18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tottenham Hotspur – Chelsea FC: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Tottenham Hotspur og Chelsea FC afvikler et nordvestligt London-opgør, når de mødes søndag sidst på eftermiddagen. Begge har spillet europæisk i midtugen med sejr til Chelsea FC, mens Tottenham Hotspur måtte nøjes med 2:2 mod franske Rennes. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – Chelsea FC. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Tottenham Hotspur – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 16°, risiko for regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tottenham
Chelsea
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 17:11.

Optakt til Tottenham Hotspur – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Av for filen, så skal jeg love for, de kom ned på jorden igen hos Tottenham Hotspur. Efter tre indledende 1:0-sejre i Premier League måtte de i sidste runde se sig gennembanket hvide og blå af Crystal Palace, som vandt hele 3:0. Og i torsdags tog de så hul på Europa Conference League-gruppespillet, hvor de var på vej mod endnu et nederlag, da danske Pierre-Emile Højbjerg dukkede op og fik udlignet mod franske Rennes. Så er det vist tiden at finde arbejdshandskerne frem igen. 

Harry Kane har ikke scoret de seneste tre kampe, efter han fejrede sin tilbagekomst på holdet med to træffere i forrige europæiske opgave mod portugisiske Pacos De Ferreira. Nu er det, som om han ikke rigtig kan få tingene til at hænge sammen. Men det her er vel et oplagt opgør at finde storspillet frem. Det er absolut et af de mindst hidsige London-derbies, og det kaldes lettere humoristisk for Cockney Cup, fordi de to i 1967 mødtes i den første FA Cup-finale mellem to Londonklubber. Dengang vandt Tottenham Hotspur 2:1 foran 100.000 tilskuere på Wembley. Så mange kommer ikke søndag eftermiddag, men mon ikke værterne gerne ser en gentagelse på måltavlen?

Omvendt må man spørge sig selv, om det overhovedet er muligt i samme kamp at score to gange mod Thomas Tuchels Chelsea FC. Til det spørgsmål er svaret “Ja da”. Det er sket tre gange i de 39 kampe, siden Tuchel tog over. Det inkluderer undertals-nederlaget til West Bromwich Albion, nederlaget mod Aston Villa på sidste spilledag, hvor Chelsea FC så frem mod Champions League-finalen, og så inkluderer det sidste testkamp forud for denne sæson, hvor Chelsea FC spillede 2:2 mod Tottenham Hotspur i en London Teams Testturnering. Så det er da absolut muligt. Det sker bare ikke hele tiden. 

Og i den anden ende af banen har nyindkøbet Romelu Lukaku scoret fire mål i sine fire optrædender for Chelsea FC. Senest scorede han sejrsmålet i tirsdagens 1:0 i Champions League mod Zenit. Belgieren var topscorer i den italienske serie A sidste sæson, og er du i tvivl om, hvor svært det er at blive, kan du spørge Preben Elkjær, for det kan han fortælle i timevis om. Det næsten endnu mere imponerende er, at Lukaku bare har skiftet adresse og flyttet land, og så fortsætter han ellers med at bombe kasser ind. Om han også får sat endnu en basse i kassen her, vil vise sig. Men det er ganske sandsynligt. 

Tottenham Hotspur:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Davinson Sanchez (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Giovanni Lo Celso (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Steven Bergwijn (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Heung-Min Son (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Lucas Moura (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Chelsea FC:

 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Cristian Pulisic (Midtbane, Reserve) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Emerson, Sanchez, Dier, Reguillon; Højbjerg, Winks; Lucas, Alli, Son; Kane.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; James, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Havertz; Lukaku.


Odds på Tottenham Hotspur – Chelsea FC

Oddsene til kampen viser, bookmakerne tror på sejr til Chelsea FC.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 17:11.

Odds-forslag: Wow for en opmarch af stærke offensivspillere

De seneste fem indbyrdes opgør er det ikke lykkedes for Tottenham Hotspur at vinde mod rivalerne fra Chelsea FC, som er løbet med sejren de seneste to gange, de i ligasammenhæng har besøgt Tottenham Hotspur. Og fornemmelsen rent formmæssigt lige nu er, at Chelsea FC har en smule mere medvind end værterne fra Tottenham Hotspur. 

Det ændrer dog ikke på, at Tottenham Hotspur efter et par kampe ude af balance skal tilbage på sporet, og selv om træner Nuno Espirito Santo nok ved, hvordan man stiller en defensiv solidt, må han også kigge grundigt på spillerne til rådighed og fryde sig over Kane, Son, Lucas, Gil og Alli. Uanset hvem af dem han vælger, lugter det af mål. 

Det gør det dog også hos Chelsea FC. Alene Romelu Lukaku er næsten garant for scoringer, og læg dertil at han offensivt har selskab af sidste sæsons Champions League-finales matchvinder, Kai Havertz, samt den fiffige Mason Mount. Anbefalingen gør advarende opmærksom på, at fem af de seneste seks indbyrdes betydende kampe har budt på maksimalt to scoringer, så det plejer ikke at være målorgier, men alligevel er buddet til dette opgør, at begge hold kommer på tavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,98
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Tottenham Hotspur – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Tottenham Hotspur drattede fra 1. pladsen til 7. pladsen med sæsonens første nederlag, som betyder, de har 9 point for 4 kampe. 

 • Tottenham Hotspurs statistik er nu 3-0-1 med en målforskel på 3:3.

 • Chelsea FC er på 2. pladsen i Premier League efter 4 kampe, hvor de har hentet 10 point. 

 • Tallene for Chelsea FC lyder på 3-1-0 med scoren 9:1.

 • Heung-Min Son er stadig Tottenham Hotspurs topscorer med 2 træffere.

 • Romelu Lukaku er Chelsea FCs topscorer med foreløbig 3 scoringer.


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGChelsea FCResultatxG
Crystal Palace – Tottenham Hotspur(3-0)2,27 – 0,09Chelsea FC – Zenit(1-0)0,94 – 1,16 
Tottenham Hotspur – Watford(1-0)1,32 – 0,96Chelsea FC – Aston Villa(3-0)  1,12 – 1,73
Tottenham Hotspur – Paços De Ferreira(3-0) 2,54 – 0,56Liverpool FC – Chelsea FC(1-1)2,59 – 0,95 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar