18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Manchester United: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Lørdag aften står den på storopgør fra den engelske Premier League når Tottenham tager imod Manchester United, et opgør, som i folkemunde bliver omtalt som ‘El Sackico’, grundet Nuno Santos og Ole Gunnars svage udlæg på sæsonen. Hvilket af de to formsvage storhold løber med sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 10° og svag vind med risiko for regn

Optakt til Tottenham – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ikke liv og glade dage hos hverken Tottenham eller Manchester United for tiden. Ingen af de to engelske ‘big six’-klubber har endnu levet op til de høje forventninger som fans og omverden har til dem. Spurs og United ligger lige op og ned af hinanden på ligaens 6. og 7.plads, og selvom de placeringer ikke er helt katastrofale, så lader præstationerne på banen meget tilbage at ønske.

Værterne fra Tottenham fik ellers en fornem start på sæsonen med tre sejre i de tre første kampe, men siden er det blevet til fire nederlag i seks kampe, og krisen begynder efterhånden at kradse lidt hos den nye træner Nuno Santo. Med kun ni scorede mål i sæsonens ni første kampe står det tydeligt hvad, der er Tottenhams helt store problem indtil videre. Harry Kane har ikke været sig selv siden sommerens transfersaga, og står blot noteret for et mål og en assist indtil videre. Det er langt fra den standard han plejer at opretholde. Kun i to af sæsonens ni kampe er Spurs kommet på måltavlen mere end en gang, så defensiven skal virkelig stå godt hvis der skal fuldt udbytte ud af kampene.

United har ikke umiddelbart et problem med målscoringen, men de lever i for høj grad af flotte individuelle aktioner af deres mange talentfulde offensivspillere, de får ikke domineret og kontrolleret deres kampe på samme måde, som vi ser det fra fx City, Chelsea og Liverpool. Defensivt sejler de rundt for tiden med 11 indkasserede mål i de seneste tre kampe mod henholdsvis Leicester, Atalanta og Liverpool, stærke modstandere, jovel, men det er stadig ikke godt nok. Ole Gunnar hænger efterhånden i en tynd tråd, men eftersigende får han lov til at modbevise skeptikerne i de næste par kampe. Varane bliver ikke klar til dette opgør, mens Paul Pogba sidder ude med karantæne efter hans røde kort i sidste weekends ydmygende nederlag til Liverpool.

Tottenham:

  • Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ryan Sessegnon (Midtbane. Reserve) – Skadet

Manchester United:

  • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Karantæne

Tottenham forventet startopstilling: Lloris, Emerson, Romero, Dier, Reguilon; Skipp, Højbjerg; Moura, Ndombele, Son; Kane

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo.


Odds på Tottenham – Manchester United

Bookmakerne ser Manchester United som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Endnu en Manchester-målfest

Det er svært at pege på en vinder her i det nyeste skud på stammen af derbys i England, ‘El Sackiko’. Hverken Tottenham eller Manchester United lever i øjeblikket op til høje forventninger som omverdenen har til dem. Tottenham har tabt de to seneste kampe, begge uden at komme på måltavlen, og det er netop i offensiven, at værterne kæmper mest med tingene. United har blot vundet tre af de seneste ni kampe, alle vundet på sene mål efter at have været bagud. Det er langt fra stabilt hvad de to hold leverer!

Hjemmeholdet har pt. en af de mindst scorende hold i Premier League, sølle ni mål i ni kampe er langt fra den standard vi plejer at se fra Kane og Son i front. United har pt. en af de værste defensiver i Premier League, kun i en ud af de seneste tretten kampe på tværs af turnering har United holdt nullet. Hvad skal de modstridende statistikker så ende ud i lørdag aften? Umiddelbart så virker Uniteds defensiv så rundt på gulvet, at jeg næsten ikke kan forestille mig, at Kane og Son ikke nok skal finde et par mål frem på trods af den svingende sæsonstart. Til gengæld er det svært at holde Uniteds individualister nede over 90 minutter, og Tottenham har langt fra været uigennemtrængelige i denne sæson. Ingen af de to managers kan for alvor være tilfredse med et X her, så mon ikke, at sejren bliver jagtet til de døende sekunder? United har været garant for målfester på det sidste, og de skuffer heller ikke denne gang. Dette spil gik hjem på begge indbyrdes møder mellem Tottenham og United i sidste sæson.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,0
Over 2,5 mål og Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Tottenham – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham er nummer 6 i Premier League med 15 point, en statistik på 5-0-4 og målscoren 9:13.

  • Manchester United følger lige efter på 7.pladsen med 14 point, en statistik på 4-2-3 og målscoren 16:15.

  • Heung Min-Son er topscorer for Tottenham med fire mål.

  • Bruno Fernandes og Mason Greenwood har scoret mest hos Manchester United med hver 4 mål. 

  • De to indbyrdes opgør i sidste sæson blev i begge tilfælde vundet af udeholdet. Tottenham vandt ude med hele 6-1, mens United vandt med 3-1 da de var på besøg i London.  


Expected Goals: Tottenham vs. Manchester United de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGManchester UnitedResultatxG
West Ham – Tottenham  (1-0)1,23 – 0,98 Manchester United – Liverpool(0-5) 1,58 – 3,63 
Vitesse – Tottenham(1-0) 0,46 – 0,41Manchester United – Atalanta(3-2)2,35 – 1,59  
Newcastle – Tottenham (2-3) 0,58 – 1,45Leicester City – Manchester United(4-2)4,03 – 1,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar