18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Chelsea FC: Odds og optakt den 4. december 2021

Reece James er en af to topscorere hos Chelsea FC, der lørdag eftermiddag gæster West Ham United i London. (Foto: Bildbyrån)

Øst tager imod vest, når West Ham United lørdag tager mod Chelsea FC. Der har traditionelt været flest spændinger mellem de to holds fans, men efterhånden som West Ham United nærmer sig toppen af engelsk fodbold, er der også kommet mere snert i tingene på banen. De seneste fem ligamøder hos West Ham er endt med tre hjemmesejre og en uafgjort. Den enlige udesejr kom så til gengæld i seneste duel i april i år. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 4. december 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham United – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: André Marriner
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til West Ham United – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det må have været en mægtig træls landskampspause, de har haft sig hos West Ham United. De gik ind til pausen efter at have besejret Liverpool FC som det første hold i årets Premier League, men efter pausen har de endnu ikke formået at vinde i tre forsøg i ligaen. Det blev dog til sejr i Europa League-kampen ude mod Rapid Wien. Men de spiller ikke dårligt. Det er tydeligt at mærke, at holdet har haft en meget lang solid periode over de seneste to sæsoner, og derfor er der ingen panik. Det går op, og det går ned i showbizz. 

Træner David Moyes taler også mere om, at det er en proces, hvor klubben og holdet skal lære at vinde kontinuerligt. Det betyder, at man også vinder på de knap så gode dage, og at man ikke går helt ned på de rigtig dårlige dage. Og dér er West Ham United jo heller ikke.

For et top 4-hold er det da ikke imponerende at tabe ude til Wolverhampton Wanderers eller spille uafgjort hjemme mod Brighton and Hove Albion FC, men det handler om det lange seje træk, og derfor skal de fokusere på at holde fast i at være bedst af resten som nummer fire, for lige nu ser det ud til, at top 3 er ekstraordinært stærke i år. Til kampen må værterne stadig undvære Angelo Ogbonna i forsvaret, mens det er tvivlsomt, om Aaron Cresswell bliver klar til kickoff. 

Premier Leagues tophold, Chelsea FC, ænsede i årevis ikke West Ham United, og de ville da slet ikke anerkende dem som rivaler. De kunne allerhøjst være en form for rugeklub, der kunne få æren af at levere spillere til Chelsea FC, hvis de en sjælden gang var gode nok. John Terry, Frank Lampard og Joe Cole var oprindeligt East London Boys, men de blev altså med tiden til Chelsea FCs. I dag er der mere ramasjang i tingene på banen også, og West Ham United har også udviklet sig til en værdig modstander, man i det mindste må anerkende. 

Det gør Chelsea FC-træner Tuchel da helt sikkert også, men det ændrer ikke på, tyskeren vil have alle tre point, så han og holdet kan holde de to bidske forfølgere, Manchester City og Liverpool FC, bag sig i tabellen. På onsdag skal Chelsea FC til Rusland og møde Zenit i sidste runde af CL-gruppespillet, og de er stadig ikke sikre på at vinde gruppen foran italienske Juventus. Måske kan det tage en smule fokus? Det kan det i hvert fald helt sikkert, at holdet må undvære Kanté, Chilwell og Kovacic, mens der også er risiko for, at James, Jorginho og Werner må sidde ude. Den sidste kan formentlig afløses af Lukaku, men på den centrale midtbane kan det let blive en kende uprøvet.   


West Ham United:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Tvivlsom


Chelsea FC:

  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jorginho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Timo Werner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

West Ham United forventet startopstilling:  Fabianski; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Silva, Rüdiger; James, Loftus-Cheek, Jorginho, Alonso; Barkley, Hudson-Odoi, Lukaku.


Odds på West Ham United – Chelsea FC

Oddsene viser, at gæsterne er favoritter i dette lokalopgør.


Odds-forslag: Hidsige Hammers med næb og klør men det rækker næppe

West Ham United har et par pæne skalpe på hjemmebane i denne sæson. I ligaen har de slået både Tottenham Hotspur og Liverpool, og i Carabao Cuppen slog de endda Manchester City. De har ikke tabt de seneste tre hjemmekampe, men senest 1:1 mod Brighton and Hove Albion FC var ikke skræmmende. 

Skræmmende er gæsterne til gengæld. De har vundet fem udekampe på stribe i ligaen, og de er uden nederlag i de seneste syv kampe på fremmed græs. Kampen i toppen er tæt for Chelsea FC, og selv om deres trup er både stærk og bred, er vi ved at være så langt inde i sæsonen, at der kan opstå træthed og behov for rotation. Det er svært at argumentere for meget andet end sejr til  topholdet, som også har forfølgerne åndende sig i nakken bare et og to point efter dem. 

Men det argument gælder sådan set også for West Ham United. De har bare et enkelt point til Arsenal FC på femtepladsen, og der er nok noget mentalt over at ligge i den lune top 4. På fordomme ville man antage, at Chelsea FC er nærige med målene i deres kampe, mens der er mere gang i sagerne hos hjemmeholdet.

Men tre af Chelsea FCs seneste fem kampe har budt på mindst tre scoringer, mens West Ham United kun en gang i deres seneste fire kampe har været involveret i mere end to scoringer. Værterne kommer til at bide fra sig af al kraft, og det er ikke umuligt, de kommer på måltavlen, og skal gæsterne så have sejren, ja så ender vi jo på mindst tre scoringer. Det bliver buddet her: Over 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,19
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


West Ham United – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham United holder fast i 4. pladsen med 24 point efter 14 kampe. 

  • West Ham Uniteds statistik siger 7-3-4, og deres måldifference er 25:17.

  • Gæsterne fra Chelsea FC er stadig duks i Premier League efter 33 point for 14 kampe. 

  • Tallene for Chelsea FC viser 10-3-1 og 33:6.

  • West Ham Uniteds mest scorende mand er Michail Antonio, som indtil videre står for 6 mål.

  • Hos Chelsea FC har to spillere scoret hver 4 gange, og det er nok til, at Reece James og Mason Mount kan glæde sig over at dele topscorer-æren.


Expected Goals: West Ham United vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

West Ham UnitedResultatxGChelsea FCResultatxG
West Ham United – Brighton and Hove Albion FC (1-1) 1,75 – 0,87Watford FC – Chelsea FC (1-2) 0,94 – 0,72 
Manchester City – West Ham United (2-1) 2,59 – 0,21Chelsea FC – Manchester United  (1-1) 2,65 – 0,24
Rapid Wien – West Ham United (0-2) 0,64 – 3,26 Chelsea FC – Juventus (4-0) 2,57 – 0,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham United – Chelsea FC?

West Ham United – Chelsea FC spilles lørdag den 4. december 13:30.

Hvor spilles West Ham United – Chelsea FC?

West Ham United – Chelsea FC spilles på Det Olympiske Stadion i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar