18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Watford FC – Norwich City: Odds og optakt den 21. januar 2022

Fredag aften er der bundkamp i Watford, når Norwich City og Teemu Pukki kommer på besøg. (Foto: Bildbyrån)

Oprykkerduel. Bundkamp. Nedrykningsdrama. Watford FC tager hjemme på Vicarage Road mod Norwich City fredag aften, og det bliver næsten ikke mere forbudt for børn end dette opgør. Begge hold kommer med små succesoplevelser i taskerne fra den seneste tid, Ét point skiller dem på hver side af nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Watford FC – Norwich City. Der er kampstart fredag d. 21. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay.. 

GÅ TIL


Watford FC – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Vicarage Road, Watford
Vejret: 3° og svag vind


Optakt til Watford FC – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

Syv nederlag på stribe var situationen for Watford FC forud for sidste weekend, hvor de endelig kom på pointtavlen igen med 1:1 ude mod Newcastle United. I midtugen fik de endnu en kamp aflyst mod Burnley FC, og nu står de så over for Norwich City, som er det tredje hold, der ligger under Watford FC i tabellen. 

Da de mødtes i september hos Norwich City, vandt Watford FC 3:1, og de har vundet de tre seneste gange, de har haft Norwich City på besøg, så det må være med en smule optimisme, de går ind til dette opgør i jagten på første sejr siden 4:1 over Manchester United i slutningen af november. Hjemmeholdet må undvære Troost-Ekong, Masina og Louza, der alle er til afrikanske mesterskaber, mens N’Koulou, Etebo, Baah og Sarr alle er meldt skadede. Sarr stod ellers for to af de tre scoringer i det omvendte opgør. 

Norwich Citys enlige mål dengang stod Teemu Pukki for, og finnen har i alt scoret halvdelen af gæsternes meget sparsomme 10 mål i 21 ligakampe. De spillede to uafgjort og tabte resten af sæsonens første 10 kampe, men så havde de en flot november med to sejre og to uafgjorte. Måske var det et vendepunkt. Nixen. December bød på lutter nederlag og ingen scoringer. Så 1:0 ude over Charlton Athletics i FA Cuppen faldt på et tørt sted, men da de efterfølgende tabte til West Ham united 2:0, frygtede mange nok endnu en målløs ligamåned. 

Men så mødte de heldigvis temmeligt tandløse Everton FC, der blev slået 2:1, og nu kan Norwich City altså kravle fri af nedrykningspladserne med sejr fredag over Watford FC. Det havde de næppe turdet håbe på, da de første 10 kampe uden sejr var overståede. Forudsætningerne er ikke optimale med et væld af spillere ude. 

Gilmour, Normann og McLean på midten er meldt definitivt ude, og det samme er forsvarsreserve Zimmermann. De to normale backs, Aarons og Williams er begge tvivlsomme deltagere, mens Tim Krul i målet heller ikke er helt meldt klar endnu. Mange spørgsmål, og det er værd at holde øje med startopstillingerne til dette vitale opgør.

Watford FC:

  • Nicolas N’Koulou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • William Troost-Ekong (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Adam Masina (Back, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Peter Etebo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Imran Louza (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Kwadwo Baah (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ismaila Sarr (Kant, Fast) – Skadet

Norwich City:

  • Tim Krul (Mål, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Christoph Zimmermann (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Andrew Omobamidele (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Maximilian Aarons (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Brandon Williams (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Lukas Rupp (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Mathias Normann (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Billy Gilmour (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Kenny McLean (Midtbane, Fast) – Skadet

Watford FC forventet startopstilling: Foster; Ngakia, Cathcart, Samir, Kamara; Kayembe, Sissoko Kucka; Cucho, King, Pedro.

Norwich City forventet startopstilling: Krul; Giannoulis, Hanley, Gibson, Byram; Sørensen, Lees-Melou; Sargent; Idah, Pukki, Rashica.


Odds på Watford FC – Norwich City

Trods at de to hold ligger side om side i tabellen er dommen fra bookmakerne, at de forventer hjemmesejr.


Odds-forslag: Gæsterne lugter mest af medvind, men et forsigtigt kryds truer

Nu er fremgang jo en taknemmelig ting, når man taber så mange kampe, som de to mandskaber har gjort indtil nu i sæsonen. Men det her er en forrygende mulighed for dem begge til at lægge en anelse afstand til de to nederste hold i rækken og at række ud efter Everton FC på 16. pladsen, som aktuelt er henholdsvis fem og seks point foran de to hold. 

Watford FC har udekampe mod West Ham United og Manchester United ventende i februar, hvor Norwich City først har Manchester City og derefter Liverpool FC. Pointen er, at det er i denne kamp, de skal slå til og samle point til kontoen. Syv nederlag på stribe og så en uafgjort på en sen udligning mod vakkelvorne Newcastle United kan vel kaldes en form for fremgang og en smule medvind, men er det et vendepunkt for Watford FC? 

Og hvad med Norwich City, der med sejren over kriseramte Everton FC nu kan lugte livet over stregen, og i øvrigt har for dem uhørt god form i 2022 med to sejre i tre kampe – og så selv om den ene sejr var i FA Cuppen mod et midterhold fra League One. Det bliver en intens og formentlig ganske tæt affære, som ingen af holdene vil tabe, men de har reelt ikke meget at bruge en uafgjort til, så mon ikke de vil jagte sejren. 

Sker det, kan det lige så vel blive gæsterne som hjemmeholdet, der snupper de tre point, og som bookmakerne har sat oddsene, vælger anbefalingen derfor at gå med sejr til gæsterne. Det er en overraskelse, javel, men de har også underpræsteret i langt højere grad end Watford FC indtil nu, så der er mere rum til forbedring. Vi går med sejr til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,75
Norwich City
Gå til Marathonbet *


Watford FC – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

  • Watford FC er nummer 17 i Premier League med 14 point for 19 kampe. 

  • Tallene for Watford FC er 4-2-13 med scoren 23:37.

  • Gæsterne fra Norwich City er aktuelt på 18. pladsen og altså på nedrykningsplads med 13 point for 21 runder. 

  • Norwich Citys statistik siger 3-4-14 med en målforskel på 10:45.

  • Hos Watford FC er Emmanuel Dennis topscorer med 8 træffere.

  • Norwich Citys flittigste målskytte er Teemu Pukki, der har stået for 5 af holdets 10 scoringer. 


Expected Goals: Watford FC vs. Norwich City – de seneste tre kampe

Watford FCResultatxGNorwich CityResultatxG
Newcastle United – Watford FC(1-1) 1,15 – 1,32 Norwich City – Everton FC(2-1) 0,54 – 1,84 
Leicester City – Watford FC (4-1) 2,69 – 1,03 West Ham United – Norwich City (2-0) 2,23 – 0,32 
Watford FC – Tottenham Hotspur (0-1) 0,54 – 1,49 Charlton Athletics – Norwich City(0-1) 0,88 – 1,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Watford FC – Norwich City?

Watford FC – Norwich City spilles fredag den 21. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Watford FC – Norwich City?

Watford FC – Norwich City spilles på Vicarage Road i Watford i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar