18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Arsenal: Odds og optakt den 12. november 2022

De bliver sgu ved! Arsenal topper fortsat Premier League efter de i sidste weekend vandt over Chelsea med 1-0. (Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix)
De bliver sgu ved! Arsenal topper fortsat Premier League efter de i sidste weekend vandt over Chelsea med 1-0. (Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix)

Hold nu op, hvor de kan! Arsenal leverede i søndags en 1-0 sejr over Chelsea, og dermed topper de fortsat Premier League inden sidste spillerunde før VM-slutrunden. Kan The Gunners også klare formsvage Wolves? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Arsenal. Der er kampstart lørdag d. 12. november 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Wolverhampton – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 12°, svag vind

Wolverhampton – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kører slet ikke for Wolves i denne sæson. Efter de 14 første Premier League-kampe i sæsonen indtager hjemmeholdet en yderst skuffende 19.plads. De skuffende resultater resulterede i starten af oktober i en fyring af Bruno Lage, mens Steve Davies nu har overtaget roret indtil den tidligere spanske landstræner Lopetegui overtager roret i VM-pausen.

Umiddelbart har trænerfyringen ikke båret voldsomt frugt indtil videre. I de seks hidtidige kampe under Davies er det således blevet til fire nederlag, et X og en vigtig sejr over bundproppen fra Nottingham Forest. Wolves har scoret sølle 8 mål i de første 14 kampe, og til dette opgør er de uden flere offensive profiler i Kalajdzic, Costa, Jimenez og Neto. Onsdag aften var der dog lidt opmuntring til hjemmeholdet, som vandt 1-0 over Leed i ligacuppen.

Arsenal klarede sig til gengæld ikke videre i ligacuppen, da de onsdag tabte 3-1 til Brighton. Det forestiller jeg mig dog ikke, at de tager voldsomt tungt i London, for sæsonen har indtil videre været en lang dans på roser. I Europa League blev det til en 1.plads i gruppespillet, men det de nok er allermest stolte af hos Arsenal er den aktuelle 1.plads i Premier League.

Gæsterne har vundet 11 ud af 13 ligakampe i sæsonen, heriblandt store skalper mod Tottenham, Liverpool og senest Chelsea, som blev besejret med 1-0 på Stamford Bridge. The Gunners har gang i noget rigtig godt i denne sæson, de står pt. noteret for rækkens bedste defensiv, mens de samtidig er det næstmest scorende hold i rækken. Der kan ikke sættes mange fingre på sæsonen indtil videre! Nu handler det om at lukke og slukke i stil inden VM-pausen.


Wolverhampton:

 • Chiquinho (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Diego Costa (Angreb, Reserve) – Karantæne
 • Sasa Kalajdzic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Raul Jimenez (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet


Arsenal:

 • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Semedo, Kilman, Collins, Ait-Nouri; Nunes, Neves, Moutinho; Traore, Hwang, Guedes

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.


Odds på Wolverhampton – Arsenal

Oddsene peger på en favoritrolle til Arsenal.


Odds-forslag: Ingen slinger i Arsenal-valsen

Vi har her gang i sidste spillerunde inden den står på VM i Qatar, og for Wolves og Arsenals vedkommende kæmpes der om vigtige point til hver sin ende af rækken. Faktisk er det meget tæt på at være decideret bund mod top i dette opgør, for hjemmeholdet er faktisk á point med Nottingham Forest på sidstepladsen, mens Arsenal topper rækken med to point flere end Manchester City.

Arsenal er indtil videre 24 point bedre end Wolves i denne sæson, endda med en kamp i hånden. Ydermere har vi at gøre med rækkens dårligste offensiv vs. rækkens bedste defensiv. Trænerfyringen af Bruno Lages har indtil videre ikke båret frugt, og vikarieren Davies har hårde arbejdsbetingelser her, hvor flere af de offensive profiler sidder ude med skade og karantæne.

Det er svært at forestille sig andet end en udesejr lørdag aften. I de sidste mange sæsoner kunne det godt have blevet en besværlig opgave at hive en sejr med fra Molineux, men hjemmeholdets niveau er lavt i denne sæson, mens Arsenal bare er blevet uhyre stabile. The Gunners slutter af med manér!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Arsenal vinder
Gå til bwin *


Wolverhampton – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

 • Wolverhampton er nummer 19 i Premier League med 10 point efter 14 kampe. Statistikken er på 2-4-8 og målscoren 8:22
 • Arsenal topper rækken med 34 point efter 13 kampe. Statistikken er på 11-1-1 og målscoren 31:11
 • Ruben Neves er topscorer for Wolves med 4 kasser. Det er 50% af hjemmeholdets mål i denne sæson.
 • Topscorerværdigheden i Arsenal deles mellem Martinelli og Jesus, som hver har scoret 5 gange.
 • Arsenal vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson snævert med henholdsvis 2-1 og 1-0.


Expected Goals: Wolverhampton vs. Arsenal – de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGArsenalResultatxG
Wolverhampton – Brighton(2-3) 1,1 – 1,52Chelsea – Arsenal(0-1) 0,45 – 1,52
Brentford – Wolverhampton(1-1) 1,21 – 0,66Arsenal – Zürich(1-0) 1,86 – 0,38
Wolverhampton – Leicester(0-4) 1,9 – 0,79Arsenal – Nottingham Forest(5-0) 2,65 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wolverhampton – Arsenal?

Wolverhampton – Arsenal spilles lørdag den 12. november 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Wolverhampton – Arsenal?

Wolverhampton – Arsenal spilles på Molineux Stadium i Wolverhampton

Skriv et svar