18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Vinder Liverpool igen over lokalrivalerne Everton?

| Sidst opdateret:


Der er mere end bare håneret på spil i onsdagens Merseyside-derby mellem Everton og Liverpool. Hjemmeholdet kæmper nemlig for overlevelse, mens gæsterne kæmper for guldet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Liverpool. Der er kampstart onsdag d. 24. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller See. 

Odds og optakt til Everton - Liverpool i Premier League

Efter en skuffende uges tid med nederlag i ligaen og exit i Europa League, stemplede Liverpool i weekenden tilbage med en 3-1 sejr over Fulham. Foto: Sportimage Ltd / Alamy Stock Photo

EvertonLiverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 7° og let vind

EvertonLiverpool preview

Onsdagen byder på et lokalbrag fra det engelske, når naboerne Everton og Liverpool brager sammen på Goodison Park.

De to klubber kæmper i hver deres ende af rækken, og der er således mere end bare håneret på spil i dette opgør. Everton kan nemlig stadig nå at ende som sorteper i nedrykningsstriden, mens Liverpool er en del af den uhyggeligt tætte guldstrid.

Sean Dyches mandskab tog et betydeligt skridt mod overlevelse i weekenden, da det hjemme blev til en 2-0 sejr over nedrykningskonkurrenterne Nottingham Forest, mens Luton under stregen tabte til Brentford.

Det betyder, at der nu er 5 point ned til stregen, endda med en kamp mere i hånden end både Forest og Luton, og den mærkelige og hårde sæson, som har budt på flere pointstraffe, kan dermed ende med at få en lykkelig afslutning for Everton.

Liverpool tog også en vigtig sejr i weekenden, da det blev til 3-1 i den ikke helt ukomplicerede udekamp mod Fulham, og spændingen i toppen er dermed intakt inden sæsonens sidste fem kampe, hvor The Reds formentlig skal gøre rent bord, hvis de vil ende øverst på skamlen.

Klopps tropper kom ellers fra en hård uges tid med exit i Europa League + nederlag til Crystal Palace i ligaen, men fik søndag vist, at der er stadig er lidt mere tilbage at give af.

Forventede startopstillinger Everton – Liverpool

Everton: Skader og karantæner

Liverpool: Skader og karantæner

Odds-forslag: Liverpool med endnu en beskeden derbysejr

Premier Leagues guldkamp er uhyre tæt i denne sæson. Aktuelt sidder Arsenal på 1.pladsen med lige så mange point som Liverpool på 2.pladsen, mens City, som har en kamp i hånden, er 1 point bag begge.

For Jürgen Klopp og co. handler det derfor om at vinde de resterende fem kampe, og håbe på, at City og Arsenal træder forkert. Opgøret her er den første af fem finaler, og umiddelbart bør det ikke volde Merseysides bedste mandskab alt for store problemer.

Liverpool har vundet fire af de fem seneste indbyrdes opgør mod Everton, hvor det i øvrigt er blevet til rent bur i de seneste fire.

Sean Dyches mandskab vandt godt nok i weekenden mod Forest, men det var den blot anden i de seneste 16 runder – begge i øvrigt mod hold fra bunden af rækken. I forrige runde blev Everton kørt midtover med 6-0 af et ellers uhyggeligt svingende Chelsea-mandskab, og på den baggrund er det svært at se dem drille ‘storebror’ onsdag aften.

Målmæssigt stikker lokalbraget sjældent helt af, og de fire seneste af slagsen er således alle gået under 2.5 mål. Det dufter af en kontrolleret sejr til Liverpool.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,45
Liverpool og Under 3.5 mål
Gå til Unibet *

Everton – Liverpool live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Everton – Liverpool på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles EvertonLiverpool?

Everton – Liverpool spilles onsdag d. 24. april 2024 kl. 21:00.

Hvor spilles EvertonLiverpool?

Everton – Liverpool spilles på Goodison Park, Liverpool.

Forventede startopstillinger Everton – Liverpool

Everton: Skader og karantæner

Liverpool: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar