18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Watford – Crystal Palace: Odds og optakt den 23. februar 2022

Emmanuel Dennis og Watford tog en vigtig sejr over Aston Villa i weekenden. Lykkes det også at overvinde Crystal Palace? (Foto: Bildbyrån)
Emmanuel Dennis og Watford tog en vigtig sejr over Aston Villa i weekenden. Lykkes det også at overvinde Crystal Palace? (Foto: Bildbyrån)

Watford er fortsat under stregen i Premier League, men med en vigtig 1-0 sejr i weekenden lever håbet om overlevelse stadig. Onsdag skal de op imod Crystal Palace, som er uden sejr i de seneste seks ligakampe, så måske der er flere point i sigte for hjemmeholdet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Watford – Crystal Palace. Der er kampstart lørdag d. 23. februar 2022 kl. 20:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Watford – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Vicarage Road, Watford
Vejret: 4° og let vind

Optakt til Watford – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Roy Hodgson er den tredje træner i denne sæson, som skal forsøge at sikre Watford overlevelse i Premier League. Den aldrende englænder fik ingen strålende start i trænersædet, da de første tre kampe blot resulterede i 1 point og 0 scorede mål, men i weekenden var den der endelig! I et forholdsvist jævnbyrdigt opgør mod Aston Villa lykkedes Watford med at hive alle 3 point med hjem efter en scoring fra Emmanuel Dennis et kvarter før tid. En utrolig vigtig sejr for hjemmeholdet, som i skrivende stund har 4 point op til Newcastle over stregen. Wafords næste kampe byder på lidt hårdere modstand i form af Manchester United og Arsenal, så det ville ikke være dumt, hvis de kunne hente 3 point hjem her mod formsvage Crystal Palace.

Crystal Palace finder vi lidt længere fremme i tabellen, nærmere bestemt på 13.pladsen, hvorfra der er 8 point ned til Watford, som dog har en kamp i hånden. Måske placeringen midt i rækken har gjort gæsterne lidt for rolige i forhold til overlevelse, i hvert fald har det sidste stykke tid ikke kastet mange sejre af sig. De seneste seks ligakampe har kastet tre X’er og tre nederlag af sig, men der skal altså et par sejre mere til, hvis de skal sige sig helt fra nedrykningsspøgelset. Vieras mandskab var ellers tæt på et flot point mod topholdet fra Chelsea i weekenden, men en sen scoring fra Ziyech forpurrede det. Der er dog mulighed for hurtig oprejsning her, hvor det måske endelig skal blive til første ligasejr i 2022.


Watford:

  • Nicolas N’Koulou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Kwadwo Baah (Kant, Reserve) – Skadet


Crystal Palace:

  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Vicente Guaita (Målmand, Fast) – Skadet

Watford forventet startopstilling: Foster; Femenia, Cathcart, Samir, Kamara; Sissoko, Louza, Cleverley; Sarr, King, Dennis

Crystal Palace forventet startopstilling: Butland; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Kouyate, McArthur; Eze, Mateta, Zaha


Odds på Watford – Crystal Palace

Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Status quo på Vicarage Road

Der har ikke været meget at glæde sig over som Watford-fan i denne sæson. Hjemmeholdet er placeret under nedrykningsstregen, og kører allerede på sæsonens tredje træner. Der er ikke meget opmuntring at hente i hjemmebanestatistikken, for hjemme på Vicarage Road er det kun blevet til 7 point i 12 kampe. Men weekendens 1-0 sejr over Aston Villa må trods alt have kastet lidt tro af sig.

Selvom Watford ikke har leveret fremragende i denne sæson, så bør der være muligheder denne gang, for Crystal Palace er inde i en skidt stime på seks kampe i streg uden sejr, mens det kun er blevet til én udesejr ud af tolv mulige i sæsonen.

Watford har kniven for struben med deres placering under stregen, og hvis de vil blive i Premier League, så er det denne slags kampe, som skal vindes. Jeg er dog ikke sikker på, at de har kvaliteten til at snuppe alle 3 point i hvad der ligner et jævnbyrdigt opgør. Anbefalingen lyder på en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,30
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Watford – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

  • Watford er nummer 18 i Premier League med 18 point. Statistikken lyder på 5-3-16 og målscoren 24:43.

  • Crystal Palace er nummer 13 med 26 point, en statistik på 5-11-9 og en målscore på 32:36.

  • Emmanuel Dennis er topscorer for Watford med ni kasser.

  • Chelsea-lejesvenden Conor Gallagher er topscorer for Crystal Palace med syv scoringer.

  • Watford vandt sæsonens første indbyrdes opgør mod Crystal Palace, da det blev til en 1-0 sejr i Carabao Cuppen.
Info
NavnWatfordWAT
Land
England
ENG
CheftrænerClaudio Ranieri
Websitewww.watfordfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
10
Mål
12
Mål imod
18
Gule kort
22
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
3
Rent bur
1
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
23
Mål
32
Mål imod
35
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1


Expected Goals: Watford vs. Crystal Palace de seneste tre kampe:

WatfordResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Aston Villa – Watford(0-1) 0,75 – 1,31Crystal Palace – Chelsea(0-1) 0,49 – 1,13 
Watford – Brighton(0-2)0,74 – 2,55Brentford – Crystal Palace(0-0)0,68 – 0,23
West Ham – Watford(1-0)1,34 – 0,54Norwich – Crystal Palace(1-1)0,26 – 1,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Watford – Crystal Palace?

Watford – Crystal Palace spilles onsdag 23. februar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Watford – Crystal Palace?

Watford – Crystal Palace spilles på Vicarage Road i Watford

Skriv et svar