18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Utilregnelige Man United kæmper for Europa mod bundproppen Sheffield

| Sidst opdateret:


Højlund og Man United er klar til FA Cup-finalen efter en dramatisk sejr over Coventry søndag. Allerede onsdag går det dog løs igen, når de hjemme mod Sheffield United kæmper for europæiske billetter i Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Sheffield U.. Der er kampstart onsdag d. 24. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 MAX. 

Odds og optakt til Manchester United - Sheffield United i Premier League

Man United er klar til FA Cup-finalen efter en højdramatisk sejr over Coventry søndag eftermiddag. Foto: Craig Mercer / Alamy Stock Photo

Manchester UnitedSheffield U.: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Salisbury
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 7° og svag vind

Manchester UnitedSheffield U. preview

Manchester United har været et MEGET mærkeligt bekendtskab i denne sæson. Det fik vi så sent som i søndags et glimrende eksempel på i FA Cup-semifinalen.

Ten Hags tropper var på sikker vinderkurs på Wembley med en 3-0 føring mod Championship-mandskabet Coventry, men formåede at formøble forspringet i kampens sidste 20 minutter, og i den forlængede spilletid var det kun en minimal offside, som reddede dem fra et katastrofalt nederlag.

Det endte dog lykkeligt i straffekonkurrencen, hvor både Eriksen og Højlund scorede, men nøj, hvor er der plads til forbedring hos De Røde Djævle.

I Premier League er der pres på i forhold til de europæiske billetter. Aktuelt er Man United nummer 7 med samme pointantal som Newcastle på 6.pladsen, og hvis de ikke vinder FA Cup-finalen mod Man City, vil de som det ser ud nu blot ende i Conference League til næste sæson.

Derfor skal der selvfølgelig en sejr på bordet hjemme på Old Trafford mod Sheffield United, som er så godt som sikre på nedrykning efter de i weekenden tabte hele 4-1 til Burnley.

Forventede startopstillinger Manchester United – Sheffield U.

Manchester United: Skader og karantæner

Sheffield U.: Skader og karantæner

Odds-forslag: Man United-defensiven deler gaver ud igen

Manchester United er i FA Cup-finalen, og det skal de prise sig lykkelig for ovenpå det næsten totale kollaps søndag mod Coventry.

Mål laver De Røde Djævle masser af for tiden med 3, 2, 2 og 3 mål i de seneste fire kampe på tværs af turneringer, men defensivt sejler det i stor stil. Det skyldes i stor grad et amputeret forsvar uden Shaw, Martinez, Lindelöf, Varane og Evans – og i de seneste kampe har Harry Maguire således været den eneste egentlige midterforsvar til rådighed.

Englænderen spillede 120 minutter med fysiske skavanker mod Coventry søndag, og kan næppe stå helt skarpt til dette opgør.

Heldigvis for Man United møder de her Premier Leagues klart dårligste mandskab i Sheffield United, som er på vej mod en lynhurtig retur til Championship.

Hjemmeholdet er klare favoritter, og bør selvfølgelig vinde, men oddset på det udfald er i bund, og derfor ser jeg i stedet mod mål i begge ender af banen.

Sheffield United har ikke noget at tabe længere, og pt. virker alle til at kunne lave mål mod Ten Hag og co. som tilmed har 120 hårde minutter i benene fra søndag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,68
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

Manchester United – Sheffield U. live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Manchester United – Sheffield U. på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Manchester UnitedSheffield U.?

Manchester United – Sheffield U. spilles onsdag d. 24. april 2024 kl. 21:00.

Hvor spilles Manchester UnitedSheffield U.?

Manchester United – Sheffield U. spilles på Old Trafford, Manchester.

Forventede startopstillinger Manchester United – Sheffield U.

Manchester United: Skader og karantæner

Sheffield U.: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar