18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham United – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

To London-hold på jagt efter europæiske pladser brager sammen søndag på det olympiske stadion, når West Ham United tager mod Tottenham Hotspur. Værterne er aktuelt på en syvendeplads i tabellen, mens gæsterne er nummer fem. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Tottenham Hotspur. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


West Ham United – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til West Ham United – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham United er kommet fint i gang efter landskampspausen med sejr først ude over Everton FC og senest torsdag aften i Europa League, hvor de slog belgiske Genk med 3:0 og topper gruppen med maksimumpoint efter tre runder. Bare et point skiller de to hold i stillingen, og selv om det er et af de London-derbies, hvor begge mandskaber nok har mere intense rivaliseringer med andre mandskaber, er der faktisk rigeligt i de to holds fortid til at skabe en intens atmosfære her. 

For eksempel er der en lang historie med transfers fra West Ham United til Tottenham Hotspur. Det har for eksempel været spillere som Michael Carrick og Jermaine Defoe. West Ham United-fansene er en kende indebrændte over, at trafikken lidt for ofte efter deres mening går fra dem i øst til Tottenham Hotspur i nord. 

Så var der historien om lasagnen fra maj 2006. Tottenham Hotspur kæmpede indædt med Arsenal FC om en plads i Champions League, og de skulle bare matche Arsenal FCs resultat på sidste spilledag, hvor de mødte West Ham United på det der dengang hed Upton Park. Men den italiensk inspirerede menu på holdets hotel serverede aftenen før kampen lasagne og spaghetti, som desværre var inficeret med en virus af en slags, så en stor del af holdet brugte det meste af natten på badeværelset. Tottenham Hotspur forsøgte at få kampen udsat, men det blev de nægtet, og så greb West Ham United chancen og vandt 2:1. Og Tottenham Hotspur missede Champions League. Det fejrer West Ham Uniteds fans ved at smide ruller med toiletpapir på banen under kampene med vanlig britisk humor. 

Humor var der til gengæld ikke meget af, da de to mandskaber begge brændte varme på det olympiske stadion i London. Efter de olympiske lege i 2012 blev der ret moderne stadionfaciliteter til rådighed, og både West Ham United og Tottenham Hotspur bød ind på banen. En komité besluttede at tildele West Ham United rettighederne til banen, og det kostede dem en bagatel i omegnen af 15 millioner pund at bidrage til ombygningen af stadion, mens Tottenham Hotspur måtte bruge flere hundrede millioner pund på at bygge deres eget stadion. Tildelingen af det stadion er også en del af rivaliseringen mellem de to klubber. 

Og så bærer det jo brænde til bålet, at West Ham United for alvor har meldt sig ind i topkampen og byder Tottenham Hotspur op til dans i kampen om de europæiske placeringer. Til det aktuelle opgør mangler værterne Alex Kral på midten, for han er testet positiv med corona, mens det stadig er uvist, om backen Coufal når at blive klar til søndag. Hos Tottenham Hotspur fik hele den sædvanlige startopstilling lov at blive hjemme fra opgøret i Conference League mod Vitesse i Holland, og det betød, de tabte 1:0 og gled ned på tredjepladsen i gruppen. Men det betyder formentlig også, at de veludhvilede og klar til denne udfordring.

West Ham United:

 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Ryan Fredericks (Back, Fast) – Skadet
 • Alex Kral (Midtbane, Reserve) – COVID-19

Tottenham Hotspur:

 • Matt Doherty (Back, Reserve) – Skadet
 • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Emerson Royal, Romero, Dier, Reguillon; Højbjerg, Skipp; Lucas, Ndombele, Son; Kane.


Odds på West Ham United – Tottenham Hotspur

Oddsene ser ud til at være i værternes favør, men de indikerer også, at vi kan forvente en lige kamp. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Mål, mål, mål – mindst ét til hver

Tilbage i februar fik West Ham United endelig en hjemmesejr i dette opgør efter tre nederlag i rap. 3:2, 1:0 og 3:2 havde de tabt, men denne gang blev det 2:1 til West Ham United. Og for godt et år siden mødtes de hos Tottenham Hotspur i et vildt opgør, hvor Tottenham Hotspur kom foran 3:0 efter 16 minutter, og så skete der intet på måltavlen før kampens 82. minut, hvor West Ham United reducerede til 3:1, men derfra gik det hurtigt, og kampen endte 3:3. 

I det hele taget er der ganske ofte rigeligt med scoringer i de indbyrdes møder. I de seneste 10 kampe er det blevet til 34 scoringer fordelt med 14 til West Ham United og 20 til Tottenham Hotspur. Syv af de 10 kampe har set mål af begge hold. I sæsonen har West Ham United i fire af holdets seks hjemmekampe haft begge hold på tavlen, mens det gør sig gældende for fire af Tottenham Hotspurs seneste fem udekampe. 

Der er lagt op til intensitet og bragende tacklinger mere end decideret fremragende fodbold, men med 3,4 mål i snit over de seneste 10 møder plejer de at kende vejen til målet. Med begge mandskaber i en positiv form vælger anbefalingen her at gå med mål til begge sider. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,66
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


West Ham United – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham United indtager aktuelt 7. pladsen i tabellen med 14 point efter 8 runder. 

 • Tallene for West Ham United viser 4-2-2 med scoren 15:10.

 • Tottenham Hotspur er på 5. pladsen med foreløbig 15 point efter 8 kampe. 

 • Tottenham Hotspurs statistik er 5-0-3, og deres måldifference er 9:12.

 • Michail Antonio er West Ham Uniteds topscorer med 5 kasser indtil nu.

 • Hos Tottenham Hotspur er det Son Heung-Min, der er  topscorer med 4 mål.
Info
NavnWest HamWHU
Land
England
ENG
CheftrænerDavid Moyes
Websitewww.whufc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
25
Mål imod
17
Rent bur
3
Gule kort
15
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
1
Rent bur
2
Gule kort
1
Turnering
Europa League Grp. H
Kampe spillet
5
Mål
11
Mål imod
2
Rent bur
4
Gule kort
4
Info
NavnTottenhamTOT
Land
England
ENG
CheftrænerNuno Espirito Santo
Websitewww.tottenhamhotspur.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
7
Mål
6
Mål imod
10
Rent bur
3
Gule kort
13
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
2
Gule kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
7
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2


Expected Goals: West Ham United vs. Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

West Ham UnitedResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Everton FC – West Ham United(0-1)0,91 – 2,17Newcastle United – Tottenham Hotspur(2-3)0,58 – 1,27 
West Ham United – Brentford(1-2)2,04 – 2,65Tottenham Hotspur – Aston Villa FC(2-1)1,62 – 1,21 
West Ham United – Rapid Wien(2-0)1,65 – 0,22 Tottenham Hotspur – Mura(5-1)2,09 – 0,14 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar