18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Southampton: Odds og optakt den 21. april 2021

’The Special One’ var ikke så speciel da det kom til stykket… Mourinho fik sparket mandag morgen, så nu er det op til Ryan Mason, at føre Spurs op til CL-billetterne. Får den unge vikar 3 point fra start? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Southampton. Der er kampstart onsdag d. 21. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

GÅ TIL


Tottenham – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
Vejret: 11°, svag vind.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 22:06.


Optakt til Tottenham – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Han havde været træls over en længere periode… Efter endnu et pointtab i weekenden, slap tålmodigheden op hos Tottenham-ledelsen og Mourinho er nu fortid i klubben. Det har godt nok heller ikke været imponerende, især Mourinhos defensive tilgang til de fleste kampe har gjort Spurs fansene arrige. Den tilgang kan man se igennem fingre med, men kun hvis resultaterne flasker sig, og det gjorde de ikke længere for Tottenham og Mourinho. Den purunge ex-spiller Ryan Mason overtager tøjlerne indtil sæsonen går på hæld, og det bliver spændende at se hvor langt op i tabellen han kan få Spurs. Det er op ad bakke fra start for Mason, for den altoverskyggende profil, Harry Kane, måtte humpe ud i weekenden (efter han banket to kasser ind) og forventes ikke at blive klar til dette opgør.

Den er sgu ikke helt god i Southampton for tiden. Resultaterne i ligaen er helt forfærdelige, men heldigvis for dem, så ligger de i komfortabel afstand til nedrykningsstregen, og det er måske den manglende motivation, som gør at de ikke vinder særlig mange fodboldkampe for tiden. De har kun vundet to ud af de seneste 14 ligakampe, og tabt hele 11 af dem. Den er ikke helt god! I weekenden var der dog lidt at se frem til, da de spillede FA cup-semifinale imod Leicester, men det endte også i nederlag. Så nu er det vel bare med at få sæsonen overstået, og så starte på en frisk når Premier League starter op igen. I seneste Premier League-kamp blev de kørt ud af brættet af WBA, det siger lidt om hvilken stand Southampton er i for tiden.

Tottenham:

 • Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Harry Kane (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Southampton:

 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Michael Obafemi (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilon; Højbjerg, Ndombele; Moura, Celso, Son; Vinicious.

Southampton forventet startopstilling: Foster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Walcott, Ward-Prowse, Diallo, Armstrong; Ings, Adams.

Odds på Tottenham – Southampton

Oddsene viser, at bookmakerne ser Tottenham som favoritter i dette opgør

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Sydkoreansk ansvarsfølelse giver gevinst

Det er ikke helt til at vide hvilken version af Tottenham vi får at se onsdag aften. Mourinho er blevet kastet ud, men hvordan reagerer spillerne på det? Man kunne forestille sig, at det for nogle har været en lettelse at portugiseren ikke længere er at finde i klubben, for han tærer helt sikkert meget på de mentale kræfter.

Tottenhams vikarierende træner står med fremragende muligheder for at få en god start her, for Southampton de er så ringe, at selv et Tottenham hold i krise burde kunne sætte dem til vægs. Udeholdet har holdt åbent hus i deres seneste fire ligakampe, 12 indkasserede mål på fire kampe, hvor tre af de kampe har været imod Brighton, Burnley og WBA, så er der altså noget ravruskende galt med den defensive organisation. Southampton har ikke det helt store på spil i ligaregi, så de kan gå til kampen med åbent udgangspunkt, for et nederlag gør hverken fra eller til.

Det er i udeholdets svage defensive præstationer vi finder spilforslaget. De kommer ikke bare for at pakke sig og de har vist at de har store problemer med at forsvare, Tottenham skal slet ikke pakke sig nu hvor de endelig er sluppet af med Mourinho og hans tilgang til spillet. Det lugter af mål, og med Kane på tribunen, så ved vi godt hvem der skal bære det tunge læs for Tottenham: HEUNG-MIN SON. Han står noteret for 14 ligamål indtil videre, 4 af dem kom i det omvendte opgør imod Southampton, og hvis Tottenham skal have noget med herfra, så afhænger meget af sydkoreaneren. I Kanes fravær er Son manden med ansvar for straffespark, og dem får vi jo masser af i denne sæson. Han stepper op og tager det nødvendige ansvar i dette opgør!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,60
Heung-Min Son scorer
Besøg Unibet *


Tottenham – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham indtager 7.pladsen i Premier Leauge med en statistik på 14-8-10 og en målscore på 54:37.
 • Southampton roder rundt helt nede på 14.pladsen med en statistik på 10-6-15 og en målscore på 39:56.
 • Harry Kane er topscorer i Premier League med 21 træffere indtil videre i denne sæson. Han lavede to i seneste kamp imod Everton, men måtte halte fra banen i slutminutterne, så det er ikke sikkert vi får ham at se onsdag aften.
 • Topscorer hos Southampton er Danny Ings med hans 9 pletskud.
 • Tottenham vandt sæsonens første indbyrdes opgør efter en regulær målfest! Heung-Min Son var fuldkommen flyvende med 4 kasser i 5-2 sejren. Det bliver formentlig op til ham, at skaffe 3 point igen på onsdag.
Expected Goals: Tottenham – Southampton – de seneste tre kampe

TottenhamResultatxGSouthamptonResultatxG
Everton – Tottenham(2-2)3,3 – 1,08Leicester – Southampton(1-0)1,78 – 0,28
Tottenham – Manchester United(1-3)1,32 – 2,36West Bromwich – Southampton(3-0)2,52 – 1,97
Newcastle – Tottenham(2-2)3,91 – 2,42Southampton – Burnley(3-2)2,38 – 1,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar