18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Watford FC: Odds og optakt den 8. februar 2022

Selv om der er seks rækkers forskel på de to mandskaber, måtte Kidderminster Harriers og West Ham United ud i forlængelse, for PL-mandskabet sikrede billetter til femte runde. (Foto: Bildbyrån)

West Ham United tager tirsdag mod Watford FC i en kamp, der på forhånd ser overkommelig ud for værterne på femtepladsen. Gæsterne ligger nemlig til nedrykning, men de har hentet træner Roy Hodgson tilbage fra pensionen med den ene mission at sikre holdet endnu en sæson på øverste hylde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Watford FC. Der er kampstart tirsdag d. 8. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham United – Watford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret:  10° og let vind


Optakt til West Ham United – Watford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham United kom ganske videre fra weekendens FA Cup-kamp i fjerde runde mod Kidderminster Harriers, men det var på et hængende hår. På udebane mod Kidderminster Harriers fra sjettebedste række fik West Ham United først udlignet i sidste minut af den ordinære tid, og sørme om de så ikke gentog bedriften i forlængelsen og scorede til 2:1 i minuttal 120. Av for en bet for de hårdt kæmpende Kidderminster Harriers. 

Men en tiltrængt succesoplevelse for træner David Moyes og hans flok, der godt nok stadig er på femtepladsen, men det handler mest om at holdene omkring dem har en eller flere kampe i hånden. Formen har været svingende, og de har tabt tre af de seneste fem hjemmekampe i alle turneringer – og to af de seneste tre i Premier League. Pudsigt nok begge med 2:3 og med samme forløb af scoringerne med to udligninger af hjemmeholdet og så den afgørende scoring fra gæsterne. Målmand Fabianski er meldt tvivlsom med sygdom, og Zouma er også tvivlsom i forsvaret, hvor Ogbonna allerede er meldt ude. 

Hos gæsterne ser det knap så omfattende ud på skadeslisten, og de har også brug for alle kræfter i Watford FC. Selv altså en nu tidligere pensioneret træner med næsten magiske evner til at sætte et mandskab sammen til livet i Premier Leagues nederste halvdel. Roy Hodgson fik 0:0 ude mod Burnley FC i sin første kamp i spidsen for Watford FC, og næh, det lyder ikke af meget, men det var første gang i mere end to kalenderår, at Watford FC holdt nullet på udebane. Så i virkeligheden et enormt fremskridt, der må booste selvtilliden forud for denne kamp.

West Ham United:

  • Lukasz Fabianski (Mål, Fast) – Sygdom
  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kurt Zouma (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Manuel Lanzini (Midtbane, Fast) – Skadet

Watford FC:

  • Nicolas N’Koulou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Peter Etebo (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Kwadwo Baah (Kant, Reserve) – Skadet

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.

Watford FC forventet startopstilling: Foster; Kiko, Cathcart, Samir, Kamara; King, Kayembe, Kucka; Pedro, Ngakia, Dennis.


Odds på West Ham United – Watford FC

Oddsene peger på en klar favoritrolle til hjemmeholdet. 


Odds-forslag: West Ham United bør tage de tre point, men hvor meget har Hodgson fået stabiliseret defensiven?

Der er ingen tvivl om, at det første den snu ræv, Hodgson, skal have renoveret hos Watford FC er defensiven. De lukker næsten to mål ind per kamp, og når de selv kun scorer godt og vel et, ja så er det jo vejen direkte til nederlag på nederlag på nederlag. Så de vil givetvis have trænet og trænet på at lukke af, og de vil være opmuntrede af at holde nullet ude mod Burnley FC i seneste udekamp. 

West Ham United var vel også opmuntrede af, at de trods alt hentede sejren mod Kidderminster Harriers i FA Cuppen, og der er kun én ting, der tæller her, og det er sejr, så de kan holde trit med de øvrige hold i kampen om top 4-pladserne. De seneste fire indbyrdes kampe er endt med sejre til West Ham United på 2x 4:1 og 2x 3:1. Altså begge hold på tavlen. Og mindst 4 scoringer. West Ham United har scoret præcis 22 mål i deres foreløbige 11 hjemmekampe i ligaen, så vi kan altså forvente to mål fra dem. 

Under normale omstændigheder ville det vel også være forventeligt mod Watford FC på nedrykningsplads, men Roy Hodgsons første opgave er at overhale Norwich City, og vi ved alle, at snu ræve spiser kanariefugle som snacks. Så det er ikke umuligt, de bider fra sig her og driller værterne, men anbefalingen vælger at stå fast på den øgede fokus på defensiven hos gæsterne, så buddet her bliver, at der højst falder to mål i kampen. Dem kan de så fordele, som det passer dem. Bare de ikke laver flere. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,32
Under 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


West Ham United – Watford FC: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham United indtager 5. pladsen i Premier League efter 23 kampe, der har givet dem 37 point. 

  • West Ham Uniteds statistik er 11-4-8 med scoren 41:31.

  • Gæsterne fra Watford FC holder til i den anden ende af tabellen på 18. pladsen med 15 point efter 21 runder. 

  • Tallene for Watford FC lyder på 4-3-14, mens deres måltotal er på 23:40. 

  • Hos West Ham United er Michail Antonio topscorer med foreløbig 8 kasser. 

  • Watford FCs ivrigste mand foran mål er Emmanuel Dennis, der er noteret for 8 scoringer.


Expected Goals: West Ham United vs. Watford FC – de seneste tre kampe

West Ham UnitedResultatxGWatford FCResultatxG
Kidderminster Harriers – West Ham United(1-2) 1,27 – 2,32Burnley FC – Watford FC (0-0) 1,12 – 0,58 
Manchester United – West Ham United(1-0) 1,86 – 0,43Watford FC – Norwich City (0-3) 1,40 – 1,41
West Ham United – Leeds United(2-3) 1,92 – 2,65 Newcastle United – Watford FC (1-1) 1,15 – 1,40 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham United – Watford FC?

West Ham United – Watford FC spilles tirsdag den 8. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles West Ham United – Watford FC?

West Ham United – Watford FC spilles på Det Olympiske Stadion i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar