18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham – Liverpool: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

Fremadstormende West Ham bliver ved med at præstere og ligner mere og mere et hold som man skal tage seriøst i forhold til snakken om top fire. Nu venter en stor udfordring i form af Liverpool, som er det eneste hold der stadig er ubesejret i Premier League. Kan West Ham sørge for første nederlag til Liverpool eller vender Liverpool hjem med de tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Liverpool. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


West Ham – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Dawson
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 12° , skyet, frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til West Ham – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

“I’m forever blowing bubbles”! Der er god grund til at puste bobler i øjeblikket, hvis man altså holder med West Ham. London-klubben har gang i en rigtig flot sæson og ser ud til at ride videre fra den flotte sæson i fjor, hvor man sikrede europæisk gruppespil. Lige pt. er The Hammers placeret på den Champions League-givende fjerdeplads, og det bliver virkelig interessant at følge med i, om de kan holde gigantiske klubber, særligt Manchester United bag sig over hele sæsonen.

Liverpool tabte lidt terræn i toppen i sidste weekend, da de smed en 2-0 føring over styr mod Brighton, men Jurgen Klopps mandskab ser stadig utrolig stærke ud. I midtugen udspillede der sig et drømmescenarie for Liverpool, da de hurtigt kom foran 2-0 mod Atletico Madrid, som ovenikøbet rev et rødt kort til sig, og så kunne Liverpool spare kræfter og kigge frem mod opgøret mod West Ham.

Hvis West Ham skal gøre sig forhåbninger om at holde fast i toppen af Premier League, så kræver det resultater mod de øvrige tophold, og de bliver i den grad udfordret her mod et velfungerende Liverpool-hold. Søndagens sidste Premier League-kamp kan udvikle sig til en klassekamp mellem to af de stærkeste hold i England pt.

West Ham:

Liverpool:

 • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Fabinho (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Harvey Elliott (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Curtis Jones (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Roberto Firmino (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane


Odds på West Ham – Liverpool

Bookmakerne har Liverpool som pæne favoritter, trods West Hams fine sæsonstart.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Godt med på mål på Det Olympiske Stadion

West Ham kommer direkte fra en Europa League-kamp i Belgien mod Genk, hvor et sent selvmål forhindrede englænderne i at tage alle tre point. West Ham ligger dog stadig godt til i gruppespillet, hvilket nok også er derfor at David Moyes prioriterede at rotere på en del pladser, både før, men også i løbet af kampen. Det bør derfor være et toptændt West Ham-hold, som kommer på banen søndag. I sidste weekend vandt West Ham med hele 4-1 over Aston Villa.

Liverpool ser virkelig stærke ud i øjeblikket. Selvom de smed point i sidste weekend, så er det stadig svært at se hvordan man skal stoppe Liverpools offensive esser. Liverpool er det hold i Premier League, der har scoret flest mål i sæsonen indtil videre og særligt Mohamed Salah ser sulten ud.

Liverpools sidste fem kampe er gået over 3,5 mål. Selvom West Ham nok vil være tilfredse med et point, så spiller de foran et feststemt stadion, som kan tvinge hjemmeholdet frem. Man må forvente en god gang underholdning med minimum fire scoringer – akkurat som sidste de to hold mødtes, hvor det endte 3-1 til Liverpool.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,27
Over 3,5 mål
Gå til ComeOn *


West Ham – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham er placeret på fjerdepladsen i Premier League med 20 point

 • Liverpool er på andenpladsen i Premier League med 22 point. Tre point efter Chelsea på førstepladsen.

 • West Hams topscorer er Michail Antonio. Englænderen har scoret seks mål.

 • Liverpools topscorer er Mohamed Salah med 10 scoringer.

 • Liverpool har vundet de seneste fire indbyrdes opgør og man skal tilbage til januar 2016 for at finde den seneste West Ham-sejr.


Expected Goals: West Ham vs. Liverpool de seneste tre kampe:

West HamResultatxGLiverpoolResultatxG
Genk – West Ham(2-2)1,53 – 1,55 Liverpool – Atletico Madrid(2-0)Ukendt
Aston Villa – West Ham(1-4)2,39 – 2,6Liverpool – Brighton(2-2)1,11 – 1,51  
West Ham – Manchester City(1-0 e.f.)0,91 – 2,17Preston – Liverpool(0-2)1,23 – 0,98 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar