18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham – Manchester United: Odds og optakt den 11. april 2021

Det er to klubber, der på hver deres måde skæver til Chelsea på 5. pladsen i den aktuelle stilling, når Tottenham og Manchester United mødes søndag i London. Tottenham kigger misundeligt op mod Chelsea og en europæisk billet, mens Manchester United skæver ned for at holde øje med, om Champions League-billetterne kommer i fare. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 17:30. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Tottenham – Manchester United

Oddsene viser, vi kan forvente et lige opgør, men hvis der skal peges på en favorit, peger bookmakerne på Manchester United.

Tottenham – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 8°, let vind og en masse sol

Optakt til Tottenham – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Arsenal fulgt af en overrumplende exit af Europa League mod Dinamo Zagreb. Dét var ikke, hvad de havde håbet på i Tottenham, og selv om de har fulgt op med sejr ude over Aston Villa og uafgjort mod Newcastle, så er de vel ikke helt kommet sig endnu. Det kan de så passende arbejde videre på, når Manchester United kommer på besøg i London søndag eftermiddag. Tottenham har et fornuftigt slutprogram, hvor denne kamp sammen med udekampe mod Everton og Leicester City er de vanskeligste opgør, mens der er fem hjemmekampe, hvor de fire ser absolut overkommelige ud. Og kan de så hapse alle tre point i dette opgør også, kan Tottenham for alvor tillade sig at række ud efter en europæisk plads Og kan de hente Chelsea på 5. pladsen, som er to point foran dem, kan de vel også hente West Ham, som er tre point foran. Uanset vil det lune, hvis de kan hente tre point mod rækkens nummer to.

Manchester United jagter sølvtøj i denne sæson. Og deres sidste chance er reelt Europa League, hvor de torsdag tog et stort skridt mod semifinalen ved at besejre Granada med 2-0 på udebane. Der er returkamp på torsdag i Manchester, og selv om den videre kvalifikation virker så godt som sikret, er det tvivlsomt, om træner Ole Gunnar Solskjær tør tage chancer med kampen og spare spillere dér for at optimere holdet i Premier League. De seneste 17 kampe i alle turneringer har bare givet ét nederlag, og efter en periode med lidt for mange uafgjorte er det blevet til fem sejre i de seneste syv kampe. Der må sidde en rest af trang til hævn efter det omvendte opgør, og det kan motivere spillerne i denne kamp, hvor der til gengæld stadig er tvivl om både Luke Shaw, Paul Pogba og Marcus Rashford, mens Anthony Martial definitivt må sidde over. Det kræver omtanke og fornuft for Manchester United at optimere kræfterne til sæsonafslutningen, og med Champions League-billetterne så godt som sikret bør Europa League være det primære mål resten af sæsonen. Det kan betyde, at de ikke kommer helhjertede ind til dette opgør.

Tottenham:
Toby Alderweireld (Forsvar, Fast) – COVID-19
Serge Aurier (Back, Fast) – COVID-19
Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester United:
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – COVID-19
Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Marcus Rashford (Kant, Fast) – Tvivlsom
Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon; Højbjerg, Ndombele; Moura, Celso, Son; Kane.

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Pogba, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani.

Odds-forslag: Det bliver tæt. Men mon ikke Tottenham vil det mest?

Tottenham har blot én sejr i de seneste fire kampe, men de var alle på udebane. Deres seneste fem hjemmekampe i alle turneringer har de alle vundet med imponerende score på 16:1. Men selv om de har hentet fire point i de seneste to udekampe mod Aston Villa og Newcastle, må det indtryk, der sidder tilbage være, at de smed udesejren mod Newcastle ved at lukke et mål ind kort før slutfløjtet.

Statistikken er med gæsterne. Både den indbyrdes, hvor Manchester United har vundet tre af de seneste fem møder. De har ikke tabt de seneste to besøg i London, og så er de jo altså ubesejrede på udebane i Premier League siden januar sidste år. Men spørgsmålet er, om de vil gå helhjertet efter at hente sejren her? De har en vigtig kamp på torsdag mod Granada, og vinder de dér, er de kun tre kampe fra at have vundet Europa League. Dét vil være det primære fokus på gæsterne resten af sæsonen. Så derfor vil det være oplagt, at de sparer en smule på energien og måske endda hviler et par spillere her.

Fem hjemmesejre på stribe til Tottenham er svære at se bort fra. Det er Manchester Uniteds klasse også, men til dette opgør har værterne nærmest kniven for struben, mens gæsterne kan se frem til en stribe yderligere muligheder for at lukke festen i toppen endegyldigt. Derfor tror anbefalingen, at træner José Mourinho får blandet kortene perfekt og giver sin tidligere klub endnu et nederlag.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Tottenham – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham er på 6. pladsen i tabellen med 49 point efter 30 runder.

  • Den samlede statistik for Tottenham er 14-7-9 og 51:32. Hjemme på Tottenham Hotspur Stadium er de på 7-3-4 og 25:14.

  • Manchester United holder fast i 2. pladsen i Premier League med 60 point for 30 kampe.*

  • Statistikken for gæsterne er på 17-9-4 med scoren 58:33. På udebane har de 9-6-0 og 27:13. De er i alt på 22 Premier League-kampe på udebane på stribe uden nederlag.

  • Hos Tottenham er Harry Kane på 19 træffere indtil videre i denne sæson.

  • De mødtes senest 4. oktober på Old Trafford i en vanvittig kamp, som Tottenham vandt 6-1.

  • De to foregående sæsoners møde mellem Tottenham og Manchester United i London er endt 1-1 og 1-0 til Manchester United.

Skriv et svar