18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Wolverhampton Wanderers: Odds og optakt den 27. februar 2022

Hammers and Wolves hamrer løs på hinanden i glubsk duel om top 4

Raul Jimenez er topscorer hos Wolverhampton Wanderers. (Foto: Bildbyrån)

West Ham United får søndag besøg på Det Olympiske Stadion i London af Wolverhampton Wanderers, og det er en kamp af olympisk betydning for begge mandskabers drømme om en fjerdeplads og medfølgende adgang til Champions League i den kommende sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Wolverhampton Wanderers. Der er kampstart søndag d. 27. februar 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham United – Wolverhampton Wanderers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 9° og let vind

Optakt til West Ham United – Wolverhampton Wanderers: Skader, karantæner og startopstillinger

To uafgjorte i rap har sendt West Ham United bagud i kampen om top 4. Foran sig har de nu både Manchester United og Arsenal FC, og det var ikke nogen imponerende indsats, træner David Moyes’ udvalgte lagde for dagen, da de senest måtte nøjes med 1:1 mod Newcastle United. Og kampen før fik de først i overtiden udlignet til 2:2 ude mod Leicester City, så der er ikke fuld damp på kedlerne hos hjemmeholdet aktuelt. 

De tre kampe efter denne er alle på udebane for West Ham United. Først mod Southampton i FA Cuppen, så mod Liverpool FC i ligaen og endelig ude mod Sevilla FC i Europa League. Det er en barsk trilogi, de skal i gang med, så de vil helt sikkert meget gerne have fuldt udbytte af duellen med Wolverhampton Wanderers for at polstre både positionen i tabellen og selvtilliden. 

De seneste ni kampe har Wolverhampton Wanderers vundet seks og spillet én uafgjort, og så har de bemærkelsesværdigt nok tabt to gange til Arsenal FC. Først 1:0 på udebane og så sent som i torsdags hvor Arsenal FC i overtiden scorede til 2:1-sejr. Dermed har Ulvene med en enkelt kamp i hånden seks point til Manchester United på fjerdepladsen. 

Før nederlaget torsdag mod Arsenal FC havde træner Lages Ulveflok vundet fire udekampe på stribe. Wolverhampton Wanderers har scoret tredjefærrest mål af alle hold, men deres forsvar er så også det delt tredjebedste i hele Premier League. Så de kører et temmeligt tæt game, og det er egentlig besynderligt at en kompetent offensiv som Hwang, Jimenez og Podence ikke formår at hamre flere bolde i kassen.

West Ham United:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Skadet
  • Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Andriy Yarmolenko (Angreb, Fast/Reserve) – Personlige årsager

Wolverhampton Wanderers:

  • Willy Boly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Nelson Semedo (Back, Fast) – Skadet

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saïss; Jonny, Moutinho, Neves, Aït-Nouri; Hwang, Jimenez, Podence.


Odds på West Ham United – Wolverhampton Wanderers

Oddsene peger på sejr til hjemmeholdet som det mest sandsynlige udfald.


Odds-forslag: En vigtig kamp der let kan blive fattig på chancer og mål 

Kampene falder tæt for tiden, og man skal nok ikke undervurdere, at West Ham United har haft otte dages pause siden den uafgjorte kamp mod Newcastle United, mens gæsterne altså for kun godt 2,5 døgn siden var i kamp mod Arsenal FC og tabte på hjerteknusende vis med to scoringer i kampens sidste 10 minutter. 

Så det er nu, Wolverhampton Wanderers skal vise, om der er bund i deres top 4-håb. De tabte sæsonens første tre kampe, men siden har de set solide ud, og de holder altså de fleste kampe på lav score med i alt 44 scoringer i deres 25 kampe. Det er et temmeligt lavt snit på 1,76 mål per kamp. Dér er West Ham United trods alt på lidt mere end 3 mål per kamp.

Sidste sæsons møde i London vandt værterne 4:0, men de fire foregående dueller på West Ham Uniteds hjemmebane har givet målfattige udfald som 0:2, 0:1, 1:0 og 2:0. Vi tror på endnu en tæt og givetvis ganske lige affære, og derfor bliver buddet fra anbefalingen, at kampen højst byder på to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,66
Under 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


West Ham United – Wolverhampton Wanderers: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham United er på 6. pladsen i Premier League med 42 point efter 26 kampe.

  • Tallene for West Ham United er 12-6-8 med scoren 45:34.

  • Wolverhampton Wanderers er nummer 7 i tabellen, og de har 40 point for 25 kampe. 

  • Wolverhampton Wanderers’ statistik lyder på 12-4-9 med en målscore på 24:20.

  • To spillere har hver scoret 8 gange for West Ham United, og dermed er Jarrod Bowen og Michail Antonio delte topscorere.

  • Hos Wolverhampton Wanderers er Raul Jimenez flittigste gæst på måltavlen sammen med Hwang Hee-Chan. De har begge scoret 5 gange. 


Expected Goals: West Ham United – Wolverhampton Wanderers – de seneste tre kampe

West Ham UnitedResultatxGWolverhampton WanderersResultatxG
West Ham United – Newcastle United(1-1) 0,98 – 1,03Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers(2-1) 2,51 – 0,76 
Leicester City – West Ham United(2-2) 1,47 – 1,06Wolverhampton Wanderers – Leicester City (2-1) 0,69 – 1,44 
West Ham United – Watford FC(1-0) 1,34 – 0,54 Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers(0-2) 1,31 – 2,80 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham United – Wolverhampton Wanderers?

West Ham United – Wolverhampton Wanderers spilles søndag den 27. februar 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles West Ham United – Wolverhampton Wanderers?

West Ham United – Wolverhampton Wanderers spilles på Det Olympiske Stadion i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar