18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Southampton FC: Odds og optakt den 6. august 2022

Son Heung-Min scorede 23 gange i sidste sæson. Mon han er lige så fokuseret, når Premier League sparkes i gang igen? (Foto: Bildbyrån)

Tottenham Hotspur åbner Premier League-sæsonen med en duel med Southampton FC. Sidste sæson vandt Southampton dette opgør i London med 3:2, men gæsterne har blot vundet én af de seneste 15 sæsoners åbningskamp. Samtidig ser værterne temmeligt styrkede ud med en del lovende handler i sommerens løb. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Southampton FC. Der er kampstart lørdag d. 6. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tottenham Hotspur – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 23° og let vind

Optakt til Tottenham Hotspur – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Dygtigt arbejde af Antonio Conte fik reddet sæsonen for Tottenham Hotspur, der med en fornem afslutning simpelthen endte i top 4 og dermed er med i den kommende sæsons Champions League. De har også haft et lovende transfervindue indtil nu, hvor de blandt andre har hentet Perisic, Lenglet, Richarlison og Bissouma. Det er ikke sikkert, de alle er klar til startopstillingen fra dag 1, men de styrker bredden og øger konkurrencen i en trup, der allerede på mange parametre så lovende ud i sidste sæson. 

Danske Pierre-Emile Højbjerg har fået yderligere konkurrence centralt med tilgangen af først Bentancur i januar og nu Yves Bissouma. Men går det, som de håber hos Spurs, venter der mange, mange kampe i både Europa og på hjemlige himmelstrøg. Det kunne godt være sæsonen, hvor Spurs endelig henter et trofæ. Umiddelbart håber de at lege med om de store trofæer i form af mesterskab og Champions League, men de kan vist ikke tillade sig at være kræsne og vil givet juble, hvis det ‘bare’ bliver til for eksempel FA Cuppen. 

Southampton flirtede længe med nedrykningen i seneste sæson. De endte fem point over Burnley FC, og de har brugt sommeren til at hente ungdommelige forstærkninger. Fire spiller til en samlet værdi af næsten 45 millioner pund er hentet, og alderen på alle fire er mellem 18 og 20 år. Det må være køb til fremtiden og/eller til profit. De får selskab af Joe Aribo, der kommer fra Rangers FC, og den polske keeper Mateusz Lis, som er kommet fra Altay i Tyrkiet. De er begge 25 år. 

Det bedste, der er sket denne sommer, for træner Hasenhüttl er nok, at de har holdt fast i James Ward-Prowse, der har kvaliteterne til at være afgørende for Southampton FC. Men de kan godt risikere at gå en hård sæson i møde, hvor de endnu engang skal kæmpe med den grimme, røde streg i bunden af tabellen. 


Tottenham Hotspur:

 • Ivan Perisic (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Yves Bissouma (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Oliver Skipp (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Karantæne


Southampton FC:

 • Valentino Livramento (Back, Fast) – Skadet
 • Nathan Tella (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Theo Walcott (Kant, Fast) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Dier, Romero, Lenglet; Emerson Royal, Bentancur, Højbjerg, Perisic; Kulusevski, Kane, Son.

Southampton FC forventet startopstilling: Bazunu; Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Perraud; Lavia, Romeu, Ward-Prowse; Armstrong, Adams, Aribo.


Odds på Tottenham Hotspur – Southampton FC

Bookmakernes odds viser, de regner med hjemmesejr. 


Odds-forslag: The Spurs moser The Saints

Det kan godt risikere at tage noget tid, før de nye spillere for alvor er kørt ind hos Tottenham Hotspur. Og det vil være helt naturligt. Men det kan også vise sig at blive dyrt, for der er mange hold, der har forstærket sig markant til sæsonen, så der er formentlig ikke plads til mange fejltrin, hvis man vil holde sig til. 

Antonio Conte er dog efterhånden en rutineret træner, og han har sine helt klare ideer om, hvad der skal ske hvornår, og hvordan holdet når dertil. Så chancen er der absolut, at han har fået tingene til at klikke tidligt, og ni scoringer i holdets fire testkampe er vel godkendt, selv om seks af målene faldt i en kamp mod et udvalgt hold fra K-League. Mål skal de nok lave hos Spurs. Mere bekymrende er det vel for dem, at de i alle fire testkampe har lukket mål ind. Det skal de have forbedret. 

I de foregående 15 indbyrdes møder er det dog lykkes for Southampton FC at score hver eneste gang. Og kun én gang af de 15 har Spurs ikke været på tavlen. Der er scoret 55 gange i de 15 kampe, og derfor går vi også her med et bud, der siger hjemmesejr og over 2,5 mål. Så er der plads til scoringer fra udeholdet, men vi har samtidig døren på klem for en stærk Spurs-åbning med storsejr. Hvis de nu pludselig skulle lykkes med at holde Southampton FC fra at score. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Tottenham Hotspur vinder PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Tottenham Hotspur – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur sluttede som nummer 4 i sidste sæson med 71 point efter 38 runder. 

 • Tottenham Hotspurs statistik sagde 22-5-11 og 69:40.

 • Southampton FC endte på 15. pladsen med 40 point efter 38 kampe.

 • Tallene for Southampton FC viste 9-13-16 med en måldifference på 43:67.

 • Tottenham Hotspurs topscorer Son Heung-Min blev også hele ligaens delte topscorer med 23 kasser. 

 • Hos Southampton FC var James Ward-Prowse den flittigste målskytte med 10 sæsonmål.


Expected Goals: Tottenham Hotspur – Southampton FC de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGSouthampton FCResultatxG
Tottenham Hotspur – AS Roma(0-1)0,32 – 1,00Southampton FC – Villarreal CF (1-2)0,98 – 0,53 
Rangers FC – Tottenham Hotspur(1-2)1,88 – 2,29Southampton FC – AS Monaco(3-1) 2,18 – 0,76 
Tottenham Hotspur – Sevilla FC (1-1)0,89 – 0,81 Austria Klagenfurt – Southampton FC(0-0)0,54 – 2,48 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Southampton FC?

Tottenham Hotspur – Southampton FC spilles lørdag den 6. august 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Southampton FC?

Tottenham Hotspur – Southampton FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar