18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

West Ham – Newcastle: Odds og optakt den 8. oktober 2023

Et spændende opgør venter os i Premier League, når West Ham tager imod Newcastle på London Stadium den 8. oktober 2023. West Ham, der ligger på en solid 7. plads med 13 point, vil forsøge at udnytte hjemmebanefordelen mod Newcastle, der er kun en position efter med 12 point. Med Peter Bankes som dommer og et delvist skyet vejr, forventes en intens atmosfære på stadion.

Newcastle klar til West Ham på udebane i Premier League

Newcastle klar til West Ham på udebane i Premier League. Foto: IMAGO / Every Second Media

West HamNewcastle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: London Stadium, London, England
Vejret: 22°

West HamNewcastle preview

West Ham

West Ham har vist en stærk præstation med en nylig form på DWLWW i deres seneste fem kampe. Holdet har demonstreret evnen til at holde nettet rent i to ud af deres sidste fem kampe, hvilket viser deres defensive styrke.

 • Gennemsnitlig målantal for West Ham i sidste fem kampe er 1.8 mål per kamp
 • West Ham har opnået to clean sheets i deres sidste fem kampe

Tabellen nedenfor viser detaljerne for West Hams seneste fem kampe:

HjemmeholdUdeholdResultat
FreiburgWest Ham1-2 (Sejr)
West HamSheffield United2-0 (Sejr)
Lincoln CityWest Ham0-1 (Sejr)
LiverpoolWest Ham3-1 (Tab)
West HamTSC Backa Topola3-1 (Sejr)

Der er ingen tvivl om, at holdets præstation, specielt på det offensive område med et imponerende antal mål har haft en stor indflydelse på deres aktuelle syvendeplads i Premier League.

Nøglespillere

West Ham kan prale af solide spillere i deres rækker, men det er deres topscorer Jarrod Bowen, der virkelig har skilt sig ud denne sæson. Med 5 mål under sit bælte i løbet af de første runder, er Bowens præstation på banen afgørende for, at West Ham er i stand til at præstere på deres høje niveau. Med to rene bure i deres sidste fem kampe, viser West Hams forsvarslinje også en solid præstation, og de vil være en udfordring for Newcastles angribere.


Newcastle

Newcastle har vist sig som et hold, der ikke er bange for at tage kampen op. Deres seneste rekord på fem kampe er imponerende med tre sejre, en uafgjort og kun et nederlag. De har fundet nettet i gennemsnit tre gange pr. kamp i deres sidste fem optrædener, hvilket viser deres potentiale i angrebet.

På trods af dette, har holdets forsvarslinje også vist stærke præstationer, med fire clean sheets i løbet af de sidste fem kampe. Dette bør give dem selvtillid før kickoff.

Tabellen nedenfor viser Newcastles seneste fem resultater:

HjemmeholdUdeholdResultat
Newcastle UnitedParis Saint-Germain4 – 1 (Vundet)
Newcastle UnitedBurnley2 – 0 (Vundet)
Newcastle UnitedManchester City1 – 0 (Vundet)
Sheffield UnitedNewcastle United0 – 8 (Vundet)
AC MilanNewcastle United0 – 0 (Uafgjort)

Disse seneste præstationer sætter holdet op til en sikker præstation mod West Ham. Selvom Newcastles tidligere præstationer ikke garanterer en sejr, giver det dem en god platform for at gå ud på banen med selvtillid.

Nøglespillere

Newcastle kommer til denne kamp med en stor tillid til deres målfarlige forward, Alexander Isak. Den unge svensker, der har en evne til at forbinde sig med sine holdkammerater på midtbanen, Brun Guimaraes og Sean Longstaff, vil uden tvivl være en trussel mod West Hams forsvar. Trods et stort antal skader i holdet, har disse tre spillere demonstreret deres værd og deres rolle kan være kritisk i denne kamp.

Desværre for Newcastle, vil deres topscorer Callum Wilson ikke være tilgængelig på grund af en ukendt skade, som vil give plads til nye ansigter på holdkortet. Men deres trup ser ikke mindre skræmmende ud. Hold øje med duellen mellem Alexander Isak og West Hams centrale forsvarer, Nayef Aguerd. Det vil uden tvivl være en af de ting, der kan bestemme kampens udfald.

West Ham: Skader og karantæner

West Ham står over for nogle udfordringer i deres trup med vigtige spillere, der er udeladt på grund af skader. Dette kan potentielt være en alvorlig hæmsko for holdet i den kommende kamp.

Heldigvis for West Ham er de fri for karantæner og vil være i stand til at stille med fuld styrke med hensyn til spillere, der er tilgængelige for valg.

Konsistens og stabilitet bliver afgørende for holdet, idet skaderne måske kan påvirke deres præstationer. Især tabet af Aaron Cresswell i forsvaret og Michail Antonio i angrebet kan have en betydelig indflydelse på holdets evne til at konkurrere på højeste niveau. Holdets trupdybde vil blive sat på prøve i det kommende opgør.

Newcastle: Skader og karantæner

Newcastle står over for et hårdt slag med en lang række skader at bekymre sig om. Med seks nøglespillere ud af lineupet kan dette sende Howe’s hold ind i en vanskelig situation, da hvert enkelt navn på skadeslisten har spillet en vigtig rolle i deres succes så langt i denne sæson.

Desuden vil ‘The Magpies’ også lide af Anthony Gordon’s suspension på grund af disciplinære point.

Holdets coachingstab bliver nødt til at omorganisere deres setup og foretage nogle strategiske ændringer i deres taktik for at kompensere for fraværet af disse afgørende aktører.

Forventede startopstillinger West Ham – Newcastle

West Ham taktik og formation

West Ham har holdt fast i en 4-2-3-1 formation gennem deres seneste fem kampe, og denne taktik ser også ud til at bære frugt. I spidsen af deres angreb har de Jarrod Bowen, hvis fantastiske præstationer har ført ham til at blive holdets topscorer med 5 mål. Bag ham, styrer midtbanetrioen med Tomáš Souček, Edson Álvarez og Jamie Ward-Prowse spillet og leverer nøgleafleveringer.

West Hams taktiske nedbrydning:

 • Formation: 4-2-3-1
 • Nøgleforward: Jarrod Bowen
 • Midtbanetrio: Tomáš Souček, Edson Álvarez, Jamie Ward-Prowse
 • Forsvarstyrke: To rene bure i de sidste fem kampe.
 • Bemærkelsesværdig Strategi: Potent angreb i løbet af den første halvdel, mest mærkbart i tidsintervallet 31-45.

Holdets taktik og den foretrukne formation ser ud til at fungere for dem, da West Ham har formået at levere imponerende resultater i deres seneste kampe. Med dette setup ser de klar til kampen mod Newcastle.


Newcastle taktisk og formation

Newcastles taktiske nedbrydning:

 • Formation: 4-3-3
 • Nøgleangriber: Alexander Isak
 • Midtbane Trio: Sean Longstaff, Bruno Guimarães, Elliot Anderson
 • Defensiv Styrke: Fire rene ark i de sidste fem kampe.
 • Anmærkelsesværdig Strategi: Stærkt angreb under 61-75-minuts intervallet.

Newcastle, under ledelse af Eddie Howe, er kendt for sin kompromisløse 4-3-3 formation, der giver holdet både bredde og dybde i angrebet. Alexander Isak, mens han er topscorer for holdet, skal dog ikke undervurderes. Han blandt Newcastle angrebs trio, er kendt for sin stærke evne til at score mål. Defensivt har Newcastle vist deres styrke med fire rene lagner i de sidste fem kampe, som en vidner om deres solide defensive linje. Deres bemærkelsesværdige strategi er det stærke angreb de har, især i tidsintervallet mellem 61 og 75 minutter, som ofte har bragt succes.

Odds på West HamNewcastle

Kampens odds peger i retning af hjemmesejr. 

Bemærk at Newcastle er blevet favorit til sejr hos bookmakerne i deres udekamp mod West Ham. Der er blevet sat lave odds på kun 2.15 for en Newcastle-sejr, samtidig med at værtssejren er vurderet til støre odds af bookmakerne på 3.50. Ved eventuelt uafgjort svulmer oddsene op til 3.80, hvilket understreger, at bookmakerne har mest tiltro til, at Newcastle vil gå sejrrige fra kampen.

Så gør dit bedste bud og vælg klogt. Der er helt sikkert spænding og uforudsigelighed i denne Premier League kamp.

Odds-forslag: Begge hold på tavlen i London søndag eftermiddag

Vores tips til kampen er, at begge hold vil score. Dette baserer vi på kampens historik, samt begge holds præstationer i denne sæson. For eksempel har West Ham scoret i alle deres kampe i denne sæson, og Newcastle har scoret i gennemsnit 1 mål pr. kamp i deres sidste 7 kampe.

Vurderet ud fra tidligere møder og holdenes form, forudser vi en spændende kamp med mål fra begge sider. Det højeste odds er på 1.62.

Vores anbefalede væddemål til denne kamp er, at begge hold vil score. Vi har valgt dette tip baseret på følgende fakta:

 • Fem ud af de sidste seks direkte dueller mellem West Ham og Newcastle endte med, at begge hold scorede.
 • Forbløffende 83 % af West Hams kampe mod Newcastle har haft mål fra begge sider.
 • 67 % af de seneste Newcastle udekampe resulterede i scoring fra begge sider.

Disse punkter giver en solid grund til vores forudsigelse, og understreger det høje scoring potentiale i denne kamp til at være et underholdende præcedens for begge hold. Den uforglemmelige atmosfære i London Stadium kombineret med begge holds brændende ambitioner for succes vil uden tvivl give et interessant opgør, værdigt til Premier League.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,62
Begge hold scorer
Gå til bet365 *

West HamNewcastle: Statistik, H2H og vejret

Når West Ham og Newcastle krydser klinger, sker der altid noget interessant. De sidste fem møder mellem disse to hold viser en intrigerende blanding af resultater, hvilket indikerer, at resultatet af den kommende kamp kunne svinge i begge retninger.

Tabellen nedenfor skildrer de hidtidige face-offs mellem West Ham og Newcastle:

West HamNewcastle1-5
NewcastleWest Ham1-1
West HamNewcastle1-1
NewcastleWest Ham2-4
NewcastleWest Ham3-2

Denne historie viser en klar fordel for Newcastle, som har formået at tage flere point fra kampene. Men med hjemmebanefordelen til West Hams side, kan dette møde finde en uforudsigelig vej. Kun tiden vil vise, hvilken vej det vender denne gang.

 • Stadion detaljer: London Stadium, er en imponerende arena med en kapacitet på 60.000 tilskuere, beliggende i hjertet af London. Til dagens opgør, forventes det at publikummet vil være overvældende, da de to hold med deres dedikerede fans, vil forsøge at skabe et elektrisk miljø.
 • Vejrprognose for kampdagen: Vejrudsigten forudser delvis skyet vejr. Både West Ham og Newcastle har et talentfuldt hold, der er i stand til at tilpasse sig forskellige vejrbetingelser. Det skyede vejr kan muligvis være en udfordring for spillere, der er vant til solskin, men det er et scenario begge hold er forberedte på. Det vil være interessant at se, hvordan vejret vil påvirke kampen, og hvordan holdene justerer deres taktik herefter.

Expected Goals: West Ham vs. Newcastlede seneste tre kampe:

West HamResultatxGNewcastleResultatxG
Freiburg – West Ham(1-2) 2,86 – 1,23Newcastle – PSG(4-1)2,06 – 0,90
West Ham – Sheffield United(2-0) 3,93 – 1,36Newcastle – Burnley(2-0) 2,59 – 1,30
Lincoln City – West Ham(0-1)1,16 – 1,84Newcastle – Manchester City(1-0) 0,81 – 0,45

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Hvornår spilles West Ham – Newcastle?

West Ham – Newcastle spilles søndag den 8. oktober 2023 klokken 15:00.

Hvor spilles West Ham – Newcastle?

West Ham – Newcastle spilles på London Stadium i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar