18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Bromwich – Liverpool: Odds og optakt den 16. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Allerede nedrykkede West Bromwich tager sent søndag eftermiddag mod Liverpool, der pludselig øjner muligheden for, at et meget ringe titelforsvar og en noget knoklet sæson kan ende med Champions League-billetter og så måske alligevel ikke at være helt så ringe. Men det kræver sejr, sejr, sejr i sæsonens sidste tre kampe. Startende med denne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Bromwich – Liverpool. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILWest Bromwich – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: The Hawthorns, West Bromwich
Vejret: 14° med meget lidt vind og mulighed for sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

West Bromwich Albion
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 17:28.


Optakt til West Bromwich – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Den gik ikke for West Bromwich. Sidste sæson rykkede de direkte op i Premier League. Efter bare en enkelt sæson må de direkte tilbage, hvor de kommer fra. De har ikke været gode nok. Der er ingen grund til hverken glasur, cocktailbær eller krymmel. Den er ikke længere. De har haft for mange mangler. Én sejr i sæsonens første 19 kampe. Den kom mod Sheffield United. Det eneste hold, som har været ringere end West Bromwich. 

Siden er det blevet til yderligere fire sejre, og godt nok var det bemærkelsesværdigt, da de bankede Chelsea 5-2 på Stamford Bridge, men det er så også næsten eneste grund til, hvis nogen skulle komme til at savne dem. De skal have overstået sæsonens sidste tre kampe, og det bedste de kan håbe på er, at de laver lidt uventet ravage. Det skal træner Sam Allardyce nok sørge for, de forsøger. Men mon dog evnerne rækker efter fem sejre i 35 kampe? Havde de haft et ekstra gear eller mere at byde ind med, må man antage, de havde fundet det frem for længe siden. 

Det kan man så også næsten sige om Liverpool, men deres udfordring er jo, at der ingen tvivl er om, hvorvidt de har et ekstra gear. For det har de. Sidste sæsons mestre har længe underpræsteret i denne sæson og spillet mindst et og nok snarere to gear under, hvad de kan. Men det er blevet bedre. Som om alvoren er gået op for dem, for de seneste syv ligakampe har givet fem sejre i syv kampe og ingen nederlag. Det betyder, de nu igen banker på til top 4, og reelt kan man kalde dem favorit til at skubbe enten Leicester City eller Chelsea ud af det fine selskab, for netop de to møder hinanden på tirsdag, så opgaven er helt enkel for Liverpool: Sejr i de sidste tre kampe giver dem rigtig gode chancer for at ende i top 4. 

Ud over West Bromwich mangler træner Jürgen Klopp og ko. at møde Burnley og Crystal Palace. Det ligner jo nærmest en matchbold, og snakken om hvor mon tyskeren skal være træner næste sæson er da også forstummet i takt med, at holdet langsomt har fundet rytmen og formen igen. Det er så meget desto mere imponerende, når man ser på den alenlange skadesliste, hvor op mod 10 mand er ude til de fleste kampe. Særligt i forsvaret har de været hårdt ramt, og det vil gå ubemærket hen hos de færreste hold at undvære profiler som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Jordan Henderson. I dét lys er det jo imponerende, Liverpool trods alt stadig har mulighed for komme med i næste sæsons Champions League.  

West Bromwich:

 • Branko Ivanovic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Robert Snodgrass (Kant, Reserve) – Skadet

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ben Davies (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ozan Kabak (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Furlong, Bartley, Ajayi, Townsend; Gallagher, Yokuslu, Maitland-Niles; Pereira, Diagne, Robinson.

Tottenham forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.


Odds på West Bromwich – Liverpool

Oddsene peger på, bookmakerne regner med sejr til Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 17:28.


Odds-forslag: Liverpool snubler ikke her

Syv af de seneste 10 indbyrdes møder i ligasammenhæng er endt uafgjort. Liverpool har vundet de tre øvrige kampe, men alle tre er vundet med præcis ét overskydende mål. I januar 2018 mødtes de på Anfield i FA Cuppen, og den kamp vandt West Bromwich med 3-2. Altså også med præcis ét mål. Møderne er tættere, end man skulle forestille sig. 

West Bromwich har tabt 19 kampe i sæsonen. 7 gange med præcis ét mål. Men altså 12 gange med mere. Liverpool vandt 9 kampe frem mod nytår. De 5 af dem med mindst to mål og altså fire med præcist ét. Siden nytår har de hentet 8 sejre, og det er 6 gange blevet til sejre på mindst 2 overskydende mål. 

Angrebet virker til at have ramt formen igen – en kende for sent til for alvor at være relevant men bedre sent end aldrig – og de seneste 7 kampe har de scoret 2 mål i snit. Et mærkbart løft fra 1,67 i snit i de foregående 28 kampe. Derfor bliver anbefalingen til dette opgør, at Liverpool vinder med mindst to mål. Sandt, de har mere brug for 3 point end en storsejr, men de må have en masse at reparere i forhold til deres fans efter en ringe sæson og flirt med European Super League. De giver den fuld gas og banker West Bromwich. Eller vinder i hvert fald med mindst 2 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Liverpool med mindst 2 overskydende
Besøg Bwin *


West Bromwich – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • West Bromwich er allerede dømt til nedrykning med en aktuel 19. plads og 26 point for 35 kampe. 

 • Tallene for West Bromwich siger 5-11-19 og 32:68.

 • Liverpool er nummer 5 i stillingen, og de har med 60 point for 35 kampe. Der er fire point til top 4. 

 • Statistikken for Liverpool er 17-9-9 med målforskellen 61:41.

 • Topscorer hos hjemmeholdet er Matheus Pereira, som er noteret for 10 mål.

 • Mohamed Salah har stået for 21 scoringer og er Liverpools topscorer.


Expected Goals: West Bromwich – Liverpool – de seneste tre kampe

West BromwichResultatxGLiverpoolResultatxG
Arsenal – West Bromwich(3-1)1,40 – 0,83Manchester United – Liverpool(2-4)2,66 – 2,92
West Bromwich – Wolverhampton(1-1)1,23 – 2,20Liverpool – Southampton(2-0)2,47 – 1,09
Aston Villa – West Bromwich(2-2)3,31 – 1,31Liverpool – Newcastle United(1-1)3,30 – 0,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar