18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Odds og optakt den 19. december 2021

Liverpool FC er i forrygende form, og de plejer at banke Tottenham Hotspur. Bliver der mon grund til at klappe igen for anfører Jordan Henderson. (Foto: Bildbyrån)

Tottenham Hotspur har siddet over et par runder med en fæl omgang coronavirus, men nu ser det ud til, de er klar til kamp igen. Søndag møder de Liverpool FC, der til gengæld bare spiller og spiller. De røde er nu på otte sejre på stribe, og de er stadig blot ét point efter Manchester City i toppen af tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Liverpool FC. Der er kampstart søndag d. 19. december 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 6° og let vind

Optakt til Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så egentlig ganske lovende ud med Antonio Conte på trænerbænken hos Tottenham Hotspur. De første fire kampe gav 10 point, og de lukkede blot et enkelt mål ind. Defensiv stabilitet vil være et velkomment om end temmelig uprøvet våben hos London-mandskabet, der selv om de altså mangler et par kampe i tabellen, stadig bare har fire point til Arsenal FC på fjerdepladsen – og London-rivalerne har spillet tre kampe mere. 

Med den omsiggribende coronavirus blandt Premier League-spillerne er det selvfølgelig lidt et lotteri, hvad de forskellige mandskaber kan stille med, og der er da også flere markante fravær meldt til denne kamp fra Tottenham Hotspurs lejr. Romero i forsvaret er ude til den anden side af nytår, men det er med en god gammeldags skade, mens en kvintet bestående af Skipp, Emerson Royal, Gil, Moura og Son er mærkede af corona og formentlig ikke når at teste klar til kickoff. 

Hos Liverpool FC døjer de også med virus, og her er det indtil videre Van Dijk, Jones og Fabinho, der er meldt ude, og der er skader til reserverne Adrian, Phillips og Elliot, mens Origi er tvivlsom. Lige præcis i offensiven er det dog højst usandsynligt, der bliver tale om mangler, for holdet er i forrygende målform, og med 3:1 over Newcastle United torsdag nåede de op på 32 kampe i træk, hvor de har scoret mindst én gang. Vi skal tilbage til april mod Real Madrid i Champions League for at finde seneste kamp for the scousers uden mål. 

Der er heller ikke plads til mange ups’ere undervejs, for Manchester City ligner et mandskab på vej ind i flow, og hvis Liverpool FC vil kunne holde blikket ude i horisonten mod den indbyrdes duel til april som en mesterskabskamp, skal de holde kadencen i vejret. Det gør de så også med otte sejre på stribe, og selv en kamp i London mod Tottenham Hotspur har bookmakerne Liverpool FC som favoritter.

Efter denne kamp venter en Carabao Cup-kvartfinale onsdag mod Leicester City, og det er spændende, om træner Klopp vil bruge den kamp til at give sine spillere en form for hvil, eller om det bare er gaspedalen i bund i alle kampe, og så må det briste eller bære.


Tottenham Hotspur:

  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Serge Reguillon (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Oliver Skipp (Midtbane, Reserve) – COVID-19
  • Emerson Royal (Back, Fast/Reserve) – COVID-19
  • Bryan Gil (Kant, Fast) – COVID-19
  • Lucas Moura (Angreb, Fast/Reserve) – COVID-19
  • Son Heung-Min (Angreb, Fast) – COVID-19


Liverpool FC:

  • Adrian (Mål, Reserve) – Skadet
  • Nathaniel Phillips (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – COVID-19
  • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – COVID-19
  • Fabinho (Midtbane, Fast) – COVID-19
  • Harvey Elliott (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Tanganga, Winks, Højbjerg, Reguillon; Bergwikjn, Lo Celso; Kane.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Thiago; Salah, Jota, Mané.


Odds på Tottenham Hotspur – Liverpool FC

Ifølge bookmakernes odds på kampen ligger favoritværdigheden hos gæsterne fra Liverpool FC.


Odds-forslag: Træner Conte får Tottenham Hotspur til at bide fra sig

De seneste syv indbyrdes møder er endt med Liverpool FC-sejr. De seneste fire møder i London har der stået 1:3, 0:1, 0:2 og 1:2 og blinket fra måltavlen mod spillerne ved slutfløjtet. Med mindre fraværssituationen ændrer sig markant i værternes favør, så de får en masse spillere klar, mens Liverpool FC mister yderligere, så er det en kamp, gæsterne bør være stærkest i. 

Som det ses af de fire foregående møder, er det ikke deciderede øretæver, der deles ud – kampene på Anfield er endt 2:1, 2:1 og 2:1. Tætte kampe. Men trods alt også mindst tre scoringer i fem af de syv kampe, hvor begge hold også har være på tavlen i en håndfuld af de syv Liverpool-sejre. Uden van Dijk i forsvaret kan der måske også blive ekstra plads til en eventuel offensiv hos værterne, men hvis det er noget desillusionerede Kane, der skal føre an, kan det selvfølgelig komme til at knibe. 

Oddsene på over 2,5 og på begge hold scorer er stort set ens, og det kan meget vel ende med endnu en 2:1-sejr til Liverpool FC, og så er det jo hip som hap. Anbefalingen føler sig mest tryg ved et spil på, at begge hold kommer på tavlen. Conte vil formentlig forsøge at stille holdet op, så de skaber en kamp med så få mål som muligt, og selv om det bliver svært, kan det jo lettere betyde 1:1 end 3:0 til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,73
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er nummer 7 i Premier League efter 14 kampe, hvor de har fået 25 point.

  • Tallene for Tottenham Hotspur siger 8-1-5 med scoren 16:17.

  • Gæsterne fra Liverpool FC er lige nu nummer 2 i tabellen med 40 point efter 17 kampe.

  • Liverpool FCs statistik er 12-4-1, og deres målscore siger 48:13.

  • Son Heung-Min, som er skadet til dette opgør, er Tottenham Hotspurs topscorer med foreløbig 6 træffere.

  • Hos Liverpool FC er det ikke overraskende Mohamed Salah, der er ivrigste mand på måltavlen med 15 scoringer.



Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Liverpool FC de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGLiverpool FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Norwich City (3-0)2,01 – 0,68Liverpool FC – Newcastle United (3-1) 2,83 – 0,19 
Tottenham Hotspur – Brentford FC (2-0) 1,68 – 0,17Liverpool FC – Aston Villa FC (1-0) 2,55 – 0,12
SK Mura – Tottenham Hotspur (2-1) 0,29 – 1,21 AC Milan – Liverpool FC (1-2)1,95 – 2,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Liverpool FC?

Tottenham Hotspur – Liverpool FC spilles søndag den 19. december 17:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Liverpool FC?

Tottenham Hotspur – Liverpool FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar