18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Odds og optakt den 6. november 2022

Højbjerg scorede sejrsmålet i kampens overtid, da Tottenham Hotspur slog Marseille 2:1. (Foto: Eric Gaillard / Reuters / Ritzau Scanpix)
Højbjerg scorede sejrsmålet i kampens overtid, da Tottenham Hotspur slog Marseille 2:1. (Foto: Eric Gaillard / Reuters / Ritzau Scanpix)

Tottenham Hotspur tager hjemme i London mod Liverpool FC i den sene søndagskamp. Spurs er nummer tre i tabellen, og de er 10 point foran Liverpool FC, men i de seneste ni indbyrdes kampe har Tottenham Hotspur ikke formået at besejre Liverpool FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Liverpool FC. Der er kampstart søndag d. 6. november 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London, England
Vejret: 14° og let vind

Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev blot til et enkelt nederlag for Spurs i sæsonens første 10 kampe. Det var så opgøret mod ærkerivalerne fra Arsenal FC, så det har gjort ekstra naller, men det gør nok næsten lige så ondt, at de siden har spillet ni kampe, hvor de har tabt to og spillet to uafgjort. Her må de undvære Son og Cristian Romero, der tager plads på skadeslisten ved siden af Richarlison og Kulusevski. 

Det betyder, at træner Conte med sindsro kan skifte til 3-5-2 og benytte de tre stærke centrale midtbanefolk, Bissouma, Bentancur og Højbjerg, da mulighederne offensivt ikke er overvældende i tal. Men Harry Kane og Lucas Moura skal nu nok gøre livet besværligt for gæsternes defensiv undervejs i opgøret. 

Liverpool FC har en habil defensiv, der faktisk har lukket et mål færre ind end Tottenham Hotspur på trods af, at træner Klopp og Co altså har fået 10 point færre ud af anstrengelserne i sæsonens første tredjedel. Gæsterne er hårdt ramt af fravær, og de må undvære både Jota og Diaz i offensiven. De kan stadig stille med Salah, Firmino og Nunez, så helt skidt er det altså ikke. 

Gæsterne har tabt tre af deres seneste fem kampe i ligaen, og de har endnu ikke prøvet at vinde på udebane i sæsonens fem udekampe, der blandt andet har givet uafgjort mod Fulham FC og nederlag mod Nottingham Forest. 

Der er noget, der er i udu for sidste sæsons vicemestre, der godt kunne bruge en succesoplevelse i de to sidste kampe før VM-pausen. Efter denne venter en hjemmekamp mod Southampton FC. Fire point i de to opgør samlet må være et minimumskrav.


Tottenham Hotspur:

 • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Dejan Kulusevski (Kant, Fast) – Skadet
 • Richarlison (Kant, Fast) – Skadet
 • Heung-Min Son (Angreb, Fast) – Skadet


Liverpool FC:

 • Joel Matip (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arthur (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Luis Diaz (Angreb, Fast) – Skadet
 • Diogo Jota (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Dier, Lenglet, Davies; Perisic, Bentancur, Bissouma, Højbjerg, Sessegnon; Kane, Moura.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Elliot, Thiago; Salah, Firmino, Nunez.


Odds på Tottenham Hotspur – Liverpool FC

Bookmakernes odds til kampen viser, de regner med udesejr som det mest sandsynlige udfald. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Det lugter af mål i London

Tottenham Hotspur har vundet fem af sæsonens seks hjemmekampe i ligaen, og de har en score på 16:6 i de kampe. Desværre for dem kom nederlaget i den seneste kamp, hvor Newcastle United hapsede 2:1-sejren i London. Omvendt fik de i tirsdags hentet en stærk sejr på Vélodromen i Marseille, hvor de vandt 2:1 og dermed toppede deres CL-gruppe. 

Dét formåede Liverpool FC ikke, da de ‘kun’ slog SSC Napoli 2:0 og dermed endte som nummer to efter italienerne, men det var dog positivt at slå SSC Napoli som det første hold i sæsonen. Kan vicemestrene tage den succesoplevelse med til London og hente sejren med tilbage nordpå?

De seneste fem møder i London er endt med fire udesejre og en uafgjort. Altså ingen sejre til Spurs. Scoren for de fem kampe: 4:10. Altså 2,8 mål i snit, og fem af de seneste seks opgør (ude/hjemme) har haft begge hold på tavlen. Så om Spurs får brudt den kedelige stime med en sejr, eller om Liverpool FC kravler mod toppen med tre point, tør vi ikke byde på, men anbefalingen går med begge hold på tavlen søndag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,60
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Tottenham Hotspur – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur er nummer 3 i Premier League efter 13 kampe, hvor de har hentet 26 point.

 • Tottenham Hotspurs statistik er 8-2-3 med scoren 26:16.

 • Liverpool FC er lige nu på 9. pladsen i tabellen med 16 point efter 12 kampe. 

 • Tallene for Liverpool FC lyder 4-4-4 med en måldifference på 23:15.

 • Hos Tottenham Hotspur er Harry Kane topscorer med foreløbig 10 basser. 

 • Liverpool FCs hyppigste mand på måltavlen er Roberto Firmino, der har nettet 6 gange. 


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Liverpool FC – de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGLiverpool FCResultatxG
Olympique Marseille – Tottenham Hotspur(1-2)1,48 – 0,54Liverpool FC – SSC Napoli  (2-0)3,66 – 0,49
AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur (2-3) 0,68 – 1,58Liverpool FC – Leeds United (1-2) 1,49 – 1,34 
Tottenham Hotspur – Sporting CP (1-1) 1,61 – 1,36 Ajax Amsterdam – Liverpool FC (0-3) 0,93 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Liverpool FC?

Tottenham Hotspur – Liverpool FC spilles søndag den 6. november 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Liverpool FC?

Tottenham Hotspur – Liverpool FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar