18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham United – Everton FC: Odds og optakt den 9. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det har hele sæsonen set helt utroligt ud, hvad der foregår i West Ham United. Kan de virkelig holde hele vejen og række ud efter en billet til Champions League? Nu er der fire runder tilbage, og de er på femtepladsen med tre point op til Chelsea. Det er slet ikke umuligt. Lørdag eftermiddag får de hjemme på Londons Olympiske Stadion besøg af Everton FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Everton FC. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


West Ham United – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 17° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

West Ham
Everton
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 17:27.


Optakt til West Ham United – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvad skal det dog ikke ende med for West Ham United? Sikke en sæson, de har gang i. Godt nok er de dumpet uden for top 4, men med sidste rundes sejr ude over Burnley meldte de sig tilbage i kampen, hvor de lige nu ser ud til at skulle overhale Champions League-finalisterne fra Chelsea for at sikre sig deltagelse i den fineste europæiske turnering næste sæson. 

Her skal de først afvise Everton FC, som ligger seks point efter i tabellen med en kamp i hånden og derfor med sejr her potentielt er på omgangshøjde med værterne. West Ham United vandt sæsonens første indbyrdes møde på Goodison Park i Liverpool på en sen scoring af Tomas Soucek, og hvis de gentager sejren i hjemmekampen, vil det være første gang siden sæsonen 1972-1973, at de slår Everton i begge sæsonens ligakampe. Men det er på mange måder en ualmindelig sæson for West Ham United. 

Helt almindeligt er det vel heller ikke, at Everton har hentet 10 af sæsonens foreløbig 15 sejre i deres udekampe. De har bare tre nederlag i 16 udekampe, men formen er ikke god for træner Carlo Ancelotti og hans hold. Det er blevet til én sejr i de seneste syv kampe og fra at være helt med i dysten om top 4-pladserne, er de dalet ned på ottendepladsen og ser ud til at udskifte potentielle Champions League-billetter med en tur i den nye turnering Europa Conference League. Og det er jo ikke det samme. I seneste kamp fik de stryg hjemme på Goodison Park mod et velspillende Aston Villa-hold, som vandt 2-1 og reelt aldrig var i fare for at tabe. Everton ser ikke forrygende ud for tiden.  

West Ham United:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Declan Rice (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mark Noble (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Arthur Masuaku (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Everton FC:

 • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Fast) – Skadet
 • James Rodriguez (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Diop, Dawson, Cresswell; Lanzini, Soucek; Fornals, Lingaard, Benrahma; Antonio.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Mina, Keane, Digne; Doucouré, Allan, Gomes; Richarlison, Sigurdsson; Calvert-Lewin.


Odds på West Ham United – Everton FC

West Ham United er favoritter i denne kamp ifølge oddsene.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 17:27.


Odds-forslag: West Ham United har bidt sig fast

De seneste seks hjemmekampe har West Ham United vundet fire og spillet en uafgjort. Eneste nederlag var mod Chelsea, og efter en lidt shaky periode virker holdet igen på vej i fremgang. Midtbanemanden Declan Rice har været ude med skade de seneste fem uger, men han er på trapperne igen og kan blive et kæmpe boost til sæsonens sidste fire kampe. 

Everton nyder rejserne til London, når de skal møde West Ham United. I de seneste 12 besøg er det syv gange endt med sejr til gæsterne, mens det fire gange er blevet uafgjort, så West Ham United har altså kun den ene hjemmesejr, de fik i 2018. Men her er det tid for at hente endnu en. Everton virker slidte, og sker der ikke noget, får de svært ved at sikre sig europæisk bold næste sæson.

West Ham United er omvendt på vej mod en historisk flot sæson, og det vil være en kæmpe sensation, hvis de lykkes med at ende i top 4. Hver eneste gang de får at vide, at nu er de færdige og går ned, modbeviser de det med en jætteindsats. Det er ikke let at besejre Burnley på Turf Moor og slet ikke, hvis man først er kommet bagud. Men det gjorde West Ham United i sidste uge, og anbefalingen vælger at stole på, at de også kan baske Everton. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
West Ham United
Besøg Unibet *


West Ham United – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham United er nummer 5 i tabellen med 58 point efter 34 kampe. De har 3 point op til top 4 og Champions League-billetter. 

 • Hjemmeholdet er noteret for 17-7-10 og scoren 55:44. 

 • Gæsterne fra Everton FC er på 8. pladsen med 52 point efter 34 runder. 

 • Everton FCs statistik lyder på 15-7-11 med målforskellen 45:42. .

 • Hos West Ham United er Michail Antonio topscorer med 9 mål.

 • Everton FCs topscorer er Dominic Calvert-Lewin, som har stået for 15 sæsonmål. 


Expected Goals: West Ham United – Everton FC – de seneste tre kampe

West Ham UnitedResultatxGEverton FCResultatxG
Burnley – West Ham United(1-2)3,00 – 2,25Everton FC – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66
West Ham United – Chelsea(0-1)0,87 – 2,93Arsenal – Everton FC(0-1)1,05 – 1,14
Newcastle United – West Ham United(3-2)1,97 – 1,61Everton FC – Tottenham(2-2)3,30 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar