18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Brentford: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Et interessant opgør er i vente når West Ham og Brentford krydser klinger. Blot to point adskiller de to hold forud for opgøret og der er dermed mulighed for, at de to hold kan bytte plads i tabellen. Viser West Ham fra deres bedste side og tager tre point eller kan Brentford blive ved med at hente point i Premier League? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Brentford. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3 Max eller stream den på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: London Stadium
Vejret: 14° og gode muligheder for regn

Optakt til West Ham – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Det tyder på, at West Ham og David Moyes formår at følge op på seneste sæson, hvor London-klubben leverede over forventning, endte på en fornem sjetteplads, som i sidste ende betød kvalifikation til Europa League. I Europa League har The Hammers fået en god start med to 2-0 sejre, senest mod Rapid Wien torsdag aften. Om West Hams trup er bred nok til at præstere i begge turneringer, må tiden vise.

Brentford har, trods deres status som oprykkere, leveret rigtig fint og er faktisk det bedste oprykkerhold af de tre, på trods af at de var gennem play-off for at sikre sig billetten til Premier League. Særligt deres seneste kamp mod Liverpool var imponerende. Her formåede danskerklubben at være med på Liverpools høje intensitet i hele kampen og det var bestemt ikke ufortjent, at det hele endte 3-3 i den mest underholdende Premier League-kamp i sæsonen indtil videre.

I øjeblikket er der kun to point mellem de to mandskaber og Brentford har altså mulighed for at gå forbi West Ham, hvis de formår at vinde kampen på London Stadium.

West Ham:

  • Ryan Fredericks (Back, Reserve) – Skadet

Brentford:

  • Mads Bech Sørensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

Brentford forventet startopstilling: Raya; Ajer, Jansson, Pinnock; Canos, Nørgaard, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney, Ghoddos


Odds på West Ham – Brentford

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet West Ham.

Odds-forslag: Brentford bider sig endnu engang fast i kampen

Brentford har virkelig været dygtige til at omstille sig fra hold til hold i Premier League indtil videre. Stor cadeau til den danske trænerstab, som ser ud til at have knækket koden i forhold til de mange nye modstandere. Om de skal være spilstyrende mod Wolves eller forsøge at matche Liverpools intensive spillestil, så er det lykkes for Thomas Frank og hans mandskab.

Derfor bør der også være fine muligheder for Brentford i denne kamp mod West Ham. West Ham kommer direkte fra en europæisk kamp mod Rapid Wien, hvor de godt nok roterede en smule, men hvor en del af profilerne dog stadig var i spil. West Ham har spillet et hav af kampe på det seneste og spørgsmålet er, om de kan bevare samme momentum som hidtil i sæsonen. Efter deres seneste europæiske kamp tabte de deres hidtil eneste kamp i Premier League, godt nok mod Manchester United, men der var trætte ben at spore i slutningen af opgøret der.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,79
Brentford +0.5, -1 (AH)
Gå til ComeOn *


West Ham – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham slog Leeds med 2-1 i sidste weekends opgør.

  • Brentford fik 3-3 mod Liverpool på hjemmebane i deres seneste kamp.

  • West Ham er nummer syv i Premier League med 11 point.

  • Brentford er placeret på niendepladsen med ni point.

  • Michail Antonio har scoret fem mål, hvilket både gør ham til West Ham-, men også Premier League topscorer.

  • Ivan Toney står noteret for to mål indtil videre, hvilket er flest af alle Brentford spillere.


Expected Goals: West Ham vs. Brentfordde seneste tre kampe:

West HamResultatxGBrentfordResultatxG
West Ham – Rapid Wien(2-0)1,65 – 0,22Brentford – Liverpool(3-3)  2,78 – 2,28
Leeds – West Ham(1-2)1,61 – 1,86Brentford – Oldham(7-0) 4,59 – 0,10
Manchester United – West Ham(0-1)1,15 – 1,19Wolves – Brentford(0-2)0,48 – 1,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar