18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Sheffield United: Odds og optakt den 2.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det er ikke slut endnu for Tottenham, med fem runder igen kan det stadig ende med Champions League, Europa League eller Conference League. Hvad ender det med for Spurs? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Sheffield United. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 20:15. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

GÅ TIL


Tottenham – Sheffield United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tottenham
Sheffield United
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 20:10.


Optakt til Tottenham – Sheffield United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke videre imponerende hvad Tottenham har fået ud af det i denne sæson, de viste sig ellers godt frem i starten af sæsonen, men der er løbet meget vand under broen siden. I skrivende stund finder vi dem på 7.pladsen i Premier League, og de sidste fem spillerunder bliver sindssygt spændende! Der er 5 point op til Chelsea på den 4.plads, som giver Champions League, der er kun et point ned til Everton på 8.pladsen, som giver Conference League, så det er ikke til at sige hvad det skal ende med for Spurs. Ryan Mason har overtaget tøjlerne fra Mourinho, og har ikke endnu fået sat sit aftryk på holdet. Han lagde ud med en sen sejr i hans første kamp som træner, mens det i sidste weekend blev til et nederlag til City i Carabao Cuppen. Det er svært at vurdere lige nøjagtig hvor vi har Tottenham for tiden, men de har en stort set skadesfri trup, så der er masser af kvalitet at vælge imellem for den nye træner.

Sheffield United er helt ned at skrabe bunden og de står ikke længere til at redde. De må en tur ned i den næstbedste engelske række, og forsøge at kæmpe sig op i den fineste selskab så hurtigt som muligt. Det har været utroligt skuffende for gæsterne i denne sæson, efter en ellers overraskende god sæson i sidste sæson. Midlertidig træner Paul Heckingbottom har indkasseret lutter nederlag i hans første fem kampe som træner, med kun 1 scoret mål i den periode. Den sløje stime var med til at gøre det endeligt af med Sheffield Uniteds overlevelseschancer, men pludselig fik de point på kontoen i sidste weekend, hvor de tog en hårdt kæmpet 1-0 sejr over Brighton, som ellers godt kunne have brugt pointene. Noget kunne tyde på, at de stadig slås lidt for æren! Det besværliggør dog deres chancer for point, at de har en lang liste af spillere på skadesbænken.

Tottenham:

 • Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matt Doherty (Forsvar, Fast) – Skadet

Sheffield United:

 • Billy Sharp (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Oli McBurnie (Angreb, Fast) – Skadet
 • Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jack Robinson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Chris Basham (Midtbane, Fast) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Hojbjerg, Winks; Bale, Lo Celso, Son; Kane

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Ampadu, Egan, Bryan; Baldock, Fleck, Norwood, Osborn, Stevens; McGoldrick, Brewster

Odds på Tottenham – Sheffield United

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Tottenham. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 20:10.


Odds-forslag: Det må simpelthen ikke gå galt

Tottenham er stadig i spil til Champions League-billetterne, men de er samtidig ikke sikre på Europa League-billetterne. Sub-toppen i Premier League er uhyre tæt, så der skal bare point på kontoen, hvis man vil ud og spille europæisk i næste sæson. Der resterer fem kampe af sæsonen, så det er en kort slutspurt der skal løbes, og man kan ende både i himmel og helvede, som det ser ud nu.

Til denne kamp er der gode muligheder for de mange talentfulde Tottenham-spillere til at folde sig fuldkommen ud, for betingelserne bliver ikke bedre. Sheffield United har intet andet end æren at spille for, og det skyldes at de har været helt igennem ringe hele sæsonen igennem. Gæsterne har tabt deres seneste 6 udekampe i ligaen, hvor de er gået målløse fra banen i hele fem tilfælde. Med niveauforskellen på de to spillertrupper og motivationen i Tottenhams favør, så kan jeg ikke forestille mig andet end en sikker hjemmesejr, og det bliver med rent bur hos Lloris!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Tottenham vinder til nul
Besøg Unibet *


Tottenham – Sheffield United: Statistik, topscorer og H2H

 • Der er stadig noget at spille for hos Tottenham i de sidste fem runder af Premier League, der er 5 point op til en Champions League-billet, mens Everton kan risikere at stjæle den midlertidige 7.plads.
 • Det er helt slut for Sheffield i denne sæson, de må en tur ned i Championship. Men de viste i sidste uge, at de dog ikke bare ligger sig fladt ned.
 • Spurs råder over Premier Leagues topscorer, Harry Kane har været uhyggelig målfarlig igen i denne sæson, og han står nu noteret for 21 kasser i ligaen.
 • Hos Sheffield er det David McGoldrick, som har vist sig bedst frem foran mål. Han har puttet bolden i kassen 7 gange i sæsonen.
 • Over de to indbyrdes kampe i sidste sæson, formåede Spurs kun at hente 1 point imod Sheffield United. I denne sæson blev det dog til en sikker 3-1 på udebane i Sheffield.Expected Goals: Tottenham vs. Sheffield United – de seneste tre kampe

TottenhamResultatxGSheffield UnitedResultatxG
Manchester City- Tottenham(1-0)2,92 – 0,04Sheffield United – Brighton(1-0)0,92 – 2,46
Tottenham – Southampton(2-1)2,11 – 1,60Wolverhampton – Sheffield United(1-0)1,4 – 0,75
Everton – Tottenham(2-2)3,30 – 1,08Sheffield United – Arsenal(0-3)0,64 – 1,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar