18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Tottenham: Odds og optakt den 31. august 2022

Pierre-Emile Højbjerg er blevet en vigtig del af Tottenhams midtbane, udtalte Conte i sidste uge. Foto: Bildbyrån

West Ham har fået en besværlig start på den nye sæson, hvor det blot er blevet til en sejr for en af sidste sæsons positive overraskelser. Tottenham har derimod fået en stærk start, som gør dem til en seriøs bejler til en plads i top fire. Kan West Ham rette op på den sløje sæsonstart eller moser Tottenham videre i bestræbelserne på at blande sig i den absolut top? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Tottenham. Der er kampstart tirsdag d. 30. august 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Banks
Stadion: London Stadium, London
Vejret: 17° og let vind

Optakt til West Ham – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham har i løbet af de sidste to sæsoner taget skridtet fra at være et midterhold, som af og til flirtede med nedrykningsstregen, til at være en god kandidat til at være ‘best of the rest’, altså det bedste hold foruden ‘The Big Six’. Den kandidatur kræver dog stabilitet og det har vel været West Hams helt store styrke i forrige og sidste sæson. Den stabilitet har dog manglet lidt i denne sæson, hvor det er blevet til mærkelig nederlag til Brighton og særligt Nottingham Forest. Hurtigst muligt skal West Ham tilbage på det stabile spor. The Hammers har faktisk været pænt aktive i transfervinduet i forsøget på at tage det forbudte skridt ind i top seks, men i første omgang handler det om at kravle op i tabellen og etablere sig.

Tottenham ser ud til at have fundet den føromtalte stabilitet frem. Det er også noget som Antonio Conte prioriterer højt og noget, som i sin tid hentede det italienske mesterskab til Inter efter mange års tørke. Nu er det så spændende om at Tottenham kan holde fast i det stabile niveau. En kort udebanetur til London Stadium kan være blandt sæsonens sværeste kampe, så hvis også Tottenham formår at tage et godt resultat med herfra, så er det spændende at se, hvor langt det rækker for Pierre-Emile og hans holdkammerater.

Der er lagt op til et klassisk London-opgør i Premier League mellem to af de mest traditionsrige klubber i den engelske hovedstad.


West Ham:

 • Nayef Aguerd (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Craig Dawson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Johnson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Skadet


Tottenham:

 • Cristian Romero (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Lucas Moura (Kant, Reserve) – Skadet
 • Bryan Gil (Kant, Reserve) – Tvivlsom

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Kehrer, Zouma, Ogbonna; Coufal, Soucek, Rice, Fornals, Emerson; Antonio, Bowen

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Bentancur, Højbjerg, Perisic; Kulusevski, Kane, Son


Odds på West Ham – Tottenham

Oddsene på kampen viser, at bookmakerne tror mest på Tottenham.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: West Hams offensive problemer fortsætter

Ét mål. Det er alt hvad West Ham har præsteret i sæsonens første fire kampe. Og det er jo ikke fordi, at modstanden har været skræmmende. Premieren mod Manchester City var selvfølgelig svær, men Newcastle og Crystal Palace har trods alt formået at score fem gange sammenlagt mod de engelske mestre. Men at man ikke har formået at score mod Brighton og Nottingham Forest er skidt. Deres sejr senest mod Aston Villa var også mere held end forstand. West Ham skabte blot 0,20 xG, hvilket er helt uhørt. Omvendt så lukkede de meget godt af, så defensiven ser ud til at være mere eller mindre på plads.

Tottenham satte den i cruise control senest mod Nottingham Forest. Godt nok gjorde oprykkerne en god figur, men der var aldrig tvivl om udfaldet. Tottenham gjorde akkurat det, der var nødvendigt og Harry Kane fik scoret de to mål, som gjorde forskellen. Det er meget Conte agtigt at levere den slags kampe. Være i fuld kontrol uden at give så meget væk, og stille og roligt køre sejren hjem.

Med West Hams offensive kvaler og Tottenhams kontrollerede måde at styre kampene på, så er det svært at forestille sig en dediceret målfest på London Stadium onsdag aften. Det bliver intenst og dramatisk, men ikke målrigt, lyder dommen herfra.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,12
Under 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


West Ham – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham hentede en 1-0 sejr senest mod Aston Villa, hvilket var The Hammers første sejr i Premier League i denne sæson.

 • Tottenham har haft en glimrende sæsonstart med 10 point for fire kampe.

 • West Ham har som det eneste hold i denne sæson tabt deres to første hjemmekampe i sæsonen.

 • Tottenham har gjort rent bord i to ud af to udebanekampe.

 • West Hams eneste mål i sæsonen er scoret af spanske Fornals, som sørgede for en 1-0 sejr senest.

 • Harry Kane er selvfølgelig Tottenhams topscorer med fire mål i sæsonen.

 • Sidste sæsons kampe mellem de to klubber endte med en hjemmesejr til hver. I EFL Cuppen mødte de også hinanden og her vandt Tottenham med 2-1.


Expected Goals: West Ham vs. Tottenhamde seneste tre kampe:

West HamResultatxGTottenhamResultatxG
Aston Villa – West Ham(0-1) 0,59 – 0,20Nottingham Forest – Tottenham(0-2) 1,45 – 3,19 
Viborg – West Ham(0-3)1,50 – 2,75Tottenham – Wolves(3-0) 1,64 – 0,90
West Ham – Brighton(0-2) 1,07 – 1,34Chelsea – Tottenham(2-2) 2,13 – 1,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Tottenham?

West Ham – Tottenham spilles onsdag den 31. august 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles West Ham – Tottenham?

West Ham – Tottenham spilles på London Stadium, London.

Skriv første kommentar

Skriv et svar