18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Watford FC – Manchester United: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

Watford FC tager lørdag mod Manchester United, og selv om de to mandskaber aktuelt er i hver sin ende af tabellen, er de begge under pres. Watford FC skiftede træner for fire ligakampe siden, og det er blevet til tre nederlag for Ranieri i trænersædet hos Watford FC, mens Manchester United godt nok er på 5. pladsen i tabellen, men de har kun én sejr i de seneste seks Premier League-kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Watford FC – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 20. november 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Watford FC – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion:  Vicarage Road, Watford
Vejret: 10° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 19:35.

Optakt til Watford FC – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en frygtelig svær opgave at være oprykker i Premier League. Springet fra The Championship og op til det allerhøjeste niveau er enormt, og de fleste oprykkere formår ikke at bide sig fast, og så må de tilbage med elevatoren til næstbedste række igen. Sådan er det gået for Watford FC både i 99-00 og igen i 06-07, men da de kom op senest tilbage i 15-16 huggede de bisserne i og blev oppe de første fire sæsoner. Men så måtte de ned igen, og dér viste de høj klasse og vandt The Championship i første forsøg. Så nu prøver de igen. 

Xisco Munoz førte dem til oprykning, men tålmodigheden med den spanske manager tog dem kun til oktober måned, hvor han blev udskiftet med Claudio Ranieri, som altså nu har tabt tre af de følgende fire kampe. De er ramt af en del fravær til dette opgør, hvor Kabasele stadig er ude af defensiven, mens midtbanen mangler Etebo, Tufan og svenske Sema samt Kucka, der er ude med karantæne. Det kan blive en ordentlig mundfuld for Ranieri og hans flok, som lige nu er to point fra nedrykningszonen. 

Gæsterne fra Manchester United kommer dog også med en del at tumle med. Deres sidste handling før landskampspausen gik ud på at tabe 2:0 i lokalopgøret mod Manchester City. De har blot vundet en af de seneste Premier League-kampe, og selv om de ligger fint til i Champions League-gruppen, skyldes det primært, at to sene scoringer af Ronaldo i dobbeltopgøret mod Atalanta forvandlede ét point til fire. 

Træner Ole Gunnar Solskjær bliver formentlig næppe ved at få snor af klubbens ledelse, men hvis de ville af med ham, havde de nok gjort det før landskampspausen, så mon ikke nordmanden får i hvert fald frem til jul til at rette op på tingene? De kommende tre kampe er alle på udebane, og i midtugen følger endnu en revanchekamp mod Europa League-vinderne fra Villarreal, og næste søndag gælder det så Chelsea FC på Stamford Bridge. Den franske duo Varane og Pogba er foreløbig meldt ude, ligesom McTominay stadig døjer med resterne af den sygdom, der også plagede ham i landskampspausen, og så er både Luke Shaw og Edinson Cavani tvivlsomme deltagere i opgøret også. 

Watford FC:

 • Christian Kabasele (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Peter Etebo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Juraj Kucka (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Ozan Tufan (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Ken Sema (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kwadwo Baah (Kant, Reserve) – Skadet

Manchester United:

 • Raphäel Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Scott McTominay (Midtbane, Fast) – Syg
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Watford FC forventet startopstilling: Foster; Fermenia, Nkoulou, Rose; Sarr, Sissoko, Cleverley, Dennis; Pedro; King.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Martial; Ronaldo.


Odds på Watford FC – Manchester United

Oddsene viser en klar favoritværdighed til gæsterne i dette opgør. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Har Watford FC sat prop i tingene?

Da Ranieri overtog Watford FC, tabte de første kamp med 5:0 mod Liverpool FC, hvorefter de bankede Everton FC med hele 5:2. Siden har de spillet yderligere to kampe, der begge er tabt men dog kun med 1:0. Det kunne godt ligne, at rutinerede Ranieri har identificeret de defensive udfordringer og forsøgt at udbedre dem. Offensiven er nok et længerevarende stykke arbejde, men de har i hvert fald ikke fået stryg og leveret badebolds-resultater i de to seneste kampe. 

Badebold kan det til gengæld godt ligne hos Manchester United, der blot har lukket to mål færre ind end Watford FC, selv om de to mandskaber altså ligger i hver sin ende af rækken. I de seneste seks kampe er der lukket 15 mål ind, og de har endda holdt buret rent en enkelt gang, så det er fordelt på fem kampe og altså tre mål i snit, de har lukket ind. Elendigt. Offensiven har sendt 10 bolde i rusen i de seks kampe, og den forventede frontkvartet til opgøret på Vicarage Road ser jo enormt stærk ud. Men for meget er lagt an på individuelle præstationer, og det er stadig svært at se, hvilken form for fodbold Solskjær kunne tænke sig, holdet skal spille. 

Netop disse to mandskaber kan være svære at vurdere oven på landskampspausen. Hvor meget har de hver især fået løftet mandskabet? Og hvor meget niveau er der egentlig at løfte hos dem? Anbefalingen finder denne kamp ekstremt vanskelig at læse og søger tilflugt hos træner Ranieris italienske aner og tror på, han holder kampen i skak frem til te-tid, så værterne i det mindste er i live halvvejs i kampen. Buddet bliver et kryds ved pausen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Første halvleg uafgjort
Gå til Unibet *


Watford FC – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Watford FC er på 17. pladsen i Premier League med 10 point for 11 kampe. 

 • Statistikken for Watford FC lyder 3-1-7 og scoren 12:19. 

 • Manchester United ligger på 6. pladsen og har 17 point efter 11 runder. 

 • Manchester Uniteds tal er 5-2-4 med målforskellen 19:17.

 • Hos Watford FC er Ismaïla Sarr topscorer med 4 træffere. 

 • 3 spillere deler Manchester Uniteds topscorertitel med hver 3 scoringer – det drejer sig om Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood.


Expected Goals: Watford FC vs. Manchester United de seneste tre kampe:

Watford FCResultatxGManchester UnitedResultatxG
Arsenal FC – Watford FC(1-0)1,58 – 0,42Manchester United – Manchester City(0-2)0,80 – 1,35 
Watford FC – Southampton FC  (0-1)0,52 – 1,79Atalanta – Manchester United(2-2)1,36 – 1,22
Everton FC – Watford FC(2-5)2,39 – 2,60 Tottenham Hotspur – Manchester United(0-3)1,10 – 1,51
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar