18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Leicester: Odds og optakt den 1. maj 2022

Nederlag til Brighton og X mod Brentford, ingen mål i nogen af kampene. Er der gået gummiben i Son og co.? (Foto: Bildbyrån)

Tottenham kæmper for at sikre Champions League-billetter til næste sæson, men der er gået gummiben i den for Contes tropper, som kun har hentet 1 point i de seneste to kampe. Kommer de tilbage på sporet mod Leicester, som formentlig har fokus på det forestående returopgør mod Roma på torsdag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Leicester. Der er kampstart søndag d. 1. maj 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tottenham – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 13° og svag vind

Tottenham – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

I Premier League udspiller der sig en umanerlig tæt kamp om rækkens 4.plads, som giver Champions League til næste sæson. Fårene er så småt skilt fra bukkene, og det virker efterhånden ikke særlig sandsynligt, at Manchester United kommer til at udfordre Tottenham og Arsenal på 5. og 4.pladsen. Dermed bliver det et ‘North London Derby’ om rækkens 4.plads, og i skrivende stund er det The Gunners, som er i pole position med 60 point, mens Spurs står noteret for 58 point.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Tottenham virkelig satte sig på favoritværdigheden til at snuppe 4.pladsen. Contes mandskab havde hevet fem sejre i land i seks kampe, flere af dem regulære storsejre, alle sejre på mere end et overskydende mål. Offensiven så vanvittig giftig ud, og det virkede som starten på noget stort for Spurs. Meeeen, så blev det først til et 1-0 nederlag til Brighton, og senest blev det blot til 0-0 mod Brentford. To resultater som står i skærende kontrast til de målfester som Conte og co. ellers var begyndt at holde på jævnlig basis. Om to ugers tid venter et direkte opgør mod Arsenal, så der er stadig håb for Tottenham, men der skal nok en sejr til her for at holde snor i lokalrivalerne, næste kamp er nemlig ude mod Liverpool, og der kan man ikke forvente 3 point.

Leicester har ikke haft en særlig prangende sæson, og det kan også aflæses i tabellen, hvor de for første gang i et par sæsoner ikke har europæiske pladser inden for rækkevidde. Der er til gengæld stadig håb om Europa League-deltagelse til næste sæson, det er nemlig en af goderne ved at vinde Conference League, hvor Schmeichel og co. er nået til semifinalen. Hjemme på King Power Stadium blev det torsdag aften til 1-1 mod Roma, så alt er åbent til returopgøret i Rom i næste uge. Mon ikke, at Brendan Rodgers spekulerer i at spare lidt på kræfterne til semifinalen i stedet for at brænde dem af i Premier League, hvor de alligevel ikke har noget spændende at spille for?


Tottenham:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Oliver Skipp (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Leicester:

 • Wilfred Ndidi (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ryan Bertrand (Back, Reserve) – Skadet
 • Timothy Castagne (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Justin, Soyuncu, Amartey, Thomas; Tielemans, Soumare; Lookman, Maddison, Barnes; Iheanacho


Odds på Tottenham – Leicester

Oddsene peger på, at favoritrollen hviler hos værterne. 


Odds-forslag: Motivationen til forskel i danskeropgør

Den står på danskeropgør i Premier League, når Pierre Emil og Tottenham byder velkommen til Schmeichel og Leicester søndag aften. Tottenham er gået lidt i stå i de sidste to kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point. Hos Leicester ser det ikke meget bedre ud med 2 point i de seneste tre ligakampe. Der bør være kæmpe motivationsforskel hos de to mandskaber forud for dette opgør. Tottenham skal død og pine hente 3 point i jagten på 4.pladsen, mens Leicester med al sandsynlighed har større fokus på succes i Conference League end i Premier League.

Leicester har været en skygge af sig selv i denne sæson, godt nok har det hjulpet på de defensive kvaler at få Fofana og Evans tilbage i midterforsvaret, men der er stadig et stykke vej op til det niveau vi har set fra dem over de sidste par år. Spurs har haft en hel uges forberedelse til opgøret, mens Leicester var i aktion så sent som torsdag aften, og det, sammenholdt med motivationen, bør skinne igennem på banen. Hjemmeholdet har masser på spil, mens gæsterne nok har tankerne på returopgøret i Rom i næste uge. Der er grobund for en sikker Tottenham-sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,94
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Tottenham – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur er i skrivende stund nummer 5 med 58 point. Statistikken er 18-4-11, mens deres måldifference er 56:38. 

 • Leicester er nummer 10 med 42 point. Statistikken er 11-9-12, men en måldifference på 47:51.

 • Son Heung-Min er topscorer for Spurs med 17 kasser.

 • Jamie Vardy er topscorer for Leicester med 10 kasser.

 • Det omvendte opgør var en hæsblæsende affære, som Tottenham vandt 3-2 på hele to kasser i tillægstiden.


Expected Goals: Tottenham vs. Leicester de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGLeicesterResultatxG
Brentford – Tottenham(0-0)2,08 – 1,18Leicester – Aston Villa(0-0) 0,49 – 0,83 
Tottenham – Brighton(0-1) 0,55 – 1,17Everton – Leicester (1-1) 2,23 – 1,95 
Aston Villa – Tottenham (0-4) 1,66 – 1,01 Newcastle – Leicester(2-1) 2,17 – 0,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham – Leicester?

Tottenham – Leicester spilles søndag den 1. maj 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Tottenham – Leicester?

Tottenham – Leicester spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London

Skriv et svar