18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Leicester: Odds og optakt den 17. september 2022

Det er hårde tider for Brendan Rodgers og Leicester, som kun har hentet 1 point i de første seks kampe. (Foto: Bildbyrån)
Det er hårde tider for Brendan Rodgers og Leicester, som kun har hentet 1 point i de første seks kampe. (Foto: Bildbyrån)

Tottenham er startet stærkt ud i Premier League, hvor de aktuelt er ubesejrede og indtager 3.pladsen. Lørdag eftermiddag kommer rækkens bundhold fra Leicester på besøg, så det bliver vel en formsag for Kane og co. at sætte 3 point mere ind på kontoen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Leicester. Der er kampstart lørdag d. 17. september 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tottenham – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 17° let vind, solskin

Tottenham – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en hel udsat spillerunde i sidste weekend, er der igen Premier League på menuen. Tottenham skulle have spillet topopgør mod Manchester City, men den må de have til gode til senere på sæsonen. I stedet er der her udmærkede muligheder for at cementere placeringen i toppen af rækken, når de lørdag tager imod ligaens indtil videre dårligste mandskab i Leicester.

Tottenham er startet fint ud i indeværende sæson, hvor det indtil videre er blevet til fire sejre og to x’er i de første seks Premier League-kampe. Sejrene er kommet mod forholdsvis overkommelige modstandere i Southampton, Wolves, Nottingham Forest og Fulham, mens x’erne er kommet mod mere standhaftige modstandere som Chelsea og West Ham. Derfor er det også fortsat lidt uklart, hvor langt Contes mandskab kan drive det i denne sæson. Tirsdag blev det til et nederlag 2-0 nederlag ude mod Sporting i Champions League, hvor englænderne indkasserede to gange i de døende minutter. Truppen er stærk, træneren er stærk, men de har stadig til gode at brænde banen af mod en modstander af samme niveau som dem selv.

Leicester må ryge i kategorien ‘overkommelige modstandere’ efter deres fuldstændig forfærdelige start på sæsonen. Brendan Rodgers mandskab har hentet 1 sølle point i de første seks kampe, og det mest bekymrende er nok, at de ikke har fortjent mere end det. Gæsterne har tabt fem kampe i streg, og senest blev der sat en tyk streg under den dårlige form, da de tabte med hele 5-2 ude mod Brighton. Rodgers har ingen hjælp fået i løbet af sommerens transfermarked, hvor der blandt andet er sagt farvel til Schmeichel, Lookman og Fofana, men ikke er kommet erstatninger den anden vej. Især afgangen af Fofana var strid, og defensiven sejler da også rundt, hvilket 16 indkasserede mål i de første kampe vidner meget godt om. Spiller for spiller har gæsterne et udmærket mandskab, i hvert fald bedre end hvad de første seks resultater indikerer, men det kører bare slet ikke.


Tottenham:

  • Lucas Moura (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Leicester:

  • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
  • Ricardo Pereira (Back, Fast) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Emerson, Bentancur, Højbjerg, Perisic; Richarlison, Son; Kane.

Leicester forventet startopstilling: Ward; Justin, Ndidi, Evans, Thomas; Maddison, Soumare, Barnes, Tielemans; Daka, Vardy.


Odds på Tottenham – Leicester

Oddsene peger på en favoritværdighed til Tottenham.


Odds-forslag: Ingen oprejsning i vente for Leicester

Det er top mod bund lørdag aften i London, når ubesejrede Tottenham tager imod Leicester, som fortsat har første sejr til gode. Spurs har gjort rent bord i de fire hidtidige kampe, hvor de har været klare favoritter, mens det er blevet til x’er mod de mere habile modstandere i Chelsea og West Ham. Leicester er dog, i skrivende stund, ikke en af de habile modstandere.

Tottenham var godt nok i aktion tirsdag aften i Champions League, men selv med halvtrætte stænger bør der ikke blive tvivl om udfaldet her. Leicester har været fornærmende ringe i de første seks kampe, hvoraf de seneste fem er endt i nederlag. Brendan Rodgers virker opgivende, og det kan man godt forstå med det niveau især defensiven ligger for dagen. Hjemmeholdet har et væld af offensive individualister, som jeg ikke forestiller mig Leicester kan holde fra fadet. Aktuelt bør der være klasseforskel mellem de to mandskaber, så anbefalingen lyder på en sikker hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
Tottenham -1.5 (AH)
Gå til unibet *


Tottenham – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham er på 3. pladsen i Premier med 14 point efter 6 kampe. Statistikken er på 4-2-0 og målscoren 12:5.

  • Leicester sidste i rækken med 1 sølle point. Statistikken siger 0-1-5 og målscoren 8:16.

  • Hos Tottenham fører Harry Kane topscorerræset med fem pletskud indtil videre.

  • James Maddison er topscorer hos gæsterne med to kasser.

  • Tottenham vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson. 3-2 ude og 3-1 hjemme.


Expected Goals: Tottenham vs. Leicester – de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGLeicesterResultatxG
Sporting – Tottenham(2-0) 0,99 – 1,16Brighton – Leicester(5-2) 2,74 – 1,11
Tottenham – Marseille (2-0) 1,12 – 0,31Leicester – Manchester United(0-1) 0,55 – 1,21 
Tottenham – Fulham (2-1) 3,54 – 0,44 Chelsea – Leicester(2-1)1,46 – 1,93 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham – Leicester?

Tottenham – Leicester spilles lørdag den 17. september 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Tottenham – Leicester?

Tottenham – Leicester spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London

Skriv et svar