18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Norwich City: Odds og optakt den 12. januar 2022

Michail Antonio scorede fire mål, da West Ham United og Norwich City senest mødtes. (Foto: Bildbyrån)

West Ham United tager onsdag aften mod Premier Leagues bundhold Norwich City. Værterne er stadig absolut i spil til top 4, og de kommer med tre friske sejre på rad. Norwich City havde en forfærdelig december med fem nederlag og scoren 0:14. Så måske er de lidt opløftede af deres 1:0-sejr over Charlton Athletics fra League One. Trods alt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Norwich City. Der er kampstart onsdag d. 12. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


West Ham United – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Olympic Stadium, London
Vejret: 2° og svag vind


Optakt til West Ham United – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går lidt op og ned for West Ham United, men for tiden går det altså mest op med to fine sejre ude mod Watford FC og Crystal Palace og en plads i fjerde runde af FA Cuppen, hvor de lørdag slog Leeds United 2:0. Men bare tre sejre i de seneste ni kampe i ligaen er ikke på sigt holdbart i forhold til drømmene om top 4. 

Træner David Moyes må stadig kigge langt efter Zouma og Ogbonna i midterforsvaret, og Cresswell er også væk på backen. Ydermere er Benrahma i Cameroun for at spille Africa Cup of Nations med Algeriet. Det kunne dog se langt værre ud, når man ser på ligaen generelt, og selv om Tottenham Hotspur puster bare et point bag West Ham United med to kampe i hånden, så er det dog kampe i hånden og endnu ikke point på kontoen. Sejr til West Ham United her vil midlertidigt sende dem tilbage i top 4, mens rivalerne er optagede af Carabao Cup-semifinaler.

Semifinaler tør de næppe drømme om hos Norwich City og træner Dean Smith, men de fik dog en tiltrængt form for succesoplevelse, da de i lørdags slog sig videre til fjerde runde af FA Cuppen. En målløs og pointløs december gjorde, at de nu er på syv kampe uden sejr og altså med blot én scoring i de seneste syv kampe. Mod Charlton Athletic i FA Cuppen var det den indskiftede Rashica fra Kosovo, der stod for det enlige mål, men i Premier League skal de gulgrønne hænge deres hatte på Teemu Pukki, der har scoret fem af holdets i alt otte mål. 

Gæsterne er også ramt af skader og fravær. Normann, Rupp og måske Gilmour mangler på midten, mens de i defensiven må undvære Zimmerman og Omobamidele. Det har dog virket noget frugtesløst, uanset hvem der er blevet sendt på banen for oprykkerne, der er på temmelig sikker kurs mod en returbillet til Championship – på trods af at holdet jo faktisk bare har tre point op til redning, men de har altså stadig blot scoret otte gange i deres 19 kampe. Der skal ske en radikal forbedring, hvis de skal sikre overlevelse. 

West Ham United:

  • Kurt Zouma (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Skadet
  • Mohamed Said Benrahma (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations

Norwich City:

  • Christoph Zimmermann (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Dimitris Giannoulis (Forsvar/Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Todd Cantwell (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Lukas Rupp (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mathias Normann (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Billy Gilmour (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Jonathan Rowe (Angreb, Reserve) COVID-19

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Rice, Soucek; Bowen, Lanzini, Fornals; Antonio.

Norwich City forventet startopstilling: Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; McLean, Sorensen, Lees-Melou; Sargent, Pukki, Rashica.


Odds på West Ham United – Norwich City

Bookmakernes odds til opgøret afslører ikke overraskende, at de har værterne som meget store favoritter. 


Odds-forslag: Lang aften for Norwich City – igen

De to hold mødtes senest tilbage i forrige sæson, hvor West Ham United vandt begge kampe sammenlagt 6:0. Senest med sejr på Carrow Road på 4:0, hvor Michail Antonio scorede alle fire mål. Så det er næppe gode minder, de gulgrønne har om mødet med London-klubben. 

På hjemmebane i denne sæson har West Ham United scoret 18 gange i ni kampe. De har sådan set blot vundet fire af de ni kampe, men de er altså flittige på måltavlen, og nu kommer rækkens ringeste – med afstand – udehold på besøg. Norwich City har scoret tre gange i deres hidtidige ni forsøg på udebane. De havde en kort opblussen i november, hvor de hamrede bolden i kassen hele tre gange på fremmed græs, men siden er det blevet til 3:0-nederlag både hos Tottenham Hotspur og Crystal Palace. 

Anbefalingen tror, gæsterne endnu engang får stryg i London, og derfor bliver buddet til dette opgør, at værterne vinder med mindst to overskydende mål. Et mere dristigt bud kunne være scoring af Michail Antonio, som scorede fire gange i seneste indbyrdes møde og er værternes topscorer med otte træffere i sæsonen til nu. Men vi holder os altså til hjemmesejr på to mål ellere mere. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
West Ham United -1,5
Gå til Marathonbet *


West Ham United – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham United er på en aktuel 5. plads med 34 point efter 20 kampe. 

  • Statistikken for West Ham United er 10-4-6 med scoren 37:27.

  • Gæsterne fra Norwich City er på sidstepladsen som nummer 20 i Premier League med 10 point efter 19 runder. 

  • Norwich Citys tal byder på 2-4-13 og en målforskel på 8:42.

  • West Ham Uniteds topscorer er Michail Antonio, som har nettet 8 gange. 

  • Hos Norwich City har Teemu Pukki stået for 62,5 procent af holdets 8 scoringer, og hans 5 træffere er dermed rigeligt til at være holdets flittigste målskytte.


Expected Goals: West Ham United vs. Norwich City – de seneste tre kampe

West Ham UnitedResultatxGNorwich CityResultatxG
West Ham United – Leeds United (2-0) 1,84 – 1,28Charlton Athletics – Norwich City(0-1) 0,88 – 1,41 
Crystal Palace – West Ham United (2-3) 3,17 – 2,40Crystal Palace – Norwich City  (3-0) 2,84 – 0,96
Watford FC – West Ham United (1-4) 1,19 – 2,93 Norwich City – Arsenal FC (0-5) 0,07 – 3,14 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham United – Norwich City?

West Ham United – Norwich City spilles onsdag den 12. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles West Ham United – Norwich City?

West Ham United – Norwich City spilles på Olympic Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar