18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Wolverhampton: Odds og optakt den 16. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Tottenham tager hjemme mod Wolverhampton søndag eftermiddag. Med fire point op til 5. pladsen og tre kampe igen er det vel ikke helt umuligt for Tottenham at håbe på Europa League-kvalifikation, mens Wolverhampton vist allermest bare håber, det snart er tid for sommerferie. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Wolverhampton. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 15:05. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILTottenham – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tottenham
Wolverhampton Wanderers
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 15:07.


Optakt til Tottenham – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Spørgsmålene hober sig op hos Tottenham for tiden. Hvem skal være den nye træner? Kan de holde på Harry Kane? Og kan de på nogen måde undgå at havne på tabellens syvendeplads, så de ikke skal lide den ydmygelse, det vil være at spille i Europa Conference League? Mon ikke Harry Kane først for alvor beslutter sig, når han ved, hvem der overtager trænersædet? Og der er mange navne i spil. Den nuværende sædevarmer, Ryan Mason, er jo også et bud, men så meget har han reelt ikke tilført holdet, så det må være en slags sidste løsning, hvis alt andet glipper.

Tottenham fik stukket en gevaldig kæp i deres hjul, da de senest tabte 3-1 ude mod Leeds United, for de tre point står de jo og savner nu. Med dem havde de ikke bare været helt, helt aktuelle til femtepladsen i tabellen; Så kunne de med en stor pose held i de sidste kampe stadig drømme om top 4. Det er slut nu. De skal skrabe så meget til sig som muligt i de sidste tre kampe og krydse fingre for, at de ender på en position, som ikke viser sig at være en nitte til slut.

Et af de nævnte bud på ny træner hos Tottenham er Wolverhamptons Nuno Espirito Santo. Selv om holdet ikke helt har levet op til de to foregående sæsoners syvendepladser, kunne det være interessant at se, hvad han ville kunne få ud af et mere etableret mandskab. Men om det så er et navn med pondus nok til at få Harry Kane til at blive i klubben er mere tvivlsomt. Nu skal portugiseren da også lige først føre Wolverhamptons sæson til ende.

Efter denne kamp mangler de Everton på udebane og slutter af med et besøg af Manchester United. Wolverhampton skal vist være tilfredse, hvis de kan holde fast i den 12. plads, de kravlede op på med sejren i seneste kamp, hvor de slog Brighton 2-1. Sejren kom først i hus i kampens overtid og var hjulpet godt på vej af to røde kort til gæsterne. 

Tottenham:

 • Ben Davies (Back, Reserve) – Skadet

Wolverhampton:

 • Willy Boly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
 • Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
 • Owen Otasowie (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguillón; Lo Celso, Højbjerg; Bale, Alli, Son; Kane.

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Hoever, Coady, Kilman, Aït-Nouri; Neves, Moutinho; Traoré, Gibbs-White, Podence; Silva.


Odds på Tottenham – Wolverhampton

Skæver vi til oddsene, ser vi, bookmakerne har Tottenham som favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 15:07.


Odds-forslag: Tottenham snupper alle 3 point

Tottenham har ikke slået Wolverhampton hjemme i London siden 2010. Det er så også kun blevet til tre indbyrdes møder i London siden da, og de seneste otte indbyrdes møder mellem de to hold har givet bare to hjemmesejre, mens det gæstende hold fire gange har trukket sig sejrrigt ud af dysten. 

De to hold spillede 27. december 2020 hos Wolverhampton, og dengang endte det 1-1. I hele 2021 har Wolverhampton seks sejre i 19 kampe. Sejrene er kommet mod Brighton, Sheffield United og Fulham i den seneste måned, mens det i februar blev til sejre mod Arsenal, Southampton og Leeds United. Seks kampe mod hold fra top 8 har givet to uafgjorte og fire nederlag. De gør sig ikke så voldsomt i overpræstationer eller overraskelser. Det vil være overraskende, hvis de får noget med herfra. 

Det tror vi heller ikke, de gør. Godt nok har Wolverhampton kun ét nederlag i deres seneste fem kampe, men de har så også mødt fem af tabellens seks nederste mandskaber. Trods det dumme pointtab i Leeds skal Tottenham holde dampen oppe og afslutte en sæson under middel så godt som muligt. De vinder denne kamp. Helt simpelt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,57
Tottenham
Besøg Unibet *


Tottenham – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham er aktuelt på syvendepladsen med 56 point for 35 kampe. De har otte point til top 4.

 • Tallene for Tottenham er 16-8-11 og scoren 61:41.

 • Wolverhampton indtager tabellens 12. plads med 45 point efter 35 runder. 

 • Statistikken for Wolverhampton byder på 12-9-14, og de har en målforskel på 35:47.

 • Tottenhams topscorer er også Premier Leagues topscorer, og han hedder Harry Kane og er noteret for 21 scoringer.

 • Pedro Neto og Ruben Neves er med hver 5 mål delte topscorere hos Wolverhampton.Expected Goals: Tottenham – Wolverhampton – de seneste tre kampe

TottenhamResultatxGWolverhamptonResultatxG
Leeds United – Tottenham(3-1)2,89 – 0,94Wolverhampton – Brighton(2-1)1,52 – 0,33
Tottenham – Sheffield United(4-0)1,78 – 0,41West Bromwich – Wolverhampton(1-1)1,23 – 2,20
Manchester City – Tottenham(1-0)2,93 – 0,04Wolverhampton – Burnley(0-4)0,50 – 2,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar