, som spillede allerflest kampe uafgjort. I denne sæson ser Brighton ud til at løbe med den ‘titel’ igen, efter 13 x’er i 34 kampe. Wolves har spillet uafgjort i 9 af deres 34 kampe. Hvis vi så tager et kig på de indbyrdes opgør, så er det igen de uafgjort resultater, som springer i øjnene. De seneste fire indbyrdes opgør er endt med x. Det er svært at udpege en vinder her, der er intet på spil og resultaterne har været svingende sæsonen igennem, så hvorfor ikke se x’ets vej, når nu det oftest ender med det udfald.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,45
X
Besøg Unibet *


Wolverhampton – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

 • Wolves indtager Premier League 12.plads med en statistik på 11-9-14 og en målscore på 33:46.  

 • Brighton har sagt farvel til nedryknings-spøgelset, de indtager 14.pladsen med en statistik på 8-13-13 og en målscore på 35:39.  

 • Wolverhamptons topscorertitel deles aktuelt mellem Ruben Neves og Pedro Neto med hver 5 scoringer.

 • Neal Maupay har været skarpeste mand for Brighton i denne sæson, han står noteret for 8 kasser i Premier League.

 • De seneste fire indbyrdes opgør imellem Wolves og Brighton er endt med X – 3-3, 0-0, 2-2 og 0-0.


Expected Goals: Wolverhampton vs. Brighton – de seneste tre kampe

WolverhamptonResultatxGBrightonResultatxG
West Bromwich – Wolverhampton(1-1)1,23 – 2,2Brighton – Leeds(2-0)2,9 – 0,4
Wolverhampton – Burnley(0-4)0,50 – 2,31Sheffield United – Brighton(1-0)0,96 – 2,43
Wolverhampton – Sheffield United(1-0)1,40 – 0,75Chelsea – Brighton(0-0)0,96 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar