18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Manchester City: Odds og optakt den 15. maj 2022

OKAAAY! De Bruyne var helt varm onsdag aften, hvor han stod for hele fire mål i udekampen mod Wolves. (Foto: Bildbyrån)
OKAAAY! De Bruyne var helt varm onsdag aften, hvor han stod for hele fire mål i udekampen mod Wolves. (Foto: Bildbyrån)

Manchester City er på mesterskabskurs! To kampe resterer af sæsonen, og dette opgør mod West Ham ligner umiddelbart den sværeste. Klarer De Bruyne og co. skærene eller bliver West Ham en bananskræl på vejen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Manchester City. Der er kampstart søndag d. 15. maj 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: London Stadium
Vejret: 10° og svag vind


Optakt til West Ham – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City har åbenbart ikke tænkt sig at overlade noget som helst til tilfældighederne her i den afsluttende fase af Premier League-sæsonen. Siden det indbyrdes opgør mod Liverpool for en måneds tid siden er der blevet gjort rent bord for resten, og så endda med lutter storsejre. 3-0, 5-1, 4-0, 5-0 og 5-1 lyder cifrene for de seneste fem kampe mod henholdsvis Brighton, Watford, Leeds, Newcastle og Wolves. Overkommelige modstandere, men stadig imponerende!

Med Liverpools 1-1’er mod Tottenham i weekenden har Manchester City udbygget forspringet i toppen af rækken til 3 point, og med de mange storsejre ligger Guardiola og co. nu også lunt i svinget, hvis det skulle ende med pointlighed til sidst. To kampe resterer, og fire point i de to kampe vil være nok til at mesterskabet kommer i hus. Der er dog lidt malurt i bægeret hos Guardiola, i forvejen var Walker, Stones og Dias på skadeslisten, og nu meldes også begge midterforsvarere fra seneste kamp, Fernandinho og Laporte, tvivlsomme. Der er ikke meget tilbage at rykke med i bagkæden!

West Ham er nummer 7 i Premier League, og der er altså stadig noget at spille om for Moyes og co. Manchester United indtager 6.pladsen, som giver Europa League til næste sæson, men der er altså ikke mere end 3 point op for West Ham, som endda har en kamp i hånden. West Ham har en bedre målscore end United, så ved pointlighed ville det være Moyes tropper, som løb med billetten. Hjemmeholdet kommer lige fra en knusende 4-0 ude over Norwich, så selvtilliden fejler ikke noget.

West Ham:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mohamed Said Benrahma (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester City:

  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • John Stones (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Fernandinho (Forsvar/Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Rice; Bowen, Lanzini, Benrahma, Fornais; Antonio

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Ake, Rodri, Zinchenko; Silva, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Jesus, Sterling


Odds på West Ham – Manchester City

Bookmakerne ser Manchester City som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: City er svækket i de bagerste geledder

Titelforsvaret nærmer sig med hastige skridt for Manchester City, som i de seneste fem ligakampe har splittet deres modstandere ad, senest illustreret ved en 5-1 sejr ude over Wolves, hvor De Bruyne stod for hele fire kasser. Citys offensiv er utrolig svær at have med at gøre for tiden!

West Ham kommer dog ikke til at ligge sig fladt ned søndag eftermiddag, de kæmper nemlig for en Europa League-billet til næste sæson, og faktisk har de i flere tilfælde i denne sæson bidt skeer med de bedste hold i ligaen, blandt andet med sejre over Chelsea, Liverpool, United og Spurs.

Det er svært ikke at se Citys vej med det niveau de ligger for dagen, men det er til gengæld også inkorporeret i oddset. Derfor vælger jeg at kigge mod den svækkede bagkæde hos gæsterne. Guardiola er uden op mod fem forsvarsspillere, og det må alt andet lige gøre, at der ikke er lige så godt styr på tropperne som sædvanligt. Wolves kom til chancer og et enkelt mål sidst, og det kunne West Ham også meget vel gøre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,82
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


West Ham – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham er nummer 7 i Premier League med 55 point. Statistikken er på 16-7-13 og målscoren 57:46.

  • Manchester City topper rækken med 89 point. Statistikken er på 28-5-3 og målscoren 94:22.

  • Jarrod Bowen er topscorer for West Ham 10 ligamål.
  • Kevin De Bruyne stod for hele fire kasser i onsdags, og er nu Citys topscorer med 15 ligamål.
  • Manchester City vandt det omvendte opgør med 2-1.


Expected Goals: West Ham vs. Manchester City – de seneste tre kampe

West HamResultatxGManchester CityResultatxG
Norwich – West Ham(0-4) 0,76 – 3,25Wolverhampton -Manchester City(1-5) 0,57 – 2,35
Frankfurt – West Ham(1-0) 0,66 – 1,24Manchester City – Newcastle(5-0) 2,23 – 0,67
West Ham – Arsenal(1-2) 0,46 – 1,35Real Madrid – Manchester City(3-1) 2,65 – 1,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Manchester City?

West Ham – Manchester City spilles søndag den 15. maj 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles West Ham – Manchester City?

West Ham – Manchester City spilles på London Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar