18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Manchester City: Odds og optakt den 7. august 2022

Erling Braut Haaland kommer for at smadre Premier League med mange, mange mål. (Foto: Bildbyrån)

West Ham United tager søndag mod Manchester City i de to holds sæsonåbner. Sidste sæsons nummer syv i Premier League var lige ved at snyde mestrene i næstsidste runde og rive guldmedaljerne fra halsen af dem, Men Manchester City fik samlet sig og hentet 0:2 til 2:2. Måske venter endnu en ubehagelig overraskelse i London til Guardiolas Citizens. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Manchester City. Der er kampstart søndag d. 7. august 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 26° og let vind

Optakt til West Ham United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

David Moyes og West Ham United er blevet en del af subtoppen i engelsk fodbold. To solide sæsoner, hvor de har banket på til top 4, skal nu konsolideres. De har haft et fornuftigt transfervindue og hentet keeper Areola og midterforsvarer Aguerd i fransk fodbold, mens de offensivt har snuppet Burnleys Cornet og italienske Scamacca, der er kommet fra Sassuolo. Største tab er den pensionerede klubmand, Mark Noble. Men selv uden ham ligner West Ham United et styrket hold. 

London-holdet venter i Conference League på danske Viborg FF, når de grønne har sendt færøske B36 ud i mørket, og det bliver en gevaldig mundfuld for danskerne. West Ham United balancerede sidste sæson fornemt topkampen i den hjemlige liga med en semifinaleplads i Europa League, hvor de tabte til de senere vindere fra Eintracht Frankfurt. Undervejs havde West Ham United blandt andet slået franske Lyon og spanske Sevilla FC. 

Manchester City er et mandskab fra allerøverste hylde. Træner Guardiola justerer og drejer konstant på knapperne, og med tilgangen af norske Haaland bør den sidste knap til den længe ventede triumf i Champions League være på plads. Men de troede de nok også i Paris, da Messi kom til byernes by. 

Erling Haaland skal hamre mål ind i offensiven. Den engelske landsholdsspiller Kalvin Phillips skal styrke midtbanen, efter veteranen Fernandinho har forladt klubben. Og så er det måske sæsonen, hvor argentinske Alvarez slår igennem på Etihad. Gabriel Jesus og Raheem Sterling er draget til London. Meget står og falder med, om Haaland lander solidt og målfarligt fra dag 1 i forhold til, om City reelt er meget bedre denne sæson end sidste. Men det er tæt på. Meget tæt.


West Ham United:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Nayef Aguerd (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Issa Diop (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Gianluca Scamacca (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Manchester City:

 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Lanzini; Antonio.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Haaland, Grealish.


Odds på West Ham United – Manchester City

Manchester City er store favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Mål, mål og flere mål

De seneste to sæsoner er de indbyrdes møder endt 1:1, 2:1, 2:1 og 2:2. Senest altså 15. maj på næstsidste spilledag i seneste sæson, hvor West Ham United med to scoringer af Bowen i første halvleg var ved at flå mesterskabet fra Manchester City. Men de fik samlet sig og hentede 2:2, og så kunne de hænge guldet om halsen efter den afsluttende kamp mod Aston Villa, hvor de også var nede 0:2 men fik vendt til 3:2-sejr. 

West Ham United har haft et virkelig fornuftigt og solidt transfervindue. De har alle muligheder for at bygge videre på en flot sidste sæson, hvor de altså sluttede som nummer syv, var i semifinalen i Europa League og kvartfinalen i Carabao Cuppen. De er et godt sted, og de er klar til at lægge yderligere på. 

Måske er det ikke et helt dårligt tidspunkt at møde Manchester City på. Mestrene har lige tabt Community Shield mod Liverpool FC. Sæsonen er ung. Haaland virker ikke helt spillet ind på holdet endnu.

Anbefalingen tør ikke spå om udfaldet af denne kamp. Men det ligner en fremragende kamp, der er i vente. Vi læner os op af de seneste fire kampe, der har været tætte, budt på mål af begge hold, og alle fire har været tætte opgør. Vi går med begge hold på tavlen her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,89
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


West Ham United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham United blev nummer 7 i tabellen i seneste sæson med 56 point efter 38 runder. 

 • Tallene for West Ham United sagde 16-8-14 med en målforskel på 60:51.

 • Manchester City sluttede sidst sæson som engelsk mester med 93 point for 38 kampe. 

 • Manchester Citys statistik lød på 29-6-3 og 99:26.

 • Hos West Ham United havde Jarrod Bowen en flot sæson, og han scorede mest af alle hos The Hammers med 12 træffere. 

 • Kevin De Bruyne scorede mest hos Manchester City og blev holdets  topscorer med 15 sæsonmål.


Expected Goals: West Ham United – Manchester City – de seneste tre kampe:

West Ham UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
Racing Lens – West Ham United (0-0) 0,49 – 0,47Liverpool FC – Manchester City(3-1) 2,10 – 2,90 
Rangers FC – West Ham United(3-1) 0,55 – 1,95Bayern München – Manchester City(0-1) 0,19 – 2,75 
Servette – West Ham United(0-2) 1,58 – 2,25 Manchester City – Club América(2-1) 1,20 – 1,04 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham United – Manchester City?

West Ham United – Manchester City spilles søndag den 7. august 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles West Ham United – Manchester City?

West Ham United – Manchester City spilles på Det Olympiske Stadion i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar