18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Leeds United: Odds og optakt den 21. november 2021

Son Heung-Min er topscorer for Tottenham Hotspur (Foto: Bildbyrån)

Søndag eftermiddag tager Tottenham Hotspur mod Leeds United. Begge mandskaber har underpræsteret og skuffet indtil nu, og i Tottenham Hotspur har det betydet, at Antonio Conte har overtaget trænersædet. Hans første Premier League-kamp med Spurs endte 0:0. Nu skal der en sejr på bordet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Leeds United. Der er kampstart søndag d. 21. november 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham Hotspur – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Tottenham Hotspur – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

En udekamp mod Everton FC var alt, hvad træner Conte nåede for Tottenham Hotspur før landskampspausen. Dét og en sejr i Conference League over hollandske Vitesse, og vinder både Tottenham Hotspur og gruppens førerhold, Rennes, ugens kampe, er de begge videre til knockoutkampene før sidste runde i gruppespillet. Antonio Conte er en ærgerrig mand, og han tager formentlig gerne en europæisk triumf med i farten på vej mod at skabe et Tottenham Hotspur, som igen kan lege med i top 4. 

For at lege med deroppe skal holdet have gang i Harry Kane, der har været en bleg version af sig selv siden sommerens transfersaga om et potentielt skifte til Manchester City. I de overståede landskampe scorede Kane syv mål, og selv om det var mod Albanien og San Marino, så hjælper den slags altid på angriberes selvtillid, og Kane vil være opsat på at forbedre sin sæsontotal i Premier League, der indtil videre lyder på …. hm, (kigger i noter) 1!? Én scoring af Harry Kane i sæsonens første 11 Premier League-kampe. Vi taler om sidste sæsons ligatopscorer med 23 mål, og nu er han altså noteret for ét mål i 11 forsøg. Det ligner et oplagt sted for Conte at sætte ind med lidt man management og få gang i den langlemmede anfører. 

Leeds United savner også deres topscorer fra sidste sæson, men Patrick Bamford er dog i det mindste undskyldt i form af en skade. Men så har Raphinha overtaget faklen og nettet foreløbig fem gange for træner Bielsa og Leeds United. De seneste fire kampe har Raphinha og Rodrigo scoret hver to gange, og det har trods alt givet fem point på kontoen for Leeds United, der kæmper benhårdt for ikke at blive trukket ind i bundkampen. Til dét formål var det ganske praktisk, at de i næstsidste kamp før pausen slog Norwich City på udebane. 

Efter denne kamp venter Brighton and Hove Albion FC, Crystal Palace og Brentford FC, og det er mandskaber, Leeds United skal have point og helst sejre mod, hvis de for alvor vil kravle op i rækken. De er trupmæssigt ramt ud over Bamford særligt i defensiven, hvor både Koch og Ayling stadig er ude, mens Junior Firpo ikke er meldt klar til kamp endnu heller. Det kan betyde, at Dallas igen må vikariere på backen. 

Tottenham Hotspur:

  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Oliver Skipp (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Pierre-Emile Højbjerg (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Bryan Gil (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Leeds United:

  • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Luke Ayling (Back, Fast) – Skadet
  • Junior Firpo (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Winks, Reguillon; Lucas, Son; Kane.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Shackleton, Llorente, Cooper, Dallas; Phillips, Struijk; Raphinha, James, Harrison; Rodrigo.


Odds på Tottenham Hotspur – Leeds United

Ifølge oddsene på kampen er værterne favoritter.


Odds-forslag: Showtime for Cirkus Conte

Den iltre italiener har fået en del opmærksomhed, fordi han angiveligt får en solid sum penge for at træne Tottenham Hotspur. Men som han nøgternt konstaterer: “Jeg gør et godt job. Derfor betaler de mange penge”. Det er jo sandt nok, men det kræver så også, at han viser, at han gør et godt job. Og det betyder for eksempel at vinde kampe som denne. Hvis målet er at gøre Tottenham Hotspur til et top 4-hold, så må kampe hjemme mod Leeds United være lig med tre point. 

Og får de gang i Kane igen, kan fronttrioen med Lucas og Son liggende bag anføreren gøre rigtig ondt på mange modstandere. Der er masser af fart i Son og Lucas, og Kane har næse både for samarbejde og for at placere sig rigtigt i feltet. Og særligt et gæstende mandskab med både udfordringer i defensiven mandskabsmæssigt og en evig trang og formentlig stående ordre fra træner Bielsa om at angribe og presse nådesløst kan vise sig at være det rene søndags-guf for Tottenham Hotspurs offensiv. 

Derfor er anbefalingen helt simpelt landet på, at den her vinder værterne. Leeds United har tabt fem kampe i sæsonen. De tre af dem med mere end ét enkelt mål. Tottenham Hotspur har vundet fem kampe. Alle fem med præcis ét overskydende mål. På et tidspunkt rammer de det hele rigtigt og vinder en storsejr, men det behøver ikke nødvendigvis være her. Vi holder os til den rene sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,77
Tottenham Hotspur
Gå til Unibet *


Tottenham Hotspur – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er på tabellens 9. plads efter 11 kampe med 16 point. 

  • Tallene for Tottenham Hotspur siger 5-1-5 med en måltotal på 9:16.

  • Leeds United er nummer 15 i stillingen med 11 point efter 11 runder. 

  • Leeds Uniteds statistik er på 2-5-4 med scoren 11:18.

  • Son Heung-Min er Tottenham Hotspurs topscorer med 4 træffere. 

  • Leeds Uniteds flittigste mand på måltavlen er Raphinha, der er noteret for 5 mål.


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Leeds United de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Everton FC – Tottenham Hotspur(0-0)0,82 – 0,55Leeds United – Leicester City (1-1) 1,59 – 0,88 
Tottenham Hotspur – Vitesse(3-2) 1,46 – 0,74Norwich City – Leeds United (1-2) 0,53 – 1,17
Tottenham Hotspur – Manchester United (0-3) 1,10 – 1,51 Arsenal FC – Leeds United (2-0) 1,59 – 0,48 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Leeds United?

Tottenham Hotspur – Leeds United spilles søndag 21. november 17:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Leeds United?

Tottenham Hotspur – Leeds United spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Skriv første kommentar

Skriv et svar