18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – Everton FC: Odds og optakt den 15. oktober 2022

Harry Kane har scoret otte mål i sæsonens første ni kampe for Tottenham Hotspur. Det gør ham til holdets topscorer. Igen. (Foto: Bildbyrån)

Den sene kamp lørdag i Premier League finder vi i London på Tottenham Hotspur Stadium. Her får hjemmeholdet besøg af Everton FC. Spurs er nummer tre i ligaen, og de har bare fire point op til førstepladsen. De er favoritter i kampen, og Everton FC tabte godt nok senest, men det var eneste nederlag i deres nu foregående syv kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Everton FC. Der er kampstart lørdag d. 15. oktober 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Tottenham Hotspur – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London, England
Vejret: 16° og jævn vind

Tottenham Hotspur – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Antonio Conte er i gang med helt almindelige Conte-ting. Soliditet. Fundament. Gejst, vilje og et hold, der er svært at besejre. Efter ni runder i Premier League er Tottenham Hotspur nummer tre med blot et enkelt nederlag. Det var så næsten det værst tænkelige nederlag, for det kom i lokalbraget mod Arsenal FC. Der også topper tabellen. Men Tottenham Hotspur er altså med i den tætte topkamp.

De er også meget tæt på at have sikret sig adgang til knockoutkampene i Champions League efter 3:2 onsdag mod Eintracht Frankfurt. Tyskerne kom på 1:0 efter 14 minutter og scorede igen bare tre minutter før slutfløjtet. Men i mellemtiden havde Son scoret to gange og Kane sparket et straffe ind, og så havde gæsterne også fået et rødt kort. Sejren betyder, at Spurs med tre point hjemme mod Sporting i næste runde er sikre på videre deltagelse i Champions League. 

Everton FC drømmer vist allerhøjest om bare at få lov at være med i Premier League næste sæson også. De solgte stjernen Richarlison til Tottenham Hotspur forud for sæsonen, men der blev efterfølgende handlet snedigt og hentet både erfarne spillere og spirende talenter. Det har båret frugt. Mange troede, Everton FC ville blive prügelknabe i bunden, men en foreløbig placering som nummer 12 og et rygte som et mandskab, der er umådeligt vanskeligt at besejre er over al forventning.

Der er scoret blot 17 mål i deres foreløbig ni kampe, og at Anthony Gordon er holdets topscorer med to mål siger en hel del om, at der er meget mere hårdt arbejde end rabonaer i holdet. Og det er måske præcis dét, der skal til for at sikre The Toffees en god sæson? De har stadig den tidligere topscorer Dominic Calvert-Lewin lurende på et comeback, og kan de få gang i ham, ligger der måske ligefrem en slutplacering i tabellens øverste halvdel og venter på dem.


Tottenham Hotspur:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Emerson Royal (Back, Fast) – Karantæne
 • Dejan Kulusevski (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Richarlison (Kant, Fast) – Tvivlsom


Everton FC:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Mason Holgate (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ben Godfrey (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nathan Patterson (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet
 • Anthony Gordon (Kant, Fast) Karantæne

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Ward; Castagne, Evans, Faes, Justin; Soumaré, Tielemans, Dewsbury-Hall; Maddison, Daka, Barnes.

Everton FC forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Schlupp; Olise, Doucouré, Eze; Ayew, Edouard, Zaha.


Odds på Tottenham Hotspur – Everton FC

Bookmakernes odds fortæller, de har værterne som kampens favoritter.


Odds-forslag: Lad nettene blafre lystigt i London

De seneste 10 indbyrdes kampe i London har givet seks sejre til Spurs og tre uafgjorte. Scoren er 20:8 i værternes favør, og der er altså faldet knap tre scoringer per kamp. En hel del over gæsternes snit for sæsonen indtil nu, men meget passende for værterne, der til overmål kommer fra en CL-kamp, de vandt 3:2. Mål, mål, mål, for her var Kane og Son igen i hopla og delte de tre mål næsten ligeligt mellem sig. To til Son. Et til Kane – som er holdets ligatopscorer med otte mål.

Den ubekendte faktor her er vel, hvordan Tottenham Hotspur reagerer på de to europæiske kampe mod Eintracht Frankfurt? Er der en regning rent fysisk, der skal betales? Sædvanligvis er Conte skarp på at optimere sit mandskab, og de har en fornuftig trup, så et par rotationer er måske i spil, men omvendt skal de vinde for at holde trit med toppen. 

Everton FC bør ikke have mange overvejelser om denne kamp. De skal forsvare sig. Stikke hårdt på omstillinger. Og de vil givet være lykkelige, hvis de kan rejse fra London med det ene point i holdbussen. Det tør anbefalingen ikke love gæsterne, de kan.

Vi vil i stedet håbe på en kamp med mindst tre scoringer. Som snittet har været i de 10 foregående indbyrdes kampe i London. Som snittet er det for Spurs i denne sæson. Og med Son og Kane i topform tør vi godt bede om flere mål. Der bliver scoret mindst tre gange. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Tottenham Hotspur – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur er aktuelt nummer 3 i Premier League med 20 point efter 9 kampe.

 • Tallene for Tottenham Hotspur er 6-2-1 og 20:10.

 • Everton FC indtager 12. pladsen, og de har 10 point for 9 runder. 

 • Everton FCs statistik lyder 2-4-3, mens deres måldifference er 8:9.

 • Tottenham Hotspurs topscorer er Harry Kane med 8 mål.

 • Hos Everton FC er Anthony Gordon flittigste målskytte med 2 pletskud. 


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Everton FC – de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGEverton FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Eintracht Frankfurt(3-2)
3,30 – 1,23Everton FC – Manchester United (1-2)0,56 – 1,12 
Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur (0-1) 0,70 – 0,86Southampton FC – Everton FC(1-2) 3,06 – 1,61
Eintracht Frankfurt – Tottenham Hotspur (0-0)0,81 – 2,20Everton FC – West Ham United (1-0) 0,48 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Everton FC?

Tottenham Hotspur – Everton FC spilles lørdag den 15. oktober 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Everton FC?

Tottenham Hotspur – Everton FC spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar