18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Bromwich – Wolverhampton: Odds og optakt den 3. maj 2021

Foto: Bildbyrån

West Bromwich og Wolverhampton har udkæmpet ‘Black Country Derbies’ siden 1886. De har mødt hinanden 160 gange, og mandag aften tager de en tur mere i manegen, når The Hawthorns lægger græs til. West Bromwich er så godt som rykket ned, mens Wolverhampton ikke har en dyt at spille for i de resterende kampe. Hvem kan motivere sig til dette opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Bromwich – Wolverhampton. Der er kampstart mandag d. 3. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

GÅ TIL


West Bromwich – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: The Hawthorns, West Bromwich
Vejret: 8° med frisk vind og risiko for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

West Bromwich Albion
Wolverhampton Wanderers
Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 18:54.


Optakt til West Bromwich – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

I skrivende stund er der fem kampe tilbage for West Bromwich og 11 point op til Newcastle, som er første hold over nedrykningsstregen. Med Sam Allardyce i trænersædet er det svært at se West Bromwich ligefrem give op, men efter denne kamp mangler de Arsenal, Liverpool, West Ham og Leeds United. De kan måske tåle en enkelt uafgjort, men de risikerer, at intet mindre end fem sejre rækker. Og måske er det ikke engang nok. 

Formen er sådan set god nok med syv point i de seneste fire kampe, og kun en sen udligning fra Aston Villa i søndags forhindrede, at saldoen havde heddet ni point. Men det er nok allermest kosmetik, og lige præcis i den kosmetiske afdeling vil en sejr over lokalrivalerne fra Wolverhampton være en lille trøst her mod slutningen af en forfærdelig sæson for West Bromwich. 

Wolverhampton vil nok også mene, de har haft en sæson under niveau, men de er dog på en 12. plads og har 14 point ned til nedrykningsstregen. De kommer ikke i fare, og mon ikke en evaluering efter sæsonen vil føre til, at selv om de har været langt fra de seneste to sæsoners højtflyvende syvendepladser og europæisk bold, så kan de i hvert fald være tilfredse med at have sikret endnu et år i Premier League trods en skadesplaget sæson. 

De er hårdt ramt på skadesfronten, og træner Nuno Espirito Santos ville godt sige, de var hårdt ramt, men ikke hvor slemt det står til. Det lyder måske mest som en gang røgslør, men deres potentielle fravær til opgøret er da absolut prominente navne, så det er værd at holde øje med, hvordan deres startopstilling kommer til at se ud, når det bliver mandag aften. 

West Bromwich:

 • Branislav Ivanovic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Robert Snodgrass (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Wolverhampton:

 • Nelson Semedo (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
 • Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
 • Joao Filipe Moutinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend; Yokuslu; Pereira, Gallagher, Maitland-Niles, Robinson; Diagne.

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Dendoncker, Coady, Boly; Semedo, Moutinho, Neves, Aït-Nouri; Podence; Traoré, José.

Odds på West Bromwich – Wolverhampton

Som mange lokalopgør er det her også vurderet til at blive en lige affære, men bookmakerne hælder mest til sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 18:54.


Odds-forslag: West Bromwich rækker ud efter allersidste halmstrå

10 hjemmekampe uden nederlag mod Wolverhampton. Seneste gang West Bromwich hjemme tabte til rivalerne fra Wolverhampton viste kalenderen 15. september 1996. Seks sejre og fire uafgjorte er det blevet til for hjemmeholdet siden. Og i de seneste to møder, som begge har været hos Wolverhampton, har West Bromwich vundet henholdsvis 3-2 og 5-1. 

Formen er rædderlig for Wolverhampton. To sejre i de seneste syv kampe ser måske nok tåleligt ud, men det var to gange 1-0 mod Fulham og Sheffield United. Senest tabte Wolverhampton hjemme 4-0 til Burnley, og de så ærlig talt så ugidelige ud undervejs, at man kan komme i tvivl, om de overhovedet magter at slæbe sig frem til flere kampe i sæsonen …?

Det gider West Bromwich godt. Træner Sam Allardyce forstår kunsten at tale med store bogstaver, og han har helt sikkert gjort sine spillere det klart, at de skylder dem selv og alle omkring klubben at give den alt, hvad den kan trække i kampen for overlevelse. Værterne vil være topmotiverede. Både af den truende nedrykning og fornøjelsen ved lokalbrag, mens det er noget sværere at se Wolverhampton som andet end uden motivation, ambition og andre drømme end snart at få sommerferien. Den hapser hjemmeholdet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,85
West Bromwich
Besøg Unibet *


West Bromwich – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

 • West Bromwich er på 19. pladsen med 25 point for 33 kampe. 

 • Statistikken for West Bromwich siger samlet set 5-10-18 og 30:64. På hjemmebane er det marginalt bedre som det 18. bedste hold med 3-5-8 og 12:33. 

 • 41 point i 33 kampe rækker lige nu til en 12. plads for Wolverhampton.

 • Wolverhamptons statistik for sæsonen siger 11-8-14 og 32:45. Når de er på udebane, er de noteret for 5-4-7 og 14:23.

 • Matheus Pereira er topscorer for West Bromwich med 9 sæsonmål. 

 • Wolverhamptons topscorertitel deles aktuelt mellem Ruben Neves og Pedro Neto med hver 5 scoringer.


Expected Goals: West Bromwich – Wolverhampton – de seneste tre kampe

West BromwichResultatxGWolverhamptonResultatxG
Aston Villa – West Bromwich(2-2)3,31 – 1,31Wolverhampton – Burnley(0-4)0,50 – 2,31
Leicester City – West Bromwich(3-0)2,64 – 0,38Wolverhampton – Sheffield United(1-0)1,40 – 0,75
West Bromwich – Southampton(3-0)2,52 – 1,98Fulham – Wolverhampton(0-1)1,14 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar