18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Southampton: Odds og optakt den 26. december 2021

Der er god grund til at smile for David Moyes, som har ført West Ham til en aktuel 5.plads i Premier League. (Foto: Bildbyrån)
Der er god grund til at smile for David Moyes, som har ført West Ham til en aktuel 5.plads i Premier League. (Foto: Bildbyrån)

Det er to formsvage mandskaber, som duellerer søndag eftermiddag på London Stadium. West Ham er uden sejr i de seneste fire kampe på tværs af turneringer, mens Southampton ikke har vundet i de seneste seks kampe. Får vi en vinder her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Southampton. Der er kampstart onsdag den 26. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: London Stadum
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til West Ham – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham har gjort det fantastisk i denne sæson, også bedre end forventet, hvilket en flot 5.plads i Premier League vidner meget godt om. Det var vel nærmest uundgåeligt, at The Hammers på et eller andet tidspunkt ville ramme en formnedgang, og den er kommet nu i en symfoni af tæt kampprogram og corona. Moyes’ mandskab har kun høstet ét point i de seneste tre Premier League-kampe, især offensiven har stået svagt i billedet i de sidste par kampe, det skyldes til dels fraværet af topscorer Antonio, som muligvis er klar igen til dette opgør. Det ville gøre underværker for West Ham! Der er et par skader i forsvaret for værterne, men ingen beretninger om corona.

Den er ikke helt god for Ralph Hasenhüttl og Southampton, som er uden sejr i de seneste seks Premier League-kampe. De sløje resultater gør, at de efterhånden er ved at komme i karambolage med den helt kedelig del af rækken. Der er i skrivende stund 6 point ned til Burnley under stregen, som har to kampe i hånden. Sidst Southampton var i aktion blev det til en godkendt point ude mod Crystal Palace, som isoleret set var et fint resultat, men som samtidig ikke rykker voldsomt i bundstriden. Gæsterne har ikke verdens bredeste trup, så det er godt nyt, at skadeskvaler og coronasmitte virker til at være på et minimum forud for dette opgør.


West Ham:

 • Kurt Zouma (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Skadet
 • Michail Antonio (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Southampton:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Adam Armstrong (Angreb, Reserve) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Fabainski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Yarmolenko

Southampton forventet startopstilling: Caballero; Livramento, Salisu, Lyanco, Walker-Peters; Walcott, Ward-Prowse, Romeu, Redmond; Broja, Tella


Odds på West Ham – Southampton

West Ham er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen.


Odds-forslag: It’s Hammertime!

Hverken West Ham eller Southampton viser særlig god form for tiden, faktisk har begge mandskaber pænt svært ved at vinde fodboldkampe i disse dage. Med det sagt, så har der været, og der bør stadig være lidt niveauforskel her. West Ham spiller med i den helt rigtige del af rækken, og har indtil for ganske nyligt vist sig virkelig godt frem. Southampton spiller med i den forkerte del af rækken, og faktisk er det svært at sige mange positive ting om deres sæson indtil videre.

Hasenhüttls mandskab er ikke noget fremragende udehold, faktisk er det kun blevet til en enkelt sejr i sæsonens ni udekampe. Hvis den østrigske Southampton-træner troede, at der var opmuntring at finde i de indbyrdes opgør med West Ham, så kan han godt tro om igen. De seneste fire gange Saints har været på besøg hos West Ham er det endt med nederlag på henholdsvis 3-0, 3-1, 3-0 og 3-0. Der er langt mere kvalitet hos West Ham end hos Southampton, så med hjemmebanefordel in mente + et muligt comeback til Antonio, så lyder anbefalingen på en hjemmesejr til The Hammers.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
West Ham vinder
Gå til marathonbet *


West Ham – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham er nummer 5 i Premier League med 28 point. Statistikken hos hjemmeholdet lyder på 8-4-5 og målscoren siger 28:21.

 • Gæsterne fra Southampton er på 15. pladsen med 17 point. Deres statistik er på 3-8-6 og målscoren 16:26.

 • Det fysiske prageksemplar af en angriber, Michail Antonio, er topscorer for West Ham med seks kasser.

 • Armando Broja er topscorer for Southampton med fire ligamål.

 • I sidste sæson vandt West Ham dette opgør med 3-0, mens det på udebane blot blev til 0-0.
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
32
Mål imod
35
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Info
NavnSouthamptonSOU
Land
England
ENG
CheftrænerRalph Hasenhüttl
Websitewww.saintsfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
20
Mål imod
29
Rent bur
5
Gule kort
37
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
2
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: West Ham vs. Southampton de seneste tre kampe:

West HamResultatxGSouthamptonResultatxG
Crystal Palace – Everton(3-1) 1,31 – 1,61Crystal Palace – Southampton(2-2) 1,07 – 0,69 
Arsenal – West Ham(2-0)3,08 – 0,82Arsenal – Southampton(3-0)2,24 – 0,50 
Burnley – West Ham(0-0)1,26 – 1,02 Southampton – Brighton(1-1)1,82 – 2,08 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Southampton?

West Ham – Southampton spilles søndag den 26. december 16:00.

Hvor spilles West Ham – Southampton?

West Ham – Southampton spilles på London Stadium

Skriv et svar