18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Arsenal: Odds og optakt den 10. februar 2022

Kan Neves og ulvene fortsætte den gode ligaform, når de tager imod Arsenal torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Kan Neves og ulvene fortsætte den gode ligaform, når de tager imod Arsenal torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Hjemmeholdet fra Wolverhampton har vundet fire af de seneste fem ligakampe, og ånder dermed formsvage Arsenal i nakken på Premier Leagues 6.plads. Overhaler Wolves indenom eller fastholder Arsenal forspringet på 2 point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Arsenal. Der er kampstart torsdag d. 10. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Wolverhampton – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 4° og let vind

Optakt til Wolverhampton – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Portugisiske Bruno Lage fik en usandsynlig dårlig start på tilværelsen som Wolverhampton-træner. Værterne indkasserede fire nederlag i sæsonens første fem kampe, som resulterede i en placering i den nedre del af tabellen. Men Lage og co. er i den grad kommet efter det. Siden den sløje start er det faktisk kun blevet til tre nederlag i seksten runder, og derfor begynder Wolves på 8.pladsen, at ånde holdene helt op til 4.pladsen i nakken. Weekenden bød på et exit i FA Cuppen til Norwich, men formen i Premier League fejler altså ingenting. Det er blevet til sejre mod henholdsvis Brighton, Manchester United, Southampton og Brentford, samt en 0-0’er mod Chelsea i de fem seneste ligakampe. Virkelig flot af hjemmeholdet, som har defensiven som deres helt store styrke med kun 16 indkasserede mål i 21 kampe, kun Manchester City har indkasseret færre mål i denne sæson. Wolves har sendt Adama Traore på leje i Barcelona resten af sæsonen, mens de også må undvære Neto og Hee-Chan i dette opgør.

Arsenal har fået tyndet lidt ud i bredden over de sidste par uger, udover backup-spillere er også Aubameyang sendt ud på lejeophold. Fornuftigt nok af Arsenal, men der er altså ikke rigtig kommet noget den anden vej, så umiddelbart står de svagere i billedet nu end for et par uger siden. Gæsterne er ikke inde i deres bedste periode pt., de seneste fem kampe på tværs af turneringer har budt på fire nederlag og et enkelt x. Modstanden har da også været hård med kampe mod Liverpool og Manchester City, men det er bekymrende, at Arsenal er gået målløse fra banen fire kampe i streg mod blandt andet Nottingham Forest og Burnley. Seneste kamp ligger dog næsten tre uger tilbage, så forhåbentlig kan The Gunners starte på en frisk torsdag aften. Der er ikke voldsomme fraværsproblemer hos Arsenal, dog kan der blive bekneb med at besætte højrebacken for Tomiyasu er skadet og Cedric er tvivlsom.


Wolverhampton;

 • Willy Boly (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hwang Hee-Chan (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Yerson Mosquera (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Jonny Castro Otto (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Arsenal:

 • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast) – Skadet
 • Cedric Soares (Back, Reserve) – Tvivlsom

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Dendoncker, Moutinho, Ait-Nouri; Jimenez, Podence

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Cedric, White, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Ødegaard, Martinelli; Lacazette


Odds på Wolverhampton – Arsenal

Oddsene indikerer, at Arsenal er favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Den fine Premier League-form fortsætter på Molineux

Lige umiddelbart springer det pænt høje odds på hjemmesejr i øjnene her, godt nok leverede Wolverhampton en bleg indsats i weekendens FA Cup-kamp mod Norwich, men udover det, så viser værterne langt bedre form end Arsenal for tiden. Gæsterne har ikke vundet i de seneste fem kampe på tværs af turneringer, og mere bekymrende er det, at de ikke er kommet på måltavlen i de seneste fire. Her kommer Arteta og co. op imod den næstbedste defensiv i hele Premier League, så jeg ved ikke helt om jeg køber favoritværdigheden til gæsterne, for det bliver ikke let at trænge igennem.

Wolves har hentet 13 point i de seneste fem ligakampe, så Premier League-formen kan der ikke sættes en finger på. Denne gang står værterne med en fantastisk mulighed for at tage et spring op i tabellen, en sejr vil nemlig sende dem forbi netop Arsenal. Der er vigtige point på spil for begge mandskaber, for 4.pladsen i Premier League er virkelig ‘up for grabs’ i denne sæson. Bookmakerne forventer få mål i dette opgør, og det er der ikke noget at sige til, når Arsenal ikke har scoret i de seneste fire kampe, og at de her er oppe imod et hjemmehold, som hverken scorer eller indkasserer særlig mange mål. Wolves’ hidtidige ti hjemmekampe har resulteret i en beskeden målscorer på 8:8. Det bliver helt sikkert tæt, og formentlig også målfattigt, så en velbetalt dobbeltchance for hjemmeholdet lyder ganske godt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
Wolverhampton eller uafgjort
Gå til Marathonbet *


Wolverhampton – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

 • Wolverhampton er nummer 8 i Premier League med 24 point. Statstikken er på 10-4-7 og målscoren på 19:16.

 • Arsenal er nummer 6 med 36 point, en statistik på 11-3-7 og målscoren 33:25.

 • Hee-Chan Hwang og Jiménez deler topscorerværdigheden for Wolves med fire mål hver.

 • Emile Smith Rowe er topscorer for Arsenal med otte kasser.

 • De to klubber har endnu ikke krydset klinger i denne sæson, men i sidste sæson endte det med to 2-1 til Wolves, så de har overhånden!
Info
NavnWolverhamptonWOL
Land
England
ENG
CheftrænerBruno Lage
Websitewww.wolves.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1


Expected Goals: Wolverhampton vs. Arsenal de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGArsenalResultatxG
Wolverhampton – Norwich(0-1) 0,56 – 0,6Arsenal – Burnley(0-0) 1,81 – 0,35 
Brentford – Wolverhampton(1-2) 1,01 – 0,23Arsenal – Liverpool(0-2)0,41 – 1,08 
Wolverhampton – Southampton(3-1) 2,3 – 1,68 Liverpool – Arsenal(0-0)1,02 – 0,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wolverhampton – Arsenal?

Wolverhampton – Arsenal spilles torsdag den 10. december 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Wolverhampton – Arsenal?

Wolverhampton – Arsenal spilles på Molineux Stadium

Skriv et svar