18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham – Manchester United: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Højt at flyve , dybt af falde… Euforien i Manchester nåede et skyhøjt niveau i sidste weekend, da Ronaldo gjorde sit comeback med to mål i sejren over Newcastle, men onsdag kom De Røde Djævle lynhurtigt ned på jorden igen med nederlaget til Young Boys i Champions League. Denne gang skal Ronaldo og co. på en ikke ukompliceret udebanetur til London for at krydse klinger med West Ham. Kommer gæsterne tilbage på sejrssporet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Young Boys – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


West Ham – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: London Stadium
Vejret: 20°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

West Ham
Manchester United
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 15:06.

Optakt til West Ham – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Værterne fra West Ham imponerende stort i sidste sæson, hvor de bød sig godt til i subtoppen af Premier League gennem hele sæsonen. Det resulterede da også i en slutplacering på 6.pladsen, som må siges at være langt over forventning. Pga. den flotte sæson i fjor, får West Ham i denne sæson lov at prøve kræfter med europæisk fodbold, og her fik man torsdag den bedst tænkelig start ude mod Dinamo Zagreb, hvor man vandt med 2-0. I den hjemlige liga er de også startet fint ud med to sejre og to uafgjorte. De første to kampe bød på flotte og målrige sejre på 4-2 og 4-1 over Newcastle og Leicester, mens resultaterne i de to seneste kampe har været mindre imponerende med 2-2 hjemme mod Crystal Palace og 0-0 ude mod Southampton. I seneste kamp røg holdets topscorer, Michail Antonio, tidligt i bad efter to gule kort, så han må desværre for hjemmeholdet afsone sin karantæne i denne kamp. Umiddelbart ligner han en mand, som er svær at erstatte.

Det går lidt op og ned i den røde del af Manchester indtil videre i denne sæson. Pointmæssigt er de dog startet forrygende ud i Premier League og deler pt. 1.pladsen med Chelsea, Liverpool og Everton. Men træerne vokser ikke bare ind i himlen. Efter en fantastisk start på sæsonen med 5-1 sejren over Leeds, resulterede næste kamp kun i et x mod Southampton, mens de var lidt heldige med at få 3 på med fra kampen mod Wolverhampton. I sidste weekend gjorde Ronaldo så hans comeback i United-trøjen, og euforien på Old Trafford ville ingen ende tag, da portugiseren stemplede ind med to kasser i 4-1 sejren over Newcastle. Et flot resultat blev dog endnu engang fuldt op af en skuffelse, da de i Champions League blev slået af de schweiziske underdogs Young Boys. Hvis ikke Wan-Bissaka havde fået rødt kort i 1.halvleg, havde slutresultatet dog, formentlig set anderledes ud. Truppen hos United er bedre end i de sidste mange år, og sommerens tilgange af Varane, Sancho og Ronaldo gør helt klart United til en af mesterskabskandidaterne. Topniveauet hos gæsterne er skyhøjt, nu skal de bare have elimineret svipsere som dem mod Southampton og Young Boys.

West Ham:

 • Winston Reid (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Michail Antonio (Angreb, Reserve) – Karantæne

Manchester United:

 • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Alex Telles (Back, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb , Fast) – Skadet
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Fornais, Benrahma, Bowen; Vlasic.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Pogba, Matic; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo.


Odds på West Ham – Manchester United

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på sejr til gæsterne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 15:06.

Odds-forslag: United skal lige ha’ lirket op West Hams defensiv

Hverken West Ham eller Manchester United har endnu tabt i Premier Leagues første fire kampe, og mon ikke, at det også bliver en tæt affære søndag eftermiddag. West Ham-træner David Moyes er ganske pragmatisk i hans tilgang til spillet, så jeg forestiller mig ikke, at West Ham kommer ud og angriber fra først fløjt, men i højere grad vil prøve at gøre det svært for United ved at stå kompakt på banen. De tre indbyrdes opgør i sidste sæson fulgte samme opskrift, West Ham som mest af alt prøvede at forsvare den hjem, og United med initiativet. I to tilfælde endte det med spinkle United-sejre på 1-0, mens United i et af tilfældene fik hul på bylden til slut i kampen og vandt med 3-1.

West Hams største offensive profil, Antonio, sidder i karantæne til denne kamp, og det kan gøre incitamentet for at forsvare en 0-0’er hjem endnu større for værterne. I alle tre kampe i sidste sæson var det med meget lav boldbesiddelse af West Ham, og de lykkedes langt henad vejen også at holde United fra fadet. Jeg tror ikke, at der er meget tvivl om, at de forsøger samme opskrift igen, og derfor tror jeg ikke, at vi får en målfest på London Stadium. Begge mandskaber har været i aktion i midtugen, og selvom det er tidligt på sæsonen, så kan det gøre lidt for energiniveauet i denne kamp. Anbefalinger bliver et relativt målfattigt opgør, og mon ikke, om United igen kører en spinkel sejr i land?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,78
Under 3 mål
Gå til Comeon *


West Ham – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham indtager 8.pladsen i Premier League med 8 point for de første fire kampe. Statistikken lyder på 2-2-0 og en målscore på 10:5.

 • Manchester United topper Premier League efter fire kampe med 10 point. Statistikken for Manchester United er 3-1-0, og deres målscore er på 11:3.

 • Antonio har været knivskarp foran kassen indtil videre i denne sæson med 4 mål til følge. Han er dog i karantæne til dette opgør.

 • Hos Manchester United er det igen portugisiske Bruno Fernandes, der er topscorer med 4 træffere.

 • De to indbyrdes opgør mellem West Ham og Manchester United i sidste sæson endte i begge tilfælde med 1-0 sejr til ‘De røde djævle’.


Expected Goals: West Ham vs. Manchester Unitedde seneste tre kampe:

West HamResultatxGManchester UnitedResultatxG
Dinamo Zagreb – West Ham(0-2)0,29 – 1Young Boys – Manchester United(2-1)0,96 – 0,36 
Southampton – West Ham(0-0)1,22 – 0,78Manchester United – Newcastle United(4-1)2,11 – 0,57 
West Ham – Crystal Palace(2-2)1,33 – 0,99 Wolverhampton Wanderers – Manchester United(0-1)2,33 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar