18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Wolverhampton: Odds og optakt den 20. august 2022

Tottenham må lørdag undvære Antonio Conte, som i sidste weekend ikke kunne styre det italienske temperament. MAMMA MIA! (Foto: Bildbyrån)

Det var lige til øllet, da Tottenham dybt inde i overtiden fik sikret 1 point i sidste weekends opgør mod Chelsea. Dermed står Conte og co. med 4 point for de to første kampe inden de lørdag krydser klinger med formsvage Wolves. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Wolverhampton. Der er kampstart lørdag d. 20. august 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tottenham – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium i London
Vejret: 23° og let vind

Optakt til Tottenham – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Nøj, der var smæk på, da Tottenham i sidste uge gæstede lokalrivalerne fra Chelsea! En kamp fuld af intensitet, mål, hårtrækkeri og iltre trænere. Chelsea var helt klart det bedste mandskab i det opgør, men med en Kane-scoring dybt inde i overtiden lykkedes det alligevel Spurs at hive et enkelt point i land. Højbjerg udlignede i øvrigt til 1-1 undervejs. Det er nok ikke gået nogens øjne forbi, at Conte røg i infight med Tuchel i sidste weekend, og derfor er italieneren sendt i skammekrogen til dette opgør.

Tottenham står noteret for 4 point efter de første to spillerunder, da første kamp bød på en flot 4-1 sejr over Southampton. Forventningerne til Spurs er højere i denne sæson end sidste, og starten på sæsonen har da også været lovende. Der er god grund til tilfredshed hos Conte og co., som går ind til dette opgør som store favoritter.

Wolverhampton er ikke rigtig kommet ud af starthullerne endnu. De to første kampe har blot kastet 1 point af sig, og det mod, på papiret, overkommelige modstandere. Der gik ellers ikke mere end 6 minutter af premieren før Wolves var foran ude mod Leeds, men den stilling holdt ganske kort, og Bruno Lages mandskab endte med et 2-1 nederlag. I seneste runde gjald det en hjemmekamp mod oprykkerne fra Fulham, som meget vel kunne have endt i endnu et nederlag, hvis ikke det var for Mitrovic’ brændte straffespark. Selvforståelsen hos gæsterne er nok nærmere til at byde sig til i kampen om europæisk fodbold end at kæmpe i den nederste del af rækken, og derfor har de også handlet stort ind med de to portugisere(surprise!) Guedes og Nunes, som begge kan få deres debut her.

Tottenham:

  • Clement Lenglet (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Oliver Skipp (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Christian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet

Wolverhampton:

  • Raul Jimenez (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Joao Moutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Royal, Højbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son.

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Jonny, Collins, Kilman, Nouri; Neves, Dendoncker; Guedes, Podence, Neto; Hwang.


Odds på Tottenham – Wolverhampton

Oddsene viser, at Tottenham er bookmakernes favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ingen gæstfrihed fra Spurs

Antonio Conte kommer godt nok ikke til at stå og skrige Tottenham-spillerne frem på banen, men den her bør de da også kunne klare uden italienerens indpisken. Spurs har været flittigt scorende med seks mål i to kampe, sat ind af fem forskellige spillere. Hjemmeholdet kan lave mål på mange forskellige måde, og af mange forskellige spillere, og det kan blive svært for Wolves at dæmme op for.

Gæsterne var et af ligaens mindst scorende hold i sidste sæson, og det kunne tyde på, at den tendens fortsætter i denne. Wolves scorede efter 6 minutter i premieren, men har så heller ikke scoret siden. Det skal nyindkøbet Guedes hjælpe med at rette op på, men det er usikkert om han er klar til en startplads her.

Tottenham kommer til at dominere det opgøre mod et Wolves-mandskab, som har haft en undervældende start på sæsonen. Der er mere energi, vilje og individuel styrke hos hjemmeholdet, som nok skal hive en sikker sejr i land.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Tottenham -1.5 (AH)
Gå til bet365 *


Tottenham – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham har hentet 4 point i de første kampe efter sejr over Southampton og X mod Chelsea.

  • Wolves har blot hentet 1 point efter nederlag til Leeds og X mod Fulham.

  • Tottenham har allerede haft fem forskellige spillere på måltavlen i denne sæson. Blandt andre Højbjerg og Kane.  

  • Daniel Podence har scoret Wolves hidtil eneste mål i sæsonen.

  • De to indbyrdes opgør fra sidste sæson endte med en sejr til hver. Begge gang gik sejren til udeholdet.


Expected Goals: Tottenham vs. Wolverhampton – de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGWolverhamptonResultatxG
Chelsea – Tottenham(2-2) 2,13 – 1,26Wolverhampton Wanderers – Fulham(0-0) 0,58 – 1,8 
Tottenham – Southampton(4-1) 1,87 – 0,74 Leeds – Wolverhampton(2-1) 0,47 – 1,05 
Tottenham – Roma(0-1) 0,32 – 1,00 Farense – Wolverhampton(1-1) 0,75 – 1,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham – Wolverhampton?

Tottenham – Wolverhampton spilles lørdag den 20. august 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Tottenham – Wolverhampton?

Tottenham – Wolverhampton spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar