18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Arsenal: Odds og optakt den 1. maj 2022

Arsenal sidder aktuelt på den Champions League-givende 4.plads i Premier League. Kan de holde den hele vejen hjem? (Foto: Bildbyrån)
Arsenal sidder aktuelt på den Champions League-givende 4.plads i Premier League. Kan de holde den hele vejen hjem? (Foto: Bildbyrån)

Med to sejre på stribe har Arsenal bragt sig op på den eftertragtede 4.plads i Premier League. Bliver det til tre på stribe for The Gunners, når de søndag gæster West Ham? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Arsenal. Der er kampstart søndag d. 1. maj 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 13° og svag vind


Optakt til West Ham – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

I Premier League udspiller der sig en umanerlig tæt kamp om rækkens 4.plads, som giver Champions League til næste sæson. Fårene er så småt skilt fra bukkene, og det virker efterhånden ikke særlig sandsynligt, at Manchester United kommer til at udfordre Tottenham og Arsenal på 5. og 4.pladsen. Dermed bliver det et ‘North London Derby’ om rækkens 4.plads, og i skrivende stund er det The Gunners, som er i pole position med 60 point, mens Spurs står noteret for 58 point.

Efter en ellers flot stime rendte Arsenal pludselig ind i tre nederlag på stribe til ellers overkommelige modstandere som Crystal Palace, Brighton og Southampton, og så var formstærke Tottenham pludselig favoritter til at snuppe 4.pladsen. Men i de seneste to spillerunder er der byttet om på det igen, for her har The Gunners nemlig sejret over Chelsea og Manchester United, mens Spurs kun har fået 1 point i de to seneste kampe mod Brighton og Brentford. Hverken Arsenal eller Tottenham er åbenbart til at stole på, så spændingen vil formentlig være intakt til det sidste, og i hvert fald indtil deres indbyrdes møde om to uger. Arsenal virker til at have tur i den for tiden, og havde også marginalerne på deres side, da de slukkede Man.Uniteds Champions League-drømme i sidste weekend.

West Ham indtager 7.pladsen i Premier League, men har 6 og 8 point op til Tottenham og Arsenal, og har tilmed spillet en kamp mere end begge mandskaber. Det virker ikke sandsynligt, at David Moyes tropper bringer sig tilbage i top-4/5 kapløbet. Heldigvis har West Ham noget andet de kan gå op i, de har nemlig spillet sig hele vejen til Europa League-semifinalen, hvor de var i aktion mod Frankfurt torsdag aften. Hjemmekampen endte dog i et 2-1 nederlag, så de har altså ryggen mod muren inden returopgøret i næste uge, og spørgsmålet er, om ikke der ikke bliver fokuseret mere på den kamp end opgøret her mod Arsenal? Moyes må undvære hele tre midtstoppere i Ogbonna, Diop og karantæneramte Dawson. Heldigvis er Kurt Zouma dog blevet hans skade kvit, så Moyes trods alt har lidt at rykke med i defensiven.

West Ham:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Issa Diop (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Craig Dawson (Forsvar, Fast) – Karantæne

Arsenal:

  • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
  • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Areola; Johnson, Zouma, Cresswell; Coufal, Soucek, Rice, Masuaku; Benrahma, Bowen; Antonio

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Cedric, White, Gabriel, Tavares; Xhaka, Elneny; Saka, Ødegaard, Martinelli; Nketiah


Odds på West Ham – Arsenal

Bookmakerne ser Arsenal som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: West Ham har nok at se til i Europa League

Som vi nærmer os afslutningen på sæsonen dukker der flere og flere kampe op, hvor der bør være stor motivationsforskel på de deltagende parter. Det virker ikke længere super realistisk for West Ham, at hente hverken Tottenham eller Arsenal på 5. og 4.pladsen, og derfor er der reelt set heller ikke særlig meget på spil i de resterende ligakampe. Det er der til gengæld for Arsenal, som aktuelt er lige der hvor de vil være, på den Champions League-givende 4.plads. Der er dog kun 2 point ned til rivalerne fra Tottenham, og derfor skal The Gunners altså også bruge 3 point her.

Med tanke på tabellen, så bør Arsenal ville det mere end West Ham. Ydermere så har hjemmeholdet været i aktion torsdag aften i Europa League, hvor der tilmed også venter et returopgør i næste uge. Moyes mandskab har ryggen mod muren efter et 2-1 nederlag på hjemmebane, så det er ikke utænkeligt, at der bliver økonomiseret lidt med kræfterne. West Ham er tilmed uden hele tre forsvarsspillere, og det er ikke godt nyt, når man står overfor friske, unge Arsenal-spillere, som har scoret 7 gange i de seneste to kampe mod henholdsvis Chelsea og Manchester United. Anbefalingen lyder på en sejr til The Gunners.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Arsenal vinder
Gå til marathonbet *


West Ham – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham er aktuelt nummer 7 i Premier League med 52 point. Statistikken er på 15-7-12 og målscoren 52:44.

  • Arsenal er på 4.pladsen med 60 point. Statistikken er på 19-3-11 og målscoren siger 52:40.

  • Jarrod Bowen er topscorer for West Ham med 9 ligakasser.

  • Bukayo Saka er topscorer for Arsenal med 11 scoringer.
  • Arsenal vandt omvendte opgør med 2-0.


Expected Goals: West Ham vs. Arsenal – de seneste tre kampe

West HamResultatxGArsenalResultatxG
West Ham – Frankfurt(1-2) 1,86 – 1,84Arsenal – Manchester United(3-1) 2,56 – 1,98 
Chelsea – West Ham(1-0) 2,91 – 0,64Chelsea – Arsenal(2-4)1,19 – 1,61 
West Ham – Burnley(1-1) 2,67 – 2,23Southampton – Arsenal(1-0) 0,5 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Arsenal?

West Ham – Arsenal spilles søndag den 1. maj 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles West Ham – Arsenal?

West Ham – Arsenal spilles på Det Olympiske Stadion i London.

Skriv et svar